Значи първо да кажа за тоя "пич"... Първо известен е в целия квартал... Всеки е чувал слуховете за него... Няколко мой познати момичета са се оплаквали как е правил секс с тях и след това не е искал и дума да им обели... Един мой приятел е така да се каже от неговата компания и ми е разказвал как той и приятелите му са се хващали на бас дали той ще успее да прави секс с дадено момиче... Всеки следващ път са избирали все "по-трудно" момиче... Винаги е печелил... Направил е рекорд по преспиване с най-много девствени момичета - по негови лични думи са 24 момичета... А иначе бройката му била над 100... Всеки път след като преспи с някое момиче отива и се хвали най подробно на приятелите си... Там е работата, че използва някакви методи за да, така да се каже, "омайва" момичетата... За това всяко момиче е склонно да му повярва на него, а не на който и да е друг.... Много момичета, след като са били излъгани от него са казвали "и аз не знам какво хоресах в тоя"... Ми горе-долу това е за него...

Думите които тя ми каза, като се разделихме:
"Найстина изпитвам силни чувства към теб, но това, което разбрах ме съсипа... Много ми се иска да не е вярно, но изглежда и ти само за това мислиш..."
Там е работата, че не можех да открека, че съм я гледал в гърдите и в дупето. Никога не съм я лъгал!!! А точно това беше "доказателството", че съм искал да правя секс с нея...
Това да си останем приятели е по моя идея... Тя много не искаше, защото каза, че можело да и е гадно като ме вижда или чува, поноже още изпитвала чувства към мен...

Там е работата, че ще се опитам да го преодолея това... По скоро въпроса ми е друг - искам да и помогна да разбере за тоя идиот, който е с нея... За това пиша тук... Чесно казано имам и малка надежда да се съберем пак, но повече искам тя да е щастлива.... За това съм готов повече да не и се натрапвама, ама искам тя да не остане излъгана и наранена...