.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Тема: Eminem

Eminem

kvo mislite za tozi straxoten pevec!?!
    nqi-velikiq rapar v sveta!

Повече от фен
    хм...
    1.пълен дебил
    2.за певец може да се поспори дали е такъв, само се вживява..
    3.ти на 12 ли си?
    4.не ме кефят смешните му песни, само тая с Nate Dog-Shake that ass,забавна е
    5. и филма 8-mile не е лош, дори и с него в главна роля

Има доста добри песни. По мое мнение беше най-добрият рапър. Последният ме албум, обаче, е пълен боклук.

az si go haresvam i nai-obi4am pesenta s dido 6toto i neq mn q haresvam.Ama ne6to iz4ezna

Цитирай Първоначално написано от jyji
    az si go haresvam i nai-obi4am pesenta s dido 6toto i neq mn q haresvam.Ama ne6to iz4ezna
    misi eto pone edin 4ovek koito xaresva eminem!az q imam taq pesen na dido i em moga da ti q pusna po mail ako iska6!?!
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    хм...
    1.пълен дебил
    2.за певец може да се поспори дали е такъв, само се вживява..
    3.ти на 12 ли си?
    4.не ме кефят смешните му песни, само тая с Nate Dog-Shake that ass,забавна е
    5. и филма 8-mile не е лош, дори и с него в главна роля
    ne smqtam 4 ee debil!za6toto e dosta prejivql!a i filma 8 mile e istinskiq mu jivot imam predvid 4e razkazva kak e progresiral v rapa i i celiq mu jivot!tai 4e are molqte bez obidi

i ne sam na 12 a za6to????

Мега фен Аватара на koalka
    Добър е.

Цитирай Първоначално написано от sladko_momi4e
    ne smqtam 4 ee debil!za6toto e dosta prejivql!a i filma 8 mile e istinskiq mu jivot imam predvid 4e razkazva kak e progresiral v rapa i i celiq mu jivot!tai 4e are molqte bez obidi
    Трябва да си много глупава, за да повярваш напълно на филма и да говориш така.

Още по-глупава трябва да си, за да пишеш 100 мнения подред, а да ни подредиш в един пост.

az si my imam all cd-ta,no blagodarq vse pak
    A ina4e ne 4e my haresvam durjanieto ili jivota.Prosto haresvam myzikata,koqto pravi.Tekstovete sa syper silni i iskreni.Po su6tata pri4ina se kefq na LP i na mn drygi izpulniteli.No ne sum metalarka de

Лични текстове??? Много сте заблудени. А пък това за ЛП беше върховната глупост.

Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е
    Лични текстове??? Много сте заблудени. А пък това за ЛП беше върховната глупост.
    ama koi te kara da se suglasqva6?Ako ne ti haresva ne gi sly6ai

Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е
    Трябва да си много глупава, за да повярваш напълно на филма и да говориш така.

Още по-глупава трябва да си, за да пишеш 100 мнения подред, а да ни подредиш в един пост.
    taka e imam edna kniga li4no podpisana ot nego koqto sam q 4ela i si4ko e opisano za jivota mu za proof za dr.dre i za samiq nego !taka 4 e ti kazvam filma e po istinski slu4ai!

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    UJASNO MNOGO GO UVAJAVAM a tva e liubimiqt mi plakat :P samo 4e e s 4ervena vrytovryzka
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    taka 4 e ti kazvam filma e po istinski slu4ai!
    dobro utro :P :P :P
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

RQ

1. Име на човек се пише с главна буква, т.е. Eminem
    2. Въпросът на темата е зададен напълно малоумно, пише се този а не тоя ... " Какво мислите за този страхотен певец "
    3. Поне като пишеш на латиница и си на 12, гледай да е малко по-вярно и по-колтурно, за да не мислим, че си селянка ...

По темата : Еминем е добър да ... харесва ми стилът му, макар че е малко еднообразен и е като речетатив, т.е. римуване на думи под един такт ... Ако разнообрази малко музиката и ритъма, ще е наистина уникално ... и да уважавам го ... Peace !!!
    ... k33p w@lkinG ...

Цитирай Първоначално написано от maroon
    UJASNO MNOGO GO UVAJAVAM a tva e liubimiqt mi plakat :P samo 4e e s 4ervena vrytovryzka
    mi mersi i nateb !za6toto i az mn go uvajavam!az mu imam stra6no mn plakati i si4ki cd-ta!6tra6no dobar e

Цитирай Първоначално написано от maroon
    taka 4 e ti kazvam filma e po istinski slu4ai!
    dobro utro :P :P :P
    e kvo dobro utro taka si e!pone i i si saglasen/a s men

sladko_momi4e - На колко си?

az sam na 14 mili mi xora!ako ne si li4i i to e sigurno to e za6toto sam kak da go kaja.mmmmm....da v artisti4no u4ili6te v koito e zabvno!ina4e predix bqx malkata skromna ``gospojica``koqto q be6e strax da se zaqde stexnite.sega ne e taka!moje da sam ligava po4ti vinagi nom kogato stane duma za ne6to seriozno ne sam sa6tata ligla kakvato si4gurno i 100 procenta sam sigurna 4e ``zabavno mi e`` me misli i to po4ti si4ki!no kakto kazal edin 4ovek ``seki si ima svoe mnenie za drugiq i nikoio ne moje da go promeni osven sami toi!``
    tai 4e DA SKIV DRUGARI!kakto kazva velian u4itelq mi po teatar!

VaSiTyYy
    Guest
    mn gotin pevec!mnoy my se kefq =D> \/ \/ \/ \/ \/

Кво значение има на колко е?
    Иначе Еминемчо става,въпреки че преди го харесвах много много повече.

3minem..сега вече мога да си дойда на думата... Любим певец. Това е, който не го харесва...не знам какво да кажа. А по повод обижданията спрямо него, които четох в предишните страници..някои хора могат да си направят труда да прочетат биографията му..да видят колко тежък живот има и с колко труд е извоювал тази мечта да бъде рапър..не е като повечето известни певци, певици и състави, които вече от толкова връзки не знаеш кой как и с колко труд е направил кариера... или просто с едно духане на пръста и вече ихаа пеят и блестят от известност...нямам думи. А Маршъл наистина заслужава да бъде представител на този стил и то известен и преуспява...това е най-великият бял рапър. Няма друг като него..наистина е трудно да се докажеш пред цяла нация от негри *нищо лично*, които те презират от глава до пети...Така, че Shady заслужава само да му сваля с чест шапка...

Hip-Hop & RNB Rulzzz!! G3t th3 fuck N1gg@@ :P

mersi na si4ki koito sa s moeto mnenie--mar6al NAI-VELIKIQ!
    i naistina bibliografiqta mu toest jivota mu xi4 ne e bil lesen!

Eminem mi e lubimiq pevec! Dori imam edin mn qk plakat v staqta si na nego. Mn me kefqt pesnite mu i za men toi e nai-dobriqt rapur!

P.S:Kakva ironiq samo v momenta slu6am negovata pesen ''no apologies'' :P
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си