- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Eminem
kvo mislite za tozi straxoten pevec!?!
nqi-velikiq rapar v sveta!
хм...
1.пълен дебил
2.за певец може да се поспори дали е такъв, само се вживява..
3.ти на 12 ли си?
4.не ме кефят смешните му песни, само тая с Nate Dog-Shake that ass,забавна е
5. и филма 8-mile не е лош, дори и с него в главна роля![]()
Има доста добри песни. По мое мнение беше най-добрият рапър. Последният ме албум, обаче, е пълен боклук.
az si go haresvam i nai-obi4am pesenta s dido 6toto i neq mn q haresvam.Ama ne6to iz4ezna
misi eto pone edin 4ovek koito xaresva eminem!az q imam taq pesen na dido i em moga da ti q pusna po mail ako iska6!?!Първоначално написано от jyji
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
ne smqtam 4 ee debil!za6toto e dosta prejivql!a i filma 8 mile e istinskiq mu jivot imam predvid 4e razkazva kak e progresiral v rapa i i celiq mu jivot!tai 4e are molqte bez obidiПървоначално написано от sWeEt_SeEd
![]()
i ne sam na 12 a za6to????![]()
Трябва да си много глупава, за да повярваш напълно на филма и да говориш така.Първоначално написано от sladko_momi4e
Още по-глупава трябва да си, за да пишеш 100 мнения подред, а да ни подредиш в един пост.
az si my imam all cd-ta,no blagodarq vse pak
A ina4e ne 4e my haresvam durjanieto ili jivota.Prosto haresvam myzikata,koqto pravi.Tekstovete sa syper silni i iskreni.Po su6tata pri4ina se kefq na LP i na mn drygi izpulniteli.No ne sum metalarka de
Лични текстове??? Много сте заблудени. А пък това за ЛП беше върховната глупост.
ama koi te kara da se suglasqva6?Ako ne ti haresva ne gi sly6aiПървоначално написано от Забавно ми е
taka e imam edna kniga li4no podpisana ot nego koqto sam q 4ela i si4ko e opisano za jivota mu za proof za dr.dre i za samiq nego !taka 4 e ti kazvam filma e po istinski slu4ai!Първоначално написано от Забавно ми е
UJASNO MNOGO GO UVAJAVAMa tva e liubimiqt mi plakat :P samo 4e e s 4ervena vrytovryzka
![]()
![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
dobro utroПървоначално написано от sladko_momi4e
![]()
![]()
:P :P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
1. Име на човек се пише с главна буква, т.е. Eminem
2. Въпросът на темата е зададен напълно малоумно, пише се този а не тоя ... " Какво мислите за този страхотен певец "
3. Поне като пишеш на латиница и си на 12, гледай да е малко по-вярно и по-колтурно, за да не мислим, че си селянка ...
По темата : Еминем е добър да ... харесва ми стилът му, макар че е малко еднообразен и е като речетатив, т.е. римуване на думи под един такт ... Ако разнообрази малко музиката и ритъма, ще е наистина уникално ... и да уважавам го ... Peace !!!![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
mi mersi i nateb !za6toto i az mn go uvajavam!az mu imam stra6no mn plakati i si4ki cd-ta!6tra6no dobar eПървоначално написано от maroon
e kvo dobro utro taka si e!pone i i si saglasen/a s menПървоначално написано от maroon
sladko_momi4e - На колко си?
az sam na 14 mili mi xora!ako ne si li4i i to e sigurno to e za6toto sam kak da go kaja.mmmmm....da v artisti4no u4ili6te v koito e zabvno!ina4e predix bqx malkata skromna ``gospojica``koqto q be6e strax da se zaqde stexnite.sega ne e taka!moje da sam ligava po4ti vinagi nom kogato stane duma za ne6to seriozno ne sam sa6tata ligla kakvato si4gurno i 100 procenta sam sigurna 4e ``zabavno mi e`` me misli i to po4ti si4ki!no kakto kazal edin 4ovek ``seki si ima svoe mnenie za drugiq i nikoio ne moje da go promeni osven sami toi!``
tai 4e DA SKIV DRUGARI!kakto kazva velian u4itelq mi po teatar!
mn gotin pevec!mnoy my se kefq =D> \/ \
/ \
/ \
/ \
/
Кво значение има на колко е?
Иначе Еминемчо става,въпреки че преди го харесвах много много повече.
3minem..сега вече мога да си дойда на думата... Любим певец. Това е, който не го харесва...не знам какво да кажа. А по повод обижданията спрямо него, които четох в предишните страници..някои хора могат да си направят труда да прочетат биографията му..да видят колко тежък живот има и с колко труд е извоювал тази мечта да бъде рапър..не е като повечето известни певци, певици и състави, които вече от толкова връзки не знаеш кой как и с колко труд е направил кариера... или просто с едно духане на пръста и вече ихаа пеят и блестят от известност...нямам думи.А Маршъл наистина заслужава да бъде представител на този стил и то известен и преуспява...това е най-великият бял рапър. Няма друг като него..наистина е трудно да се докажеш пред цяла нация от негри *нищо лично*, които те презират от глава до пети...Така, че Shady заслужава само да му сваля с чест шапка...
![]()
Hip-Hop & RNB Rulzzz!! G3t th3 fuck N1gg@@ :P
mersi na si4ki koito sa s moeto mnenie--mar6al NAI-VELIKIQ!
i naistina bibliografiqta mu toest jivota mu xi4 ne e bil lesen!
Eminem mi e lubimiq pevec! Dori imam edin mn qk plakat v staqta si na nego. Mn me kefqt pesnite mu i za men toi e nai-dobriqt rapur!
P.S:Kakva ironiq samov momenta slu6am negovata pesen ''no apologies'' :P
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!