Znam 4e vie pisnalo ot podobni vaprosi,no vse pak 6te vi pitam.Zna4i na 14 sam i re6ih da si kupq sutien za6toto kato sam s bustie i bqla bluza vsi4ko prozira.Podgradnata mi obikolka e 70, a gradnata 80.Tova za kakav nomer e za6toto ne sam zapoznata i imam li nujda ot podplanki 6tot kakto vijdate ne sam mn nadarena oba4e ne moga s teq tapi bustieta deto prozirat i se raztqgat.6te pomolq za barzi otgovori.Ms predvaritelno.
Различните размери сутиени се обозначават с комбинация от число и буква, където числото е размера на подгръдната обиколка, а буквата обозначава размера на чашката. Примерно 75B, означава че жената има подгръдна обиколка 75 см и обем на гърдите B.Първоначално написано от bebooo0o0
Размер А
Предназначени са за жени с най-малки гърди и за момичета, при които хормоните вече са на лице. Такива жени може да са майки, които са кърмели или кърмят.
Размери B и С
Предназначени са за жени с нормално голям бюст.
Размер D
Предназначени са за жени с много големи гърди.
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
Ето ти една таблича каде намерих за теб!!!
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
Първоначално написано от Nikolov
abe dy6a koga nosi sytien
![]()
![]()
Абе не, че нещо ама тва го потърсих в интернет за да помогна на момичето... иначе аз размера на моята приятелка го знам !!!!Първоначално написано от jyji
![]()
ама щом н амомичето й трябва само за да не прозира, няма ли да е по-добре да си вземе от тези спортните, дето са по-скоро като бюстиета? смис те нямат телове и банели за да убиват, пък и ако са безшевни са мн удобни и при малък бюст са напълно достатъчни.
в началото носех само такива, сега няма как, понеже не поддържат достатъчно вече, но преди бях мн доволна от тези. побвай, ако искаш.
Но през тях зърната прозират доста сериозно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
To4no tva e problema ama az ve4e si kupih sutien.70 B napravo mi zaspaПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
С банели и подплънки ли е?Защото те за малък бюст не са необходими.Само ще ти убиват.
аз съм с бюстие ама искам и такова спорто мн ме кефатПървоначално написано от Анонимко
от къде мога да си купя такова в реебок адидас ще има ли ???
Posavetvai se s maika si