.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: оргазъм

a sega de
    Guest

оргазъм

здравейте на всички!
    искам да попитам как мога да разбера кога приятелката ми е стигнала до оргазъм?А?

nemojesh nqma signal kato nashiq no mojesh da nabludavash izrajenieto na liceto i dali zadruja dahusi i tem podobni predpolagam 4e useshtaneto na jenata shte e gore dolu sushti s nasheto
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

?????????

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от lekomislenia
    az neam predstawa...ne s1m e*al vse o6te
    Благодаря за изказването Ви, колега. Заповядайте, това са нашите безплатни кърпички, които раздаваме на всеки доброволец. Не, не се тревожете, ние ще Ви се обадим. Довиждане.

СЛЕДВАЩИЯТ!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

???????????

Питаи я....ко му е трудното

можеш да усетиш по спазмите й

По извиването на тялото,стискането на бедрата и една мноого широка усмивка ако оргазмът е силен...случва се и да се изтрагват стонове от време на време \/ А има и такива,които крещят,пъшкат,дерат с нокти,ама при тях май е само поза..
    Иначе май твоята е от по-кротките,щом се чудиш толкова.С още малко практика ще го установиш,споко,а ако искаш питай си я..моя винаги ме пита,въпреки че последните пъти му беше пределно ясно че отговорът е положителен,май му харесва да потвърждавам удоволствието устно.Така че давай напред!
    On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...

a sega de
    Guest
    еее супер сте. Мерси много на всички.
    Отговора беше такъв какъвто го очаквах. Просто до сега винаги аз съм си правил кефът(в смисъл свършвам аз и готово), но сега връзаката ми е по задълбочена и искам и тя да е доволна
    И според мен остава доволна.. \/ \/

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Еми все някак ще разбереш,ако е свършила и тя.Все пак при оргазъм тя не може да остане студена и да не трепва.По реакциите на тялото ще разбереш на 100%
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си