.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Плитка
    Guest

Moderated:Mного съм плитка

Хора абе много сам плитка 5 см съм гаджето ми се оплаква че е абсурд да го вкара цилия и незнам вече цял вижот ли ще е тай! какво да напрая да стана по далбока!посаветвайте ме?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    kakvoto dal Gospod-nemoje da se promeni
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    kakvoto dal Gospod-nemoje da se promeni
    Наистина ли не може ли някаква опреация нещо незнам вече нищо не помага и нито азнито приатела ми не изпитва хубаво

Град
    Пловдив

Re: Хелп!

Цитирай Първоначално написано от Плитка
    Хора абе много сам плитка 5 см съм гаджето ми се оплаква че е абсурд да го вкара цилия и незнам вече цял вижот ли ще е тай! какво да напрая да стана по далбока!посаветвайте ме?
    Обади се на някой негър, и му кажи да кърти и да не му пука... после ще си като Мариянската падина....
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Хелп!

Казват, че аналния секс не е толкова лош...
    - Всички авто-части на едно място!

Плитка
    Guest
    аве неща анален гадно е

Град
    Пловдив
    аве неща анален гадно е
    То ще дойде некав каде нема да пида ДА или НЕ ами ще отваряй дупе!!!

Иначе квото бог дал тва, плитка плитка, все пак не е да си кат няква бясна курва каде побира по 5-6!!!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Има едно момче от форума дето му е 7 см фани си го таман ще си бъдете по мярка.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Не вярвам да ти е 5. С времето ще се научиш да се отпускаш. Повече любовна игра, да те разшири с пръстчета предварително.. И някоя поза, която да не му позволява да влиза надълбоко. Някой сеща ли се? При лъжичките май така се получаваше. Ех, толкова отдавна беше, че почвам да забравям ^^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Повече от фен
    хахахах абе как ше си плитка няма такива аномали! тоя некадърник неможе те отвори...

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    5 ?!?Ти или си грешка на природата, или си заблудена...пък не е изключено и темата да е ебавка.
    А,за операция за "уголемяване на дълбочината" не съм и чувал.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Възможно е да си тясна и мъничко плитка, но чак пък да не може да го вкара не ми се вярва. Пробвайте пози, където проникването не е пълно (както вече казаха лъжички).
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Момиче, не мога да разбера защо пускаш тук такива теми, сякаш някой ще ти даде правилен отговор. Повечето се подиграват и ебават. От това ли имаш нужда? Посети гинеколог по-добре - поговори с него/нея, нека ти обясни нещата и пр.

В действителност е възможно да си толкова плитка...случва се понякога. И все пак в някои пози проникването е малко по-дълбоко, може да ги пробвате. Няма смисъл да се насилваш и да търпиш по-дълбоко вкарване - само ще те боли и могат да се получат разкъсвания.
    За операция не съм чувала, но... ако случайно съществува такова чудо (за което се съмнявам), нали знаеш, че всички операции около гениталните зони и гърдите крият доста голям процент шанс за загуба на чувствителността? Струва ли си?

Знаеш ли... станалото е станало и няма какво да се шашкаш. Има мъже с по-малки размери, има различни пози и т.н. Освен това, сексът не е само "напред-назад" - ако другите неща са достатъчно добри, това няма да има толкова голямо значение, колкото сега.

И 5 сантиметра да е, приятелят ти изпитва сериозно удоволствие. При свирка да не би да се лапа целия - не повече от половината.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Не вярвам да ти е 5. С времето ще се научиш да се отпускаш. Повече любовна игра, да те разшири с пръстчета предварително.. И някоя поза, която да не му позволява да влиза надълбоко. Някой сеща ли се? При лъжичките май така се получаваше. Ех, толкова отдавна беше, че почвам да забравям ^^
    Моята вагина в отпуснато състояние е 6 см. Малко под нормата е, но по принцип е 8-10 см. Нали ти пратих 1 линкче? А иначе като си възбудена расте поне още 2/3 до двойно.

kak razbra,4e ti e to4no 5sm..?

????????
    Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!

http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif

edin na 23
    Guest
    на колко си годинки?
    Като пораснеш,ще ти стане нормална

Guest
    как така разбирате колко санти ви е бе

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм на 22 и ми е 6 см. Колко още да раста?
    Разбрах след гинекологичен преглед.

един на 23
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз съм на 22 и ми е 6 см. Колко още да раста?
    Разбрах след гинекологичен преглед.
    Ти си на 22,но като се възбудиш,ставаш достатъчно дълбока за твоя приятел а авторката е поредната тийнейджърка,която не знае е.е ли и се,пика ли и се,мисля

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Моята вагина в отпуснато състояние е 6 см. Малко под нормата е, но по принцип е 8-10 см. Нали ти пратих 1 линкче? А иначе като си възбудена расте поне още 2/3 до двойно.
    da stawa 30 sm

Супер фен Аватара на Barbie
    Не ви знам как сте я премерили с приятеля ти, но вагината е мускул и при възбуда и секс се разтяга. Ако си в началото на сексуалния си живот е нормално да не можеш да се отпуснеш достатъчно и да поемеш целия член. Но, вярвам, че след известно количесво опити и продължителна любовна игра няма да имате проблем да правите пълноценен секс и и двамата да изпитвате удоволствие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си