- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Употребявате ли наркотици?
da da upotrebqvaaam i e ludnicaa
Принципно карам на коз ама то не е наркотик та то е по полезно от цигарите![]()
а иначе на купони се е случвали гъбки, амфети, кокаин и каквото ми е на кеф секи прави избора си на живот![]()
А за тези които си мислят че така наречените наркомани сме пропаднали ми аз си имам работа имам си собствен апартамент и си плащам сметките сам а съм само на 18такаче не виждам нищо лошо в наркотиците и честно предпочитам да пукна от наркотици отколкото да се обеся метна или нещо от сорта
Ъхъ, употребяваме щот сме долни наркомани...![]()
You got all my love, living in your own hate!
Не, не употребявам и няма и да употребя! Това е долно нещо, към което прибягват хората от интерес и заради него си провалят живота! Не опитвайте, моля ви! Аз наркомана не го зачитам за човек, то не може да мисли, всичките му чувства са изменени под влияние на наркотиците![]()
Не, не употребявам и няма и да употребя! Това е долно нещо, към което прибягват хората от интерес и заради него си провалят живота! Не опитвайте, моля ви! Аз наркомана не го зачитам за човек, то не може да мисли, всичките му чувства са изменени под влияние на наркотиците
dragonfly защо не зачитъш за хора наркоманите?Какво са тогава ако не хора,много си сдухан,наркоманите неможели да мислятот наркоман до наркоман има огромна разлика в зависимост от това какво употребява.Аз от време на време си друсам,трева пуша от няколко години и не смятам че не сам човек или пък че немога да мисля
![]()
ABE,DRUSAM KVOTO MI PADNE.EXTASYTO NAI-MN ME KEFI!OOOOOOOO OTKA4AM OT NEGO,AMA PARI NQMA............
Oh...mislite si vie..dnes ste dobre,nqkoi bqha pisali,che sa konkorentnosposobni,sobstevni apartamenti i t.n..OK,na vas drogata vi deistva kato stimuslant,saMo che PO KAKVATO I DA E PRICHINA VZIMATE LI DROGA-STAVATE ZAVISIMI..vyobshte ne mi govorete,che moje ei taka prez 2 meseca da vzimash po neshto..takiva filmi nqma!
KATO GLEDAM KVI SA PROCENTITE V ANKETATA SE CHUDQ,TEZI,KOITO UPOTREBQVAT TVYRDI NARKOTICI..KVI SA IM PLANOVETE ZA BYDESHTETO..CHAKAM OTGOVORI!!!!
Не употребявам..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Deca?Semeistvo?!
HUbvo,shte zabremeneesh pod nqkoi most sys solidna doza edi-kvo-si v kryvta...I kvo shte mu dadesh na tva dete?! Obrichash go na neshto,koeto ne e zaslujilo...to se rajda zavisimo...kak e vyzmojno..predstavi si edna malka dushichka..s prednachertana sydba..znaete li kvi rpoblemi syzdavat takiva bebeta..kolko sa nespokoini...kak se dyrjat,kogato porasnat..kolko sa agresivni...tova im e v kryvta...imam lichni nabliudeniq..dosta sluchai...
DORI NE ZNAETE KAKVO SI PRICHINQVATE,KAKVO BIHTE PRICHINILI NA SEMEISTVOTO SI,NA MAIKITE SI..NA EVENTUALNO DECATA SI...TOLKOVA STE ZABLUDENI VSICHKIIIIIII........RABOTATA E,CHE NQMA OPRAVIQ!
TVA ,KOETO MOJE DA SE NAPRAVI ,E DA SE PREDOTVRATI TEZI,KOITO NE SA POCHNALI VSE OSHTE ,DA EN POCHVAT NIKOGA!!!!
И аз съм на същото мнение за хората употребяващи твърди наркотици..Първоначално написано от Анонимко
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
I imam da kaja oshte neshto...
Ne znam zashto taka mladejta ne umee da misli..nqkakva otgore si pisheshe filosovskite vyzgledi..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SAMIQT FAKT,CHE VZIMASH NARKOTICI,ZA MEN LICHNO (!),OZNACHAVA,CHE S NESHTO ISKASH DA JIVEESH V NQKYV DRUG SVQT..SAMO CHE TOZI SVQT E NEREALEN...S DROGATA BQGASH OT PROBLEMITE..JIVEESH SI V NQKYV TVOI SVQT..ZA 5-6 CHASA..POSLE RQZKO PADASH NA ZEMQTA..KAK SE CHUVSTVASH,A?I OSHTE NESHTO..NE MOJESH VSE DA BQGASH...PRODYLJAVASH LI DA BQGASH NAI-VEROQTNO SHTE SE SPYNESH..
p.S. dano filosofite,koito se smqtat za takiva,shtoto pushat treva,da se zamislqt i nad moite dumi...osobeno za poslednoto..
nqkoi ot tezi 28 choveka shte mi otgovorqt li kvi sa im planovete za bydeshteto,interesno mi e...kakvo shte dadat na tezi okolo sebe si(ne vkliuchvam obkryjenieto zavisimi)...ili jiveete den za den..
ами моят план: след 2 дни имам кандидатстудентски изпит и ако успея да се справя (ооо, дано, дано, мн мн успех си желая хахах) ще уча психология.. а от там нататъка не съм мислила.. има време за всичко..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
hahahah,mozychni kletki dali sa ti ostanali da uchish psihologiq![]()
![]()
Byzik de,ne iskam da te obijdam,ama ima logika v moeto izkazvane
![]()
![]()
е не знам колко мозъчни клетки са ми останали, но поне са достатъчно, за да пиша със славянските букви на правилен български език..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
И как да се замисля над нещата, които пишеш, след като са пълни простотии? Пфф...Първоначално написано от Анонимко
Повтаряйки заучени фрази няма да накараш никого да се замисли над каквото и да е било...И не, главните букви също не помагат. Кофти, м?
IlLuSi0nS` , успех с изпита.Ти поне добре с психология, аз догодина химията и биологията не ми се мисли колко още трябва да зубря...
![]()
Все още не съм рпобвала,но имам мерак*тей де само веднъж да го видя кво е *
vij,frazite si gi izmislih samostoqtelno i napisah bukvalno tva,koeto iskah da izkreshtq napravo..vseki sam si pravi izbora,ok..Tova daje e golqm plus za men konkretno,che dosta hora shte si sysipqt jivoteca,predi dori da sa stanali na 25,a az she se opitvam da si vyrvq napred i shte se molq da ne padna v nqkoq dupka [-o<
aaa,moje li da vi pitam neshto..nali za tva vodim taq korespondenciq-vseki da nauchava po neshto ot drugiq..q mi kajete nqkoi,koito e napravil neshto znachitelno za taq planeta ili za horata(v tva ne vkliuchvam,che nqkyv si napisal 'velika' pesen ,koqto povliqla na jivota na horata) i e jivql dostoino i redovno se e drusal?tova go pitam ne za da ubedq,che nishto nqma da stane ot taka narechenite narkomani..a prosto mi e interesno ima li takiva..?
Изключвайки музикалния, филмовия и артистичния свят, дали някой, употребявал наркотици е направил нещо значимо..? Е то какво остана...
Не, не се сещам за велики учени, които са го правили. Ти май само за това питаш, хмм? Тъпо...
Иначе има ред певци, музиканти, художници, актьори, писатели...(всъщност най-известните от тях, като се замисля), които "употребяват.
Но ти искаш да чуеш "няма хора, употребяващи наркотици, които да са постигнали нещо значимо в живота си" , нали? Не бе, спокойно, не си предубеден, хахах.
Не съм употребявала наркотични вещества, а и не мисля за вбъдеще да го правя, така ми е добре![]()
Everything happens for a reason..
az 6te dam i primeri xaxxaaxaПървоначално написано от Whisskas
prodigy kakto znaete te sa zimali herca i muzikata im e super qka az sym sig 4e ako ne sa drusali nqma6e da praqt takava muzika i ot nirvana vokalista i toi e bil narkoman i tva sy6to e adskata grupa abe si4ki narkomani praqt qka muzika![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy