- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Eminem
EMINEM е страхотен.Кефи ме барзината с която рапира.8-та миля е супер филм,но и на 50 Cent `Get Rich or Die`препоръчвам го горещо на тези който не са го гледали,само на 2 Pac не съм го гледал.Добри са и двамата.EMINEM e типичния тенор глас,а 50 Cent баритон бас в комбинация се полусават хитове.сега слушам Welcome 2 Detroit и e мнооо зарибяваща....да направиш така,че поколения наред да те слушат...или правеики рап в едно мизерно мазе да станеш велик рапър не е малко така,че важно е да взимате пример от такива хора който от самото нищо стават нещо..най-богатите или известни хора.
predi me kefeshe sega dam kefime no ne mn!starite mu pesni bqxa mn qki no segashnite toi imam chustvoto che nz za kakvo iska da pee!predi beshe za hailli i kim a sega za gluposti abe nz.
moga da kaja che seki si ima vkus kam muzikata i .
abe velik si e no ima i po dobre
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
6-7ми клас ми беше голяма зарибявка,но вече изобщо не слушъм такъв стил музика.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
смотанннн Мс ..... мно луд !Първоначално написано от style_hip_hop
еминем ..не ме кефи много е комерс ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
не е най-великия: има си Тупак, Снуп Дог, Ноториъс, и още доста, обаче според мен е най-великия бял рапър![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
the best
Това беше изпълнителят, който ме запали по рап музиката
Харесвах го преди, и сега го харесвам. Но предимно старите му песни. Последният албум беше почти пълна простотия.
Както и да е... уважавам го като изпълнител, но далеч не е Най-Великият рапър! Може би е най-великият бял рапър![]()
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."
Ако разбираш от рап никога няма да кажеш , че еминем е най-великия раперИ аз го слушах когато бях 2-3 клас , ама тогава нямах никво понятие за хип-хоп и рап ....
Иначе за еминем . . . няма яка визия и не ме кефи като рапер , супер комерс е , не вкарва никъв стил ...и го слушат само хлапета мислещи се за рапери , но е доста успял ... даже май е най-успялият бял рапер.
Кефи му се , ама е хипер тъпо да пишеш , че е най-велик . Има хиляда рапъри по велики от него !
Ще приема че съм хлапе мислещо се за РаперПървоначално написано от mimz_rap
![]()
Значи и аз съм хлапе мислещо се за рапърПървоначално написано от NaughtyWhisper
а аз се чудих какво ми има
![]()
а така признайте си ще ви олекне![]()
![]()
ранния еминем няма равен просто, обаче последните албуми са просто "не ми стигат парите, ставам комерс" както е при повечето вече за жалост, същото като 50 cent
Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me
ами не съм аз тази , която да казва кой какъв е.Ти си знаеш кво слушаш и ква си
Но ми е останало тва впечатление , че го слушат само хлапета![]()
Я не се излагай бе, Еминем може и да прави комерсиални парчета, но да кажеш, че няма стил? Него никога не можеш да го объркаш с друг![]()
На колкото и години да си, впечатлинието ти е грешно. Мога да го гарантирам със сигурност.Първоначално написано от mimz_rap
Самият аз започнах да слушах този стил заради Еминем.
между другото и аз почнах заради него да слушам сякаква рап музика, иначе може би щях да съм метъл или чалгар или некво емоПървоначално написано от NaughtyWhisper
![]()
Аха еми нз .. можеПървоначално написано от NaughtyWhisper
![]()
А иначе и аз съм го слушала преди мн години , но не си спомням дали съм почнала да слушам рап покрай него
А защо спорите за най-велик рапър? Абсурдно е![]()