- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Tozi koito haresvam mislq 4e zapo4va da pu6i treva ;(
Tozi koito si haresvam mislq 4e zapo4va da pu6i treva !Tovami go kazaha nqkolko Fr ot moq blok ~vidqli sa go da nosi treva z pu6ene i tvurdqt 4e toi im e kazal 4e q e kupil za 8 leva ot nqkakuv!![]()
![]()
Bojeeee nz ko da pravqqqqqqqqqqq!da go zareja li ili ako se celuvam s nego moje li da mi stane ne6to
!PLS KAJETE MI
Ето това е ограничен човек
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahaha 6e padnane se celuvai s nego 6te se pristrasti6 kum trevata i seki den trqbva da dava6 po 8 leva na oniq
![]()
![]()
![]()
![]()
о господи! ама ти го харесваш а той пропадаужас просто ужас! недей да се целуваш с него, ако знаеш колко болести можеш да хванеш от човек който е пушил ТРЕВА ЗА ПУШЕНЕ ооооо не недей недей мила колко ужасно....
послепис: защо няма емотонка със човече което повръща от смях?
AZ NE SE EBAVAM ZA CELUVANETO PROSTO ISKAM DA ZNAMПървоначално написано от *happy bunny*
ама аз сериозно ти казвам! той добре че не си инжектира трева и не пуши амфети че тогава просто сте загубени и 2мата...внимавай, стой далече от него, защото можеш да хванеш някаква зараза или да се пристрастиш
mersi mn![]()
![]()
![]()
еми какво може да ти стане като го целуваш освен пишката, ако нямаш не знам какво друго. Ако пуши трева това е голям проблем, със сигурност ще стане наркоман, ще почне да се боде, ще повлече и теб, ще продадете всичко от вкъщи и ще станете клошари и ще умрете от глад. УСПЕХ !!!Първоначално написано от ;((( verry oburkana ;(((
ako mnogo go obi4a6 kaji mu da spre s trevata i vmesto tova da utolqva jajdata si s lepiloПървоначално написано от ;((( verry oburkana ;(((
i 2mata da si luhate i da si se celuvate :P kaleto e mnoo dobro ma moje da raznoobrazqvate s bronz razrediteli daje i umrelo ku4e da nabutate v plika pak 6e vi omaje
![]()
neeeeeeeeestrah me e ve4e!deewa 6to se na mene
ama az ne6ta da stavam narkomanka!iskam toi da spre a dano tfa deto mi go kazaha da e bazik
наистина си в много тежко положение. Скоро говорила ли си си с него? Знаеш ли, че тревате се предава по въздушно-слюнков път? Един приятел така стана, харесваше си едно момиче, а тя пушеше трева, сега и 2мата са на игла вече.Първоначално написано от ;((( verry oburkana ;(((
mi 4ovek ako go obi4a6 ne go zarqzvai a my pomogni da se spravi s problema moje da e bil ot4aqn i za tova da go e naprail no dali moi6 da prixvane6 ne6to NE spokoino no my pomogni da gi spe 6toto kokto kazaxa po gore naistina moi i da povle4e i teb ne se davai v nikakv sly4ai![]()
ujas
MALEE PRESTAVAM DA GO HARESVAM NEMOGA DA GO HARESVAM V TAKOVA POLOJENIEПървоначално написано от Анонимко
господи ама ти още ли си тук? бягай на лекар, да те хванат докато си в начален стадий, че после става страшно опасно! бягай, за да не се наложи операция!
VUOB6TE NE MI E DO SMQH SEGA V DEPRESIQ SUMPOSTAVETE SE NA MOE MQSTO
абе момиче не ти се подигравам, наистина трябва да отидеш на лекар!
dobre!
обади се на бърза помощ! колкото по скоро толкова по добре ! докато THC то не е стигнало до мозъка ти...ако стигне ще получиш свръхдоза марихуана и стаа сложно .....
аехахехастига ташаци де, момичето просто още не е пораснало.Аз искам да попитам,ти на колко години си? ...ся ако си на достатъчно,за да имаш елементарна обща култура и аз ще те храня вече
![]()
na 15 sum 6to![]()
![]()
![]()
О, Боже *прекръствам се*
Това пак ли е поредната глупава тема?
Остави човека да си пуши трева, не е наркоман, ако това си мислиш...
според мен темата е ебавка.. просто не мога да повярвам, че може да има такива невъобразимо прости и ограничени хора..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.