Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
пуша трева.. гордея се с начина си на мислене, с живота си и с целите, които си поставям.. щастлива съм, че не съм част от шибаното ви общество.. радвам се, че открих истината за себе си, открих собствен свят на щастие.. обичам човека, който съм, а съм такава благодарение в голяма степен на тревата.. тревата е дар от Бога! другото е шит..

Това беше изцепка.. ;о) Точно ти си част от масата.. както предполагам и си прочела,по голяма част от хората във форума пушат трева.. => че ти също си от "шибаното" общество... Открила си истината за себе си.. това са пълни глупости.. и аз като пушех така си мислех,че съм велика,че съм номер 1,че знам всичко.. и знаеш ли.. каква случайност спрях да пуша и се оказах сама.. ХаХа.. радвам се,че това са минали времена разбира се.. но ставаше въпрос за това.. тревата е дар от Бог-а само и единствено в случай,че си набожна.. но това е доста противоречиво,тъй като едното отрича другото.. но това е друга тема.. и т.н. ;о) Та мисълта ми беше,че тревата убива мозъчни клетки,но може би това не те плаши?! / / \/
така.. явно пак трябва да пояснявам за хора, които не могат да си размърдат мозъците..
масата: хора, които живеят с предразсъдаците на обществото.. хора, които се интересуват само от това как да изкарат повечко пари, за да си купят по-хубави дрешки, по-хубава кола и т.н., за да ги "уважават" и за да ги смятат за "успели" по разбиранията на днешното общество.. хора, които следват стериотипите на поведение, т.е. модел за красота, модел за успех, модел за правилно и грешно и т.н... това са именно хора, затворени в рамките на ежедневието, виждащи само и единствено материята.. жалко е..
да, много хора пушат трева, но всеки разбира по-различен начин въздействието и.. за мен тя е средство да отворя и най-малките врати в съзнанието си, за видя и най-скритите неща в света, да открия онова, което е далеч зад пределите на материалиния свят.. защото, за да видиш онова, което е невидимо за очите, ти трябва широко отворено съзнание.. а това се нарича духовно извисяване..
помисли върху думите ми, макар да знам, че никога не ще бъдеш способна да ги осмислиш, а камо ли да ги разбереш и приемеш..