imam astigmatizum i dioptir 0.5
misulta mi e dali e po dobre s le6ti ili nqma smusil ot tqh ili s o4ila?
spored vas za kolko vreme 6te mi se mahne dioptura
SPOX ....и аз имам астигматизъм.....ползвам едни капки " ТИЪРС НАТЕУРАЛЕ"и настхина помагат......и аз иначе мисля,че е по добре лещи макар че има и модерни очила........![]()
a kakvi sa tezi kapki, za kakvo pomagat i za6to gi izpolzva6
aaa dai info malko [-o<
ами използвам ги защото много ми пареха очите и ме боляха и като почнах да ги слагам и ми минаха очите купи си ги ако искаш и ти.![]()
-извинявай но тези капки сама ли си ги предписа или очен специалист ти ги препоръча.До автора по-добре попитай лекар преди да вземеш каквито е да е капки и т.н.А за лещите-задържат диоптера,очилата са по-удачни за пред компа.Аз имам късогледство около 2.5 и нося очила у дома,лещи навън и така.Първоначално написано от krasivata_luvica
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
квото искаш пиши ама докторката ми каза си ги купаПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
ЦвЕтИт0 kak taka le6tite zadurjat deoptura![]()
![]()
-ами смисъл такъв,че аз от около половин година съм с лещи преди носех и очила но само у дома.От оптиката ми казаха,че с лещите няма да се увеличава диоптера.Как да ти го обесня....ъъъПървоначално написано от avtora
![]()
Maika mi ima astigmatizum ot nqkolko godini ve4e i lekarqt i kaza da nosi o4ila, kogato 4ete, pi6e ili sedi pred televizora ili pc-to prez dr vr hodi bez o4ila.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
bhaa ot o4ila da ne se uvelichava
to nqma zna4enie dali si s le6ti ili o4ila![]()
предимството на лещите е, че стимулират овлажняването на окото и това малко или много подобрява зрението.
Очила. такъв диоптър е само за пред телевизора и компютъра, а ако е далекогледство - и за четене.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
аох не можете да ме разберете-това ми го каза очната лекаркаПървоначално написано от Анонимко
Абее кви са тея глупасти!Както ти си решиш!Ако с лещи ще се чувстваш по-добре,лещи сложи.
[size=7][b][u]fosse cos
Аз имам -2 и -1,5 и трябва постоянно да нося,но все забравям да си ги сложа..Има специални упражнения,който намаляват диоптера драстично.Ако сти толкова комплексирана просто си вземи лещи.
Bring the violence