.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Jl_523
    Guest

от какво зависи ?

хора от какво зависи големината на пениса (някои хора казват 4е от разли4ни храни и др.) благодаря предварително

??????????????
    Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!

http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif

vsi4ko e do nasledstvoto nqma zna4enie ot tva kva hrana qde6 su6toto vaji i za jenskite gurdi prosto se dava kat nasledstvo kakuvto ba6tata ili dqdoto i taka .......dano me razbrahte
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

От гените зависи естествено!Но ако по време на развитието в периода 9-16 годишна възраст детето се храни и спортува активно това допринася за цялостното развитие на тялото и за съразмерното нарастване на пениса.Надявам се,схванахте мисълта ми...хммм.че от доброто развитие на тялото като цяло следва и развитието на този орган,но съразмерно с тялото..май не се обясних като хората
    On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...

Цитирай Първоначално написано от Слънчево момиче
    От гените зависи естествено!Но ако по време на развитието в периода 9-16 годишна възраст детето се храни и спортува активно това допринася за цялостното развитие на тялото и за съразмерното нарастване на пениса.Надявам се,схванахте мисълта ми...хммм.че от доброто развитие на тялото като цяло следва и развитието на този орган,но съразмерно с тялото..май не се обясних като хората
    az sxvanah i sum suglsasna ama vse pak ako ne my e zalojeno geneti4no i po cqlo durvo portokali da izqjda na den nqma da mu stana 25 santa primerno ama da vajno e s kakvo se hrani6 no to4no ot opredelena hrana nqma da vzeme da ti raste.vajno e hranata da e zdravoslovna kato ka4estvo i koli4etsvo.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Така е-разни полуфабрикати,чипсове,ала-бала не спадат към полезните за развитие храни.
    On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си