Zdraveite!Naskoro sre6nah 1 prekrasen 4ovek koito mi podari prekrasni migove...no ne iska da se obvyrzva po nikakyv na4in s nikogo...sam kaza 4e ako iska6e ...az 6tah da sym tazi s koqto 6te6e da e...no odavna e priel misylta 4e sam e po-6tastliv...az oba4e ne mojeh da priema 4e koito i da bilo trqbva da e sam...i 4esno kazano iskam da sym do nego..nezavisimo dali kato priqtel,sybesednik,ili dori negovoto momi4e....za6toto ne vqrvam 4e skoro 6te sre6tna po-prekrasen 4ovek ot nego...
a sega zamina za moreto..da raboti tam..nqma da e tuk 2 meseca....i ujasno mi lipsva..o6te pove4e me boli ot tova 4e toi mi pokaza 4e ne iska da go 4akam,da mi puka 4e zaminava...4e ne iska da poddyrjame nikakvi otno6eniq...
ne moga da re6a koe e nai pravilno...dali da se opitam da go zabravq...ili da tyrsq nqkoi priemliv s kogoto da byda dokato toi se vyrne...ili kakto mi kazva syrceto mi da go 4akam i da se borq za nego sys zybi i nokti....vie kak bihte postytpili?!?!....i kak TO4NO bihte izpylnili re6enieto si??