.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Sutien

bebooo0o0
    Guest

Sutien

Znam 4e vie pisnalo ot podobni vaprosi,no vse pak 6te vi pitam.Zna4i na 14 sam i re6ih da si kupq sutien za6toto kato sam s bustie i bqla bluza vsi4ko prozira.Podgradnata mi obikolka e 70, a gradnata 80.Tova za kakav nomer e za6toto ne sam zapoznata i imam li nujda ot podplanki 6tot kakto vijdate ne sam mn nadarena oba4e ne moga s teq tapi bustieta deto prozirat i se raztqgat.6te pomolq za barzi otgovori.Ms predvaritelno.

Град
    Пловдив

Re: Sutien

Цитирай Първоначално написано от bebooo0o0
    Znam 4e vie pisnalo ot podobni vaprosi,no vse pak 6te vi pitam.Zna4i na 14 sam i re6ih da si kupq sutien za6toto kato sam s bustie i bqla bluza vsi4ko prozira.Podgradnata mi obikolka e 70, a gradnata 80.Tova za kakav nomer e za6toto ne sam zapoznata i imam li nujda ot podplanki 6tot kakto vijdate ne sam mn nadarena oba4e ne moga s teq tapi bustieta deto prozirat i se raztqgat.6te pomolq za barzi otgovori.Ms predvaritelno.
    Различните размери сутиени се обозначават с комбинация от число и буква, където числото е размера на подгръдната обиколка, а буквата обозначава размера на чашката. Примерно 75B, означава че жената има подгръдна обиколка 75 см и обем на гърдите B.

Размер А
    Предназначени са за жени с най-малки гърди и за момичета, при които хормоните вече са на лице. Такива жени може да са майки, които са кърмели или кърмят.
    Размери B и С
    Предназначени са за жени с нормално голям бюст.
    Размер D
    Предназначени са за жени с много големи гърди.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Град
    Пловдив
    Ето ти една таблича каде намерих за теб!!!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Цитирай Първоначално написано от Nikolov
    Различните размери сутиени се обозначават с комбинация от число и буква, където числото е размера на подгръдната обиколка, а буквата обозначава размера на чашката. Примерно 75B, означава че жената има подгръдна обиколка 75 см и обем на гърдите B.

Размер А
    Предназначени са за жени с най-малки гърди и за момичета, при които хормоните вече са на лице. Такива жени може да са майки, които са кърмели или кърмят.
    Размери B и С
    Размер D
    abe dy6a koga nosi sytien

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от jyji
    Цитирай Първоначално написано от Nikolov

Размер А
    Размери B и С
    Размер D
    abe dy6a koga nosi sytien
    Абе не, че нещо ама тва го потърсих в интернет за да помогна на момичето... иначе аз размера на моята приятелка го знам !!!!

Guest
    ама щом н амомичето й трябва само за да не прозира, няма ли да е по-добре да си вземе от тези спортните, дето са по-скоро като бюстиета? смис те нямат телове и банели за да убиват, пък и ако са безшевни са мн удобни и при малък бюст са напълно достатъчни.

в началото носех само такива, сега няма как, понеже не поддържат достатъчно вече, но преди бях мн доволна от тези. побвай, ако искаш.

Но през тях зърната прозират доста сериозно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

bebitooo0o
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Но през тях зърната прозират доста сериозно.
    To4no tva e problema ama az ve4e si kupih sutien.70 B napravo mi zaspa

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    С банели и подплънки ли е?Защото те за малък бюст не са необходими.Само ще ти убиват.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ама щом н амомичето й трябва само за да не прозира, няма ли да е по-добре да си вземе от тези спортните, дето са по-скоро като бюстиета? смис те нямат телове и банели за да убиват, пък и ако са безшевни са мн удобни и при малък бюст са напълно достатъчни.

в началото носех само такива, сега няма как, понеже не поддържат достатъчно вече, но преди бях мн доволна от тези. побвай, ако искаш.
    аз съм с бюстие ама искам и такова спорто мн ме кефат от къде мога да си купя такова в реебок адидас ще има ли ???

Град
    Sliven
    Posavetvai se s maika si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си