.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

да му кажа ли?

Страшно много харесвам едно момче.Имаме много странни отношения и напоследък се чуствам страшно объркана...за нищо друго не мога да мисля освен за него...постоянно обикалям града и местата където ходи като копнея да го видя...
    Той знае че не ми е безразличен,но мисля че той си мисли,че не е нещо по-специално...Няколко пъти сме се засичали в едно клубче където ходим и понякога се държи сякаш изобщо не го интересувам...а друг път не ме оставя цялата вечер- танцуваме,прегръща ме,целува ме...не мога да проумея държанието му...както казах пак се чустжам страшно объркана...И се чудя да му кажа ли че съм влюбена в него или да не се тормозя повече ;((
    Моля посъветвайте ме как да постъпя..моля ви...чуствам се адски гадно...и не знам от кого да потърся съвет....помогнете ми....

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен трябва да му кажеш.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами поговорете и си изяснете чувствата.Така ще е най-добре.Това да се държи така странно с теб не знам израз на какво е.Дано и той да те харесва.Просто му кажи какво изпитваш.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

ами да кажи му и без това нищо не губиш,може само да спечелиш
    Успех !

Град
    Sofiq
    ами кажи му няма какво да губиш
    I don't need the sun
    Don't need the moon
    Now that you're here
    God gave me both in you

I don't need to sleep
    Only need to look at you
    Then I'll be awake
    Much more than any rest could do

Град
    nqkade na ne6toto is ni6toto
    kaji mu nqma kvo da gubi6

Mi kaji mu ... kakto prednite mi saforumnici kazaha ... NQMA KAKVO DA GUBI6! Vse pak jivota e 1 i ne go li izjivee6 kfo 6te bude. Nali znae6 tvoqt jivot trebva da si e your life. Trqbva da ima liubov, strast, bolka i omraza, a sas vsi4ko tova raka za raka varvqt intrigite. Ako te otreje edno mom4e jivota ne spira, zemqta ve o6te se varti, tei 4e kaji mu, po4ustvai se uverena i dano i toi da ti otvarne sas sa6oto. Uspeh macka!!!
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Най - добре му кажи...нищо не губиш.Поне ще знаеш дали чувствата ви са взаимни или не.Успех

Guest
    благодаря би много за съветите оценявам го

Град
    Razgrad
    Milo momi4e normalno e da si obyrkana , no znae6 li az mislq 4e i toi te haresva - prosto go e strah da ti priznae 4uvstvata si-sama kaza 4e toi nadali si misli 4e e ne6to specialno za teb!Sledva6tiq pyt kogato se zase4ete i toi se dyrji dobre mu kaji - no nepremenno gledai da e sam za6toto mom4etata ponqkoga stavat neponosimi v kompanii ( osobeno v tqhnata ) ! No moq syvet e 100% da deistva6 vyzmojno nai-byrzo :P
    Kysmet ti jelae [/url][/quote][/u][/i]
    Palava-igriva,sexy i mnogo diva - SEXY^GIRL

Кажи му, няма да загубиш нищо.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Ами поговорете и си изяснете чувствата.Така ще е най-добре.Това да се държи така странно с теб не знам израз на какво е.Дано и той да те харесва.Просто му кажи какво изпитваш.УСПЕХ!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Пловдив

Re: да му кажа ли?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Страшно много харесвам едно момче.Имаме много странни отношения и напоследък се чуствам страшно объркана...за нищо друго не мога да мисля освен за него...постоянно обикалям града и местата където ходи като копнея да го видя...
    Той знае че не ми е безразличен,но мисля че той си мисли,че не е нещо по-специално...Няколко пъти сме се засичали в едно клубче където ходим и понякога се държи сякаш изобщо не го интересувам...а друг път не ме оставя цялата вечер- танцуваме,прегръща ме,целува ме...не мога да проумея държанието му...както казах пак се чустжам страшно объркана...И се чудя да му кажа ли че съм влюбена в него или да не се тормозя повече ;((
    Моля посъветвайте ме как да постъпя..моля ви...чуствам се адски гадно...и не знам от кого да потърся съвет....помогнете ми....
    По-добре му покажи отколкото да му казваш... специално при мен ако момиче, дойде и ми кажи ми аз сам влюбена и едо кво си иди що си ... нема да ми се хареса... Покажи му че за теб това не е само флирт!!!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си