mn e rusa- da

ave momiche druj si zabelejkite za sebe si ;]
ne e nujno da razbirash sveta okolo teb, daje v povecheto sluchai nqma kak da go razberesh.... Jiveete v sobstvenite si svetove na zvezdi i kakvi li ne i ne vijdate istinata i upadyka v jivota, toi ne e tolkova krasiv kolkoto go vijdate .. Zashto, pitate vie, mladi momcheta - na po 13-14-15 god i t.n. pribqgvat do narkoticite... e, ne e tolkova trudno da se otgovori na tozi vupr0s.. Balycite g0 pravqt, zashtot0 si mislqt, che taka sa po-vajni 0t dugite, praqt se na golqma rab0ta axhuahx g0rkite te,... ne sa vijdat kvi sa.. No ima i drugi narkomani - umni , maik* mu stara, deto se sasupvat zashto li ? E, te vijdat kakuv e jiv0ta, vijdat mn nadalech, kudeto edna typa p*tka s grima si i s tatk0, det kat mu svyrshat parite, i ne znae i tq k0 shte pravi, moje da vidi... Nadqva,m se, che razbirate kakvo iskam da vi kaja.. Ak0 ne razbirate- jalk0 za vas... !!!! Loshoto e samo, che e jalko za nqk0i hora da p0padat pod vuzdeistvieto na narkoticite.. mn kofti... a na k0i mu puka li ? Istinata e, che na nik0i ne mu puka za "gorkite narkomani" - nik0i ne gi e*ava!!! Cherven krust se praqt na mn surdechni: "nie napravihem t0va i tova, napravihme saburane, iznasqhme lekcii" kakvi li 0shte ne 0shte pr0stotii, samo za da si pulnqt djoba... Ta nali i az chenuvam v B4K, makar i v mladejkiq- tam lektorkata ni pochva da ni govori za nark0ticite.. kakvo govori, batka- az znam mn p0veche 0t neq i az obasnqvam za tqh...- mn sa infk0rmirani, nali ? GLedat samo kak da si zemat parite, mamka i mr... Kukite? Te puk samo zalavqt dr0gi-mrogi i k0 li ne tam, fliza v raionnoto i izliza 0tzad v Cherniq djip na Monopola, koito e spechelil dr0gata na tyrg.. taka stavat neshtata, momcheta i momicheta- v takuf svqt jiveem. Priumeite go nai-posle. Edinstvenite, koito gi e grija za nas ( moje bi - jiv0ta e lai*a) - tova sa roditelite. Kofti, no fakt, jalko che pravqt t0lkova skandali na podrastvashtite teenove i po t0q nachin gi namrazvane, no... v redki situacii si prolichava, che mojem da razchitame samo na tqh.. E, d0sta dulga lekciq vi iznesoh... ak0 nqk0i iska da govorim p0o- podrobno skypeto mi e joint_mast3r t0lkova 0t men i lek vi den