- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да му кажа ли?
Страшно много харесвам едно момче.Имаме много странни отношения и напоследък се чуствам страшно объркана...за нищо друго не мога да мисля освен за него...постоянно обикалям града и местата където ходи като копнея да го видя...![]()
![]()
![]()
Той знае че не ми е безразличен,но мисля че той си мисли,че не е нещо по-специално...Няколко пъти сме се засичали в едно клубче където ходим и понякога се държи сякаш изобщо не го интересувам...а друг път не ме оставя цялата вечер- танцуваме,прегръща ме,целува ме...не мога да проумея държанието му...както казах пак се чустжам страшно объркана...И се чудя да му кажа ли че съм влюбена в него или да не се тормозя повече ;((
Моля посъветвайте ме как да постъпя..моля ви...чуствам се адски гадно...и не знам от кого да потърся съвет....помогнете ми....
Ами поговорете и си изяснете чувствата.Така ще е най-добре.Това да се държи така странно с теб не знам израз на какво е.Дано и той да те харесва.Просто му кажи какво изпитваш.УСПЕХ!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ами да кажи му и без това нищо не губиш,може само да спечелиш
Успех !![]()
ами кажи му няма какво да губиш![]()
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
kaji mu nqma kvo da gubi6
Mi kaji mu ... kakto prednite mi saforumnici kazaha ... NQMA KAKVO DA GUBI6! Vse pak jivota e 1 i ne go li izjivee6 kfo 6te bude. Nali znae6 tvoqt jivot trebva da si e your life. Trqbva da ima liubov, strast, bolka i omraza, a sas vsi4ko tova raka za raka varvqt intrigite. Ako te otreje edno mom4e jivota ne spira, zemqta ve o6te se varti, tei 4e kaji mu, po4ustvai se uverena i dano i toi da ti otvarne sas sa6oto. Uspeh macka!!!
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Най - добре му кажи...нищо не губиш.Поне ще знаеш дали чувствата ви са взаимни или не.Успех
благодаря би много за съветитеоценявам го
Milo momi4e normalno e da si obyrkana , no znae6 li az mislq 4e i toi te haresva - prosto go e strah da ti priznae 4uvstvata si-sama kaza 4e toi nadali si misli 4e e ne6to specialno za teb!Sledva6tiq pyt kogato se zase4ete i toi se dyrji dobre mu kaji - no nepremenno gledai da e sam za6toto mom4etata ponqkoga stavat neponosimi v kompanii ( osobeno v tqhnata ) ! No moq syvet e 100% da deistva6 vyzmojno nai-byrzo
![]()
:P
![]()
Kysmet ti jelae [/url][/quote][/u][/i]
Palava-igriva,sexy i mnogo diva - SEXY^GIRL
Кажи му, няма да загубиш нищо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от sexy_for_you
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
По-добре му покажи отколкото да му казваш... специално при мен ако момиче, дойде и ми кажи ми аз сам влюбена и едо кво си иди що си ... нема да ми се хареса... Покажи му че за теб това не е само флирт!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!