- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Mного съм плитка
Хора абе много сам плитка 5 см съм гаджето ми се оплаква че е абсурд да го вкара цилия и незнам вече цял вижот ли ще е тай! какво да напрая да стана по далбока!посаветвайте ме?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
kakvoto dal Gospod-nemoje da se promeni
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Наистина ли не може ли някаква опреация нещо незнам вече нищо не помага и нито азнито приатела ми не изпитва хубавоПървоначално написано от VerryBerry
![]()
Обади се на някой негър, и му кажи да кърти и да не му пука... после ще си като Мариянската падина....Първоначално написано от Плитка
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
аве неща анален гадно е
То ще дойде некав каде нема да пида ДА или НЕ ами ще отваряй дупе!!!Първоначално написано от Плитка
Иначе квото бог дал тва, плитка плитка, все пак не е да си кат няква бясна курва каде побира по 5-6!!!![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
Не вярвам да ти е 5. С времето ще се научиш да се отпускаш. Повече любовна игра, да те разшири с пръстчета предварително.. И някоя поза, която да не му позволява да влиза надълбоко. Някой сеща ли се? При лъжичките май така се получаваше. Ех, толкова отдавна беше, че почвам да забравям ^^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
хахахах абе как ше си плитка няма такива аномали! тоя некадърник неможе те отвори...![]()
5 ?!?Ти или си грешка на природата, или си заблудена...пък не е изключено и темата да е ебавка.
А,за операция за "уголемяване на дълбочината" не съм и чувал.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Възможно е да си тясна и мъничко плитка, но чак пък да не може да го вкара не ми се вярва. Пробвайте пози, където проникването не е пълно (както вече казаха лъжички).
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Момиче, не мога да разбера защо пускаш тук такива теми, сякаш някой ще ти даде правилен отговор. Повечето се подиграват и ебават. От това ли имаш нужда? Посети гинеколог по-добре - поговори с него/нея, нека ти обясни нещата и пр.
В действителност е възможно да си толкова плитка...случва се понякога. И все пак в някои пози проникването е малко по-дълбоко, може да ги пробвате. Няма смисъл да се насилваш и да търпиш по-дълбоко вкарване - само ще те боли и могат да се получат разкъсвания.
За операция не съм чувала, но... ако случайно съществува такова чудо (за което се съмнявам), нали знаеш, че всички операции около гениталните зони и гърдите крият доста голям процент шанс за загуба на чувствителността? Струва ли си?
Знаеш ли... станалото е станало и няма какво да се шашкаш. Има мъже с по-малки размери, има различни пози и т.н. Освен това, сексът не е само "напред-назад" - ако другите неща са достатъчно добри, това няма да има толкова голямо значение, колкото сега.
И 5 сантиметра да е, приятелят ти изпитва сериозно удоволствие. При свирка да не би да се лапа целия - не повече от половината.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Моята вагина в отпуснато състояние е 6 см. Малко под нормата е, но по принцип е 8-10 см. Нали ти пратих 1 линкче? А иначе като си възбудена расте поне още 2/3 до двойно.Първоначално написано от shizzle
????????
Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!
http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif
на колко си годинки?
Като пораснеш,ще ти стане нормална![]()
как така разбирате колко санти ви е бе
Аз съм на 22 и ми е 6 см. Колко още да раста?
Разбрах след гинекологичен преглед.
Ти си на 22,но като се възбудиш,ставаш достатъчно дълбока за твоя приятел а авторката е поредната тийнейджърка,която не знае е.е ли и се,пика ли и се,мисляПървоначално написано от krem4et0
![]()
da stawa 30 smПървоначално написано от krem4et0
![]()
Не ви знам как сте я премерили с приятеля ти, но вагината е мускул и при възбуда и секс се разтяга. Ако си в началото на сексуалния си живот е нормално да не можеш да се отпуснеш достатъчно и да поемеш целия член. Но, вярвам, че след известно количесво опити и продължителна любовна игра няма да имате проблем да правите пълноценен секс и и двамата да изпитвате удоволствие.