.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    ele
    Guest

Moderated:Дали си струва да продължавам?

Em hora pi6a tva 6toto ve4e mi pisna i iskam da me posuvetvate....takamm ot 8 klas sum vliubena v edno mom4e koeto e s godina po-golqmo ot men ..mn e qk ...super simpati4en e .sega sum 9 klas a toi e 10 iiii 4ak taq godina mu priznah 4e go haresvam..pitah go dali ima priqtelka a toi kaza 4e nqma da mi kaje ;( ii sa ve4e prosto nz dali si struva da produljavam ...ama kato mi se usmihne napravooo
    mislq 4e sum vliubena......

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Re: muka muka

Цитирай Първоначално написано от ele

Em hora pi6a tva 6toto ve4e mi pisna i iskam da me posuvetvate....takamm ot 8 klas sum vliubena v edno mom4e koeto e s godina po-golqmo ot men ..mn e qk ...super simpati4en e .sega sum 9 klas a toi e 10 iiii 4ak taq godina mu priznah 4e go haresvam..pitah go dali ima priqtelka a toi kaza 4e nqma da mi kaje ;( ii sa ve4e prosto nz dali si struva da produljavam ...ama kato mi se usmihne napravooo
    оу, не ти е казал дали има приятелка-малее ще умираме ли...човека се е майтапил, предполагам.
    Пф...закачай се с него, излезте някъде...как така толкова бързо ще се откажеш
    хъхъ..

Мега фен Аватара на koalka
    Явно го е взел нещата не на сериозно.Най-вероятно се е шегувал, споко.

това наивно "няма да ти кажа" ми звучи като думи на дете от детската градина, което се инати щом го карат насила да прави нещо
    с други думи: не се отказвай, може би все пак имаш шансове
    "Да си човек, значи да живееш с хората... Да си свързан с тях, да им дадеш най-хубавото от себе си... Най-хубавото от мене това са спомените ми..."

Re: Moderated:Дали си струва да продължавам?

В никакъв случай не се отказвай!!!!!!
    Every moment is another chance...

Zasega ne se otkazvai,za6toto ne e stanalo koi znae kakvo.Prosto go pokani nqkude ili ne6to takova i pogovori po seriozno s nego,razberi kakvi sa 4uvstvata mu kum teb i dano se polu4i ne6to,ako puk ne vinagi moje6 da se otkaje66 i da si potursi6 drug nali taka....?!?

Guest
    Съхаляфам ама според мен `няма смисъл да живееш намери някой голям нож миг по скоро и кълцай аз така правя

Re: Moderated:Дали си струва да продължавам?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    мила аз от 6-ти клас харесвам едно момче и още не съм му признала, че го харесвам, но предполагам че той отдавна е разбрал тъй като на мен си ми личи особено като го видя иии .. мм сега ще ставам 10 клас, а той 12 и сигурно никога няма да му призная лично че съм го харесвала толкова дълго време .. срамежливост ..
    Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме затрудняват.

OMG
    Vladoka rulzzz

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Явно го е взел нещата не на сериозно.Най-вероятно се е шегувал, споко.
    \/

Мега фен
    Град
    София
    А дали те вэима на сериоэно?
    [size=7][b][u]fosse cos

nqma nishto da izleze..mejdu vas..nishto ne my kostvashe da my kaje dali ima ili nqma..ako stane neshto toi shte si prai tashak s tebe...po dobre NE SE ZANIMAVAI poveche ImA mNOGO KATO nego [

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си