- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- заключете
човек мисли за самоубийство, вие му заключвате темата. в реалния живот никой не иска да ме чуе, тук ми заключвате темата. ...няма къде да се оплача другаде. съжалявам, че ви безпокоя. не ми харесва света, в който живея, не харесвам и себе си. не мога да променя обществото, не мога да променя себе си. сбогом.
![]()
![]()
![]()
Стига е !!! Стеги се!
Сбогом вика...
Като имаш толкова много проблеми намери някой непознат от нета и му се оплачи хубавичко.Сподели го с някой.Съмнявам се нещата да са толкова зле.
![]()
Не харесваш света?Не харесваш себе си?И не можеш да се промениш?
Опитал ли си изобщо?Мислил ли си,че с това самоубийство нищо няма да постигнеш?Ако не помисли!
Вместо да мислиш за смърт,защо не помислиш,като голям човек и да си решиш проблемите?!!!!!!!!!!!!!
4AOOOOOOOOOOOOO
![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Самоубийство е най лесното само слабите го избират всички ние сме войни които някак си оцеляват докажи че си достоен човек и просто се БОРИ
Абе кво се занимавате,темата или е бъзик или пак някои е решил да се хвърли от седмия етаж заради старо гадже...милион такива теми и досега никои не се е самоубил и слава богу.
Аз съм на седмия етаж, ама не мисля да се хвърлям ^^ Ако бях на 17-я по-можеше..Първоначално написано от moon_flower
А към автора - пиши едно писмо от Ада
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
дишай... дишай...
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Абе чакай малко бе човече?!!? Тва,че не ти харесва живота не значи,че трябва да се самоубиваш ?!!?!??Примерно ?! И на мен не ми харесва,а след днешния ден още повече,ама не съм тръгнала да се предавам нали така?!Тва да искаш да се самоубиш е най-глупавата постъпка която някой може да направи..Извиняай ама .. Ти още не си разбрал какво е живота..Живота е борба и ти трябва да се бориш за да си щастлив,а като те гледам ти въобще не го правиш..?! Е ?! Тогава ?! Поне кажи какъв е проблема за да земеш това "мъдро" рашение ...
Когато има желание,има и начини.Ако си пожелал да се промениш,би могъл.Светът не можеш да го промениш ей така,но ако промениш себе си и вижданията си към останалите,ще живееш по-добре.Самоубийството не е решение на всички проблеми.Самоубиват се слабите психически неуверени хора или с психически заболявания.Няма смисъл да се самоубиваш,промени се!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
еми да, неа смисал.. замисли се и ше вииш ! един път се живее..Първоначално написано от sexy_for_you
~!1912!~
mi kato nemojem da te razubedim-sbogom,aide 1 4ao i ot men
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Може и найстина да имаш намерения да го направиш,но ако беше твърдо решена просто нямаше да пуснеш тема тук.Явно търсиш някаква подкрипа и може би ескаш ние да ти я дадем.Ами имаш я-това помага ли ти?Ако ти помага-радвам се...!Но эащо го правиш?По-добре първо опитай да промени нещо ,ако не обществото (това е непосилно),то поне себе се.Ти имаш власт над себе си,при това иэцяло.Каквото эависи от теб,можеш да го промениш.Нищо не става с оплакване и беэдействие....трябва усърдие и естествено желание!Пробвай.Не бъди крайна
[size=7][b][u]fosse cos
mojebi iska6 da ti obarnat vnimanie...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ебе к'ви са тия глупости недей така живота е пред тебе!!!!!!!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.