- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ..А каквОо искат момчетата?
може би това което никога не би се променило с времето е,че момичетата ще останат непозната зона за момчетата и обратното..аз като представител на женския пол се питам "оФффф..кво искат момчетата,че да са доволни?"..едно красиво момиче едва ли е достатъчно..е,ще ме просветлите ли?
обичкам си наскоОо!!
![]()
май и ние не знаем![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Nai-to4no kazano!Първоначално написано от _SL_
OoOoOo ZnaeM znAeM ama sega da si izkazvame tainite nema da stane![]()
![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
![]()
Елементарните неща са ясни. Всички ги знаем. Добра външност, разбирателство, чувство за хумор...и така нататък...
Останалото си зависи от човека. Всеки е различен. Тъпо е да се слагат всички мъже под общ знаменател.
Освен това, ако ти не можеш да разбереш какво иска момчето до теб, значи не сте един за друг и никой, в никой форум не може да ти каже какво иска той.
или повече от това, което имамеПървоначално написано от exploitedteen
ти момче ли си?колко забавно,интересувам се по принцип,не че има конкретно момче..изобщо кво ти се обяснявамПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
И аз това се чудя.. Какво ми се обясняваш..![]()
Girl съм естествено...![]()
въпросът е към момчетаПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
Значи въпросът ти не е зададен правилно.Първоначално написано от miloto na miloto:P
Ти пишеш "Какво искат момчетата?"- от което не става ясно, че се отнася за мъжката част от аудиторията. Виж, ако беше написала "Момчета, какво искате?"- ето това вече е друго нещо.
Освен това отговорих на въпроса ти от името на момиче което се разбира с момчето си и мислех, че ще ти помогна... Явно не успях. Жалко..![]()
много ми е интересно как едно момиче ще знае какво искат момчетата ? освен, чрез телепатия![]()
Думите ми ли изопачаваш или така ми се струва?Първоначално написано от LunaTriCk
Хм.. След като правя моето момче щастливо и е доволен от мен, значи знам какво иска и правя това което иска и за това постигам тези резултати. Естествено не съм му робиня или нещо такова. За това беше първият ми пост. Защото за скромните си 19 години съм разбрала, че ако няма разбирателсво и незнам какво иска едно момче, значи той не е за мен, както и аз за него.
Пък и не мисля, че нещо чак толкова неразгадаемо могат да искат мъжете, което да е невъзможно да разбере някоя жена.![]()
Това е доста принизено.Първоначално написано от _Becko_
Макар и да съм съгласна че 14 годишните момчета искат това.
Всъщност бих се радвала ако момчето,на което съм хвърлила око ми зяпа гърдите,вместо да ми казва колко е як задника на момчето от съседната маса ..но уви.
Свобода искаме. ПОне това най-много ми липсва в някоя връзка. Не е задължително да съм с нея, когато имам свободен от работа и лекции. МОже и сама да си купи потниче- в Tally Weijl не се чувствам комфортно, освен това смърди гадно на ванилия.
Мразя да ми се коментира начина на хранене (това важи за двата пола, но по-често се повдига от жените).
Категорично не искам съвети за каква прическа да си направя. Първи номер си е перфектно.
За бога, не приближавайте скарата. ГОлямата вилица с двата зъба е за отбрана.
ПОказването на голяма обич посредством гушкане, целуване и други такива на публични места са приемливи в граници. ЛИгавенето - не се търпи.
НИКАКВИ КОМЕНТАРИ ОТНОСНО МОЕТО СЕМЕЙСТВО! НИкаква вчерашна пикла няма право да ми обяснява, колко била зле баба ми.
Мамка му дискотеката не е задължителна, в кръчмата на масата е по-готино.
Знам, че не съм се бръснал от три дена, но се харесвам така. ОСвен това бръсненето е досадно.
Харесвам си мазолите, те са съвсем мънички в интерес на истината.
Дупките по чорапите понякога са свръх мойте способности на шивачка.
Харесвам си бърканите и салатите си харесвам, и таратора!
КОгато кажа, че излизам с приятели, занчи излизам с приятели и нямам намерения да кръшкам. Не съм се бръснал. НОся раздърани дрехи (да носят на евентуални леката) и никоя уважаваща себе си прилично изглеждаща девойка не би се осмелила да завърже разговор с някой от компания от 10 брадата пияни коча.
ПОнякога псувните ми идват отвътре.
КОгато мълча и гледам тъпо, значи нямам каво да кажа и темата, която се обсъжда не ми е интересна (тоест ми е тъпо). Нямам си представа от сериали (освен "Женени с деца" и "Ало-Ало").
ОБСЪЖДАНЕТО НА ХОРА НЕПРИСЪСТВАЩИ НА МАСАТА Е ОТВРАТИТЕЛНО!
АЗ ще му '*=?)## #+#"§$§ на тоя Азис. Не ме интересува, че грима му е Estee Lauder. ТИ си по-хубава без грим.
За тея се сещам сега
Ниго,дарлин'
Какво искаш да ходиш с жена или да ходиш със себе си?
Егати мислиш ли че някоя НОРМАЛНА себеуважаваща се жена ще те търпи да се оригваш,да мляскаш да се нацапотиш с мазен дюнеров сос,да изпсуваш ще са ти сложили повече картофки,а не месо,да се изпръцкаш и да загледжаш по-яките мадами и да се възбуди от МЪЖКОТО,непринудено държание ?
щастието е временно състояние. знаеш какво иска в момента, но след 3 години дали все още ще иска същото и дали ти и тогава ще разберешПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
какво иска едно момче може да каже само едно момче и самото желание е изключително субективно.
п.п. възможно е да има съвпадения
Искам да ходя АЗ със някоя мадама. ТОест не ща някаква да ме кара да се променям. ОСвен това не мляскам, не ям дюнери и не се заглеждам. Оригвам се само в тесен кръг. Не ми говори за нормалните уважаващи себе си жени такива са още малко. ПОвечето разчитата на мама и тате за паричките и съответно се мръщят, като кажа, че тряя да бачкам, ама кво да права, ако не бачкам няма кинти.Първоначално написано от RAWRRR
Като ме е харесала такъв какъвто съм няма да ми натяква да се променям. ЩОм се иска от мен да правя компромиси очаквам нещо в замяна. АЗ да не съм там само да давам.
Аз под нормално уважаваща себе си жена разбирам, да живее отделно от мама и тате, да си вади парите сама, да има някаква цел в живота (сервитьорка цял живот не е цел), да има собствен кръг приятели. Да си излиза с тях от време на време, аз да си излизам с моя кръг от време на време. Как се държа когато съм пиян (което се случва само в коч компания в някой апартамент) си е моя работа и определено приятелка така не ме е виждала. Освен това имам "хубаво" пиянство
Моето момиче, живота не е розово романче, където всички са безкрайно мили и благородни. Просто не знаеш къф кеф е да изпсуваш мощно като си видиш сметката за тока/телефона. Супер олеква. АКо е някоя паралиика и има намерение да ми плаща тази мой разходи ще спра да псувам. Дотогава да им #§$"# #§§$§% на енергото! А на vodafone не знам какво ще им се случи.
Най-мразя когато се съберем 15 човека на Трифон зарезан и има вино, ракия и месо и да ми настоява да дойде. Е па чакай бе, Валентина го празнувахме (а св. Валентин не е никакъв празник за мен но правя компромис, даже подаръци купувам) и да ми виси на врата да дойде. РАзкарвам я с триста зора (щото не може да разбере, че ще и е маса тъпо сред 12 мъже и аз ще изглеждам супер слабохарактерен, че съм я довел)и после три месеца сръдни. Аз нямам нищо против като излизат по женски, заящо аз да не мога да излизам по мъжки?
С това темата се изчерпа според мен!Първоначално написано от exploitedteen
Light The Universe