.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Митко_
    Guest

Moderated:Как да се държа като я видя пак?

Здравейте.Не съм писал тук досега,само четях темите но сега стана една ситуация за която ми трябва съвет и реших че тук е правилното място.
    Преди няколко дена се запознах с едно момиче покрай събирането на нашите с техни приятели.Та тя е много сладка и приказлива и веднага ми допадна.Сигурен съм че и тя проявяваше интерес защото постоянно гледаше настрани и когато бях увлечен в разговор с някой друг ми хвърляше погледи.Та доста си приказвахме с нея и усетих че имаме много общи неща и тук идва проблемът.Тази седмица пак ще я видя и леко съм се спекъл тъй като нямам много опит в подобен вид срещи.Та въпроса ми е как да се държа като я видя пак? За какво да и говоря за да насоча нещата в правия път без да прибързвам защото все пак тя е дъщеря на близки приятели на нашите и не искам да направя нещо не както трябва.
    Мерси предварително на отзовалите се.

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Мега фен Аватара на koalka
    Дръж си се нормално, както преди.Просто й покажи, че я харесваш и, че се интересуваш от нея.Флиртувайте, закачайте се, а направи всичко възможно да се видите и трети път, ако можеш да я поканиш на среща и да се видите.Най-важното е да не се спичаш и да не се притесняваш, няма от какво.Успех!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    NAi vajnoto v slu4aq e da se darji6 normalno i estestveno...govorete si za tova koeto i na dvamata bi bilo interesno.Nai vajnoto e da ne mal4i6 za6toto nqma da postigne6 ni6to taka

??????????????
    Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!

http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Дръж си се нормално, както преди.Просто й покажи, че я харесваш и, че се интересуваш от нея.Флиртувайте, закачайте се, а направи всичко възможно да се видите и трети път, ако можеш да я поканиш на среща и да се видите.Най-важното е да не се спичаш и да не се притесняваш, няма от какво.Успех!
    и аз така викам =D>
    ~!1912!~

Мега фен Аватара на sasha_90
    Бъди естествен!Не се дръж като идиот.
    Станете добри приятели!-->..............

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не трябва толкова да се притесняваш, вече сте си говорили, хвърляла ти е погледчета, това е доста добро начало Просто се постарай пак да се държиш както миналия път, заговаряй я, опознай я, обръщай й повечко внимание, то нещата предполагам, че ще станат от самосебе си.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Бъди забавен! Не досаден! Забавен!

Град
    Гробищата,в един ковчег(Бургас)
    Бъди себе си!Щом е приказлива ще й е интересно с теб само ако бъдеш себе си...остави го тоя опит

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    и аз така викам =D>
    и аз,и аз :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

budi zabaven,no ne se pravi na 6ut.prosto budi sebe si i mn,mn yspex

Митко_
    Guest
    Мерси на всички.Ще последвам съветите ви пък да видим какво ще стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си