Здравейте! Доста често влизам във вашия форум и съм научил доста неща, но сега дойде момент в който и аз да имам нужда от съвет... Ако може да ми дадете някой съвет... Значи има едно момиче, което много обичам и направих доста неща за да ме забележи... Изглежда и тя ме хареса и тръгнахме... Но тогава всичко се развали... Един идиот и казал, че аз съм с нея само заради секса и тя му повярвала и сега ходи с него... Категорично мога да заявя, че не искам да съм с нея, заради секса... Дори си мисля, че и тя беше разбрала това... Тя ми беше първо гадже и самата усети, че мен ме е един вид страх дори да я докосна... Един път не съм я пипал по дупето или по гърдите или каквото и да е такова пипане... Тя самата ми го каза това и ме пита защо не го правя... С нея сме си говорили по темата за секса (и двамата сме девствени) и се бяхме разбрали, че няма да го правим поне 6 месеца... Тя каза, че не се чувства готова, а пък и аз мисля така... Оня идиот я обедил с това, че аз съм гледал много в гърдите и в дупето и.... Не отричам, но и все пак тя найстина има невероятно тяло и не мога да се сдържа не гледам... Пък и нали ми е гадже... Не виждам нищо лошо... Много хора знаят репутацията на другия... Тя също е чувала много нещо за него... Знае се, че той търси момичетата само за секс и се хваща на басове с приятели, дали някое определоно момиче ще му пусне... Приятелките на мойто момиче са твърдо против този човек, но тя не иска да ги слуша... Прекаленно ясно е, че той иска да прави секс с нея, изобщо няма нищо друго... Чесно казано не искам да и се меся изобщо, защото подкрепям поговорката - "Като обичаш някой пусни го на свобода и ако той те обича ще се върне при теб" (не съм сигурен дали я цитирах правилно... Извинявам се, ако не е така!) Но там е работата, че тя найстина е невероятен човек и ИЗОБЩО не заслужава този до нея... Защото всеки знае той какво иска от нея... Той си подобрява рекорда по това с колко девствени момичета е спал... И изглежда иска тя да е следващата... За това ми е страшно мъчно... С нея уж се разбрахме да не се караме и да си останем приятели, ама тя изобщо не ми обръща внимание... Сигурен съм, че ако аз и кажа нещо против този човек, тя ще си помисли, че и го казвам за да я разделя с него и за да е с мен... И за това не знам какво да правя... Ако може да ми дадете съвет...
Благодаря, предварително!!!
П.П. Може би ще си помислите, че лъжа, за това, че не искам секс... Там е работата, че ако искам знам няколко момичета, които срещу нещо дребно, като едно питие ще се навият... Ама аз не искам така... Искам да го направя с момиче, с което да споделяме някакви чувства... Аз съм на 19 години и найстина търся истински чувства... Ако искам секс, ще си потърся някое 14-15 годишно момиче и готово... Така правят доста хора, които знам... За мен това е отвратително и долно...
Момичето е на 17.... Може би ще кажете, че използвам твърде силни думи, като казвам, че я обичам... Но аз найстина го изпитвам това чувство, защото я познавам от повече от 1 и половина... Опознал съм я много добре и освен това, че е много красива е и найстина невероятна личност!!! Доста дълго време се старах тя да ме забележи, че и аз имам някакви добри качества... И найстина стана... Но за съжеление това е попречило на някой друг...
Само ще ви помоля да не ме обиждате за това, че съм романтичен... Защото дори хора, които смятах за приятели са ме обиждали по тази причина... Просто найстина смятам, че това да искаш да изпитваш чувства, е много по-хубаво отколкото "да ебеш и да не ти пука"...
Извинявайте, за дългата тема, но просто не знам как да я опиша по накратко...