.

Виж резултатите на анкетата: Употребявате ли наркотици?

Гласували
268. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

88 32,84%
  • Не

180 67,16%
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 204
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    марихуаната не е наркотик... се 1 да кажеш че кафето и чая са наркотици...
    Ti dumata NARKOTIK znae6 li kakvo ozna4ava..ne6to kym koeto se pristrastqvash mislq..kafe cigari alkohol si4koto e narkotik ako go gledame ot taq gledna to4na na pristrastqvaneto...marihuanata e narkotik sy6to ima takiva divaci deto den ne mogat bez koz..ai sry 4e e na latinica ma v tapite doom-ove nqma kirilica

Guest
    SAMO PROST CHOVEK DET NE E ZIMAL MOJE DA KAJE "ZA KVO DA SI SASIPVAM JIVOTA" ILI NESHTO OT SORTA...KOITO NE E ZIMAL DA NE SE OBQSNQVA KVO SE SASIPVA I KUV STAVASH DEBA DURVENITE FILOSOFI A I KVO SHE ZIMAT KAT PO SELATA NEMA NARKOTICI NEMA PARI MOJE DA PUSHAT SAMO SHUMA I DA QDAT PO 1 KILO MANATARKI

Guest
    narkoticite te vodqt to takiva unikalni sastoqni koito nikoga drug pat ne moje da izpita6 1 jivot se jivee za tva pravete se pastete dokat mojete

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Цитирай Първоначално написано от ..:sUnRiSe:..
    НЕ според мен е тъпо да си съсипваш живота така
    И за мен
    poredniq chovek izkazal se nepodgotevn ! kakvo spored teb kat si nqmash nikva predstava za kvo stava duma piite domashna rakiq i posle da vi sabirat ot poda pa nie narkomanite se drusame i si sasipvame jivotite ma pak she ni e po dobre xaaax aman ot glupaci i razbirachi

Наркоман
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Цитирай Първоначално написано от ..:sUnRiSe:..
    НЕ според мен е тъпо да си съсипваш живота така
    И за мен
    poredniq chovek izkazal se nepodgotevn ! kakvo spored teb kat si nqmash nikva predstava za kvo stava duma piite domashna rakiq i posle da vi sabirat ot poda pa nie narkomanite se drusame i si sasipvame jivotite ma pak she ni e po dobre xaaax aman ot glupaci i razbirachi ma kakto vijdate ni sam umrel ni mi lipsvat race i si pisha na kompiutara xaax

да обаче само леки

Guest
    Епа якото не можете ли да си го напраете само с алкохол и готина компания...За кво треа се наджаскате с бяло бе деба тъпите ви (Не говоря за тревата - нея я приемам).

Град
    По гетата...
    Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Наркотиците са продукт на гнилия капитализъм.
    Спрете ги, преди да си съсипете живота, мили деца
    Fuck off! Аз съм нацюга и мога да си шмъркам колкот си искам

Не ама бих пробвала тревичка

Guest
    Епа якото не можете ли да си го напраете само с алкохол и готина компания...За кво треа се наджаскате с бяло бе деба тъпите ви (Не говоря за тревата - нея я приемам).

Za6toto e mn po-qko ot kudeto i da go pogledne6-i kato 4uvsvo,i kato sastoqnie i pone 6e pomnq na dr den.A iiiiiiiii...koga 6e prestanete be hora-''nie narkomanite'', ''az sum narkoman''?Ebati gordostta! 6e vidite vie kak vs se obru6ta po-kusno,kato se ystremi6 kum dunoto iska6 ne iska6 vs 6te znaqt i nqma da e nujno da go kazva6 i da go pi6e6 po forumite.A i za koi li put 6te go kaja-narkoman e 4ovek,koito se drusa vs den!I po princip 1 narkoman nikoga nqma da kaje ''az sum narkoman''.

Пушете чай от лайка ве наркоси

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    Пушете чай от лайка ве наркоси
    Точно тай !
    И МИ ЯЖТЕ ХУЯ ТЪПИ НАРКОМАНЧЕТА!!!!!!!!
    ЧЕ ВИ ДОДИ АКЪЛА У ГЛАВИТЕ МА ЧЕ Е КЪСНО ВЕЧЕ.
    КУР ЗА ВАС. МНОГО БИХ ВИ ШАМАРИЛ !

Guest
    Не,то 4е не може6 да се разправя6 с предубедени селяни,не може6
    но ставате сме6ни ве4е с тея глупости-поне тези,които друсат отдавна и са ... 6те го кажа направо-наркомани,нито се обиждат,нито ни6то.Така 4е няма сми от обиди и псувни

Guest
    не 88

Супер фен
    Не!Не употребвам,но нямам нищо против тези,които употребяват.Имам дори много такива приятели ....
    Обичам те <3 !!!

Не и не бих опитала,колкото за тези които го правят - животът си е техен могат да правят и опотребяват каквото искат.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Ne izpolzvam i ne mislq i da zapochvam!!!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

батко ти
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Може , разбира се! Но не е там въпроса. Понякога ти е омръзнало от 'алкохола и готината компания' понякога искаш ПОВЕЧЕ, искаш нещо , което не познаваш, тва си е като адреналин маниаците, ИСКАШ! И как може да разграничаваш наркотиците на трева и бяло ? Е таз нощ разгледах из гугъла, пичовете висшисти, които се занимават с психология предават доклади за наркотиците, поне вземи да се осведомиш малко. Т'ва , че разни малки пуберчета гледат да се нашмулят с некво лекарство 'щото чули , че било яко' си е напълно техен проблем. Друго е когато погледнеш на халюциногените под философски ъгъл, ъгъл на трезвомислещ и преценяващ човек, деба изнервям се ;р Няма смисъл да го обсъждам, толкова и ще разбереш.

za da stava kupona ne e nujno da upotrebi6 narkotik ... pff tva samo hora koito nqmat mozak v glavata go pravqt !...
    I loVe PUMA

шматка :Д
    Guest
    Не, не искам и да опитвам нищо. Само алкохол, кафе и т'ва е нищо друго не ми трябва! Цигари съм пробвала и изобщо не ми харесва, трева не искам и да пробвам, а за другото не съм осведомена и не ми и трябва. Изобщо не ми е интересно, летя си в облаците и се чувствам щастлива, свободна и себе си и се радвам 'щото нямам нужда от разни гадости за да усетя опиянението на живота. Щастлива съм по най-естествения начин!

Само трева

Къци дава виц
    Guest
    PUMA-gIRL, ама че си руса!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Realno poglednato trevata E narkotik ! Kafeto i alkoholyt syshto sa narkotici - te sa razresheni, vkluchitelno i cigarite. Chetete kydeto iskate, no tezi 3te SA narkotici!!! Otnostno dali se drusam... cigari si pusha, piq malko kafe, alkohol pochti ne, mara 0t 11 meseca i polovina ne sym pushil- prukluchil syum 2 godishnoto si, pochti 3 prikluchenie s neq ... amphetamini.... mn rqdko - 1 put na 4-5-6 meseca, bonboni (nai-veche ecstasy) samo na partyta i to0o pak mn rqdko - 1 puk na 2-3-4 meseca.. dr ne sum pr0bval i nqam jelanie da probvam...
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    mn e rusa- da ave momiche druj si zabelejkite za sebe si ;]
    ne e nujno da razbirash sveta okolo teb, daje v povecheto sluchai nqma kak da go razberesh.... Jiveete v sobstvenite si svetove na zvezdi i kakvi li ne i ne vijdate istinata i upadyka v jivota, toi ne e tolkova krasiv kolkoto go vijdate .. Zashto, pitate vie, mladi momcheta - na po 13-14-15 god i t.n. pribqgvat do narkoticite... e, ne e tolkova trudno da se otgovori na tozi vupr0s.. Balycite g0 pravqt, zashtot0 si mislqt, che taka sa po-vajni 0t dugite, praqt se na golqma rab0ta axhuahx g0rkite te,... ne sa vijdat kvi sa.. No ima i drugi narkomani - umni , maik* mu stara, deto se sasupvat zashto li ? E, te vijdat kakuv e jiv0ta, vijdat mn nadalech, kudeto edna typa p*tka s grima si i s tatk0, det kat mu svyrshat parite, i ne znae i tq k0 shte pravi, moje da vidi... Nadqva,m se, che razbirate kakvo iskam da vi kaja.. Ak0 ne razbirate- jalk0 za vas... !!!! Loshoto e samo, che e jalko za nqk0i hora da p0padat pod vuzdeistvieto na narkoticite.. mn kofti... a na k0i mu puka li ? Istinata e, che na nik0i ne mu puka za "gorkite narkomani" - nik0i ne gi e*ava!!! Cherven krust se praqt na mn surdechni: "nie napravihem t0va i tova, napravihme saburane, iznasqhme lekcii" kakvi li 0shte ne 0shte pr0stotii, samo za da si pulnqt djoba... Ta nali i az chenuvam v B4K, makar i v mladejkiq- tam lektorkata ni pochva da ni govori za nark0ticite.. kakvo govori, batka- az znam mn p0veche 0t neq i az obasnqvam za tqh...- mn sa infk0rmirani, nali ? GLedat samo kak da si zemat parite, mamka i mr... Kukite? Te puk samo zalavqt dr0gi-mrogi i k0 li ne tam, fliza v raionnoto i izliza 0tzad v Cherniq djip na Monopola, koito e spechelil dr0gata na tyrg.. taka stavat neshtata, momcheta i momicheta- v takuf svqt jiveem. Priumeite go nai-posle. Edinstvenite, koito gi e grija za nas ( moje bi - jiv0ta e lai*a) - tova sa roditelite. Kofti, no fakt, jalko che pravqt t0lkova skandali na podrastvashtite teenove i po t0q nachin gi namrazvane, no... v redki situacii si prolichava, che mojem da razchitame samo na tqh.. E, d0sta dulga lekciq vi iznesoh... ak0 nqk0i iska da govorim p0o- podrobno skypeto mi e joint_mast3r t0lkova 0t men i lek vi den
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Guest
    СвИвАм СвИвАм ДжОйНт ДжОйНт ако го считате за наркотик иначе не...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си