.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Moderated: Кое е по-добре - да си остава в ПГИУ-то или да...

хора моля ви отнесете се към темата добре ... значи приет съм в ПГИУ (професионална гимназия по икономическо управление) гр.Русе в паралелката Маркетинг с Англ.Език ... сега много се чудя да се класирам ли на 2-рото класиране за да вляза в ЕЕ(европейските езици) с испански език ... кое е по-добре според вас : да си остана в ПГИУ-то или да се класирам за ЕЕ !? град РУСЕ да знаете

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    I LOVE YOU KESSI
    (skype ime : me4o_rs)

и да питам още нещо : за Европейските Езици този бал " 29.072 " стига ли !? а и колко е максимума за бала или изобщо няма такова нещо
    I LOVE YOU KESSI

Guest
    аз не съм специалист и не искам да обиждам никой,но като цяло профилираните гимназий са по-добри като избор,защото имаш някъква специалност и отгоре на всичко пак учиш език.Аз даже немога да разбера защо всички се бутат в езиковите,заради родители ли нз,но за мен като цяло имаш по-големи възмогности като имаш завършена специалност.Винаги можеш да ходиш на уроци и да го научиш даден език.Но ной-важното е на теб какво ти се учи.Колкото до пътуванията в чужбина след това(на което много се надяват в езиковите) никой не ти дава гаранция,че ще успееш да се реализираш там,но пак ти казвам ти си решаваш.Успех.

Маргарет
    Guest
    Ами не знам дали да идеш на второ класиране. Според мен е рисковано, няма никаква гаранция, че ще стигнеш до Европейските езици. Аз съм от Шумен и не зная как стоят нещата в Русе, но те съветвам да не го правиш.Разбира се, ако си решил че искаш в ЕЕ, не мога да те спра
    Балът обикновено се образува от оценките от изпитите (удвоени) + оценките по БЕЛ и мат от удостоверението. Това прави максимум 36.
    И пак си помисли. Не сме ние тези, които да ти кажат да идеш ли на второ класиране или не. Зависи от теб

Цитирай Първоначално написано от Маргарет
    Не сме ние тези, които да ти кажат да идеш ли на второ класиране или не. Зависи от теб
    не просто исках да питам според вас кое е по добре
    I LOVE YOU KESSI

Град
    anywhere...
    az li4no bih predpo4ela evropeiskite ezici,balat ti ne e mnogo visok no vzemi napredvid 4e tazi godina balat e sravnitelno nisak .Preceni rezultatite na drugite deca ot statistikite koit sa napraveni i ako nqma mnogo visok bal kato cqlo v Ruse probvai
    Don't want to grow up
    I want to get out
    Hey, take me away
    I want to shout out
    Take me away,
    Away,
    Away,
    Away,
    Away,

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Po dobre zemi da nau4i6 ezika 6ot bez nego nqma da "ocelee6" zanapred

az bih predpo4ela evropeiskite .... ikonoma samo go vodqt za elitno no... vutre neshtata .. a i v ruskata s ispanski.. tfa si e dosta po dobre ti si reshavash de... no imai predvid sushto taka 4e horata v ruskata ... edno 98% ot tqh sa nqkfi naduti taka 4e... :P a otnosno bala ti.. shte ti stigne sig sum 100%

Град
    stranata na 4udesata
    az su6to predpo4itam ezicite spored men e o-dobur izbor i ti dava pove4e vuzmojnosti

i Az predpo4itam ezicite taka4ee

ПГИУ !!! Имам приятелка от ЕЕ и тя ми е разказвала много за там. От всичко ,което чух разбрах ,че изобщо не става за училище и подготовката е пове4е от отвратителна.

Guest
    надали Руската е много яко даскало ... съжелявам че се махнах от него след 7 клас а иначе ако имаш възможност влез там !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си