.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    начинаеща_вещица
    Guest

Искам да накарам молив да полети

По разни филми съм гледала дори някакви обикновени хора казват някакви думи и се съсредоточават и издигат някакъв предмет във въздуха...та искам да попитам някой чувал ли е нещо такова,някакви думи ми трябват! Вие вярвате ли че това е възможно,много искам да мога да го направя!

Guest
    Zashto mislish ,che si go gledala samo vyv filmi a ne naistina?!
    Malko typichyk vypros zadavash.
    I mislq ,che moje bi nqkyde ima chovek ,koito moje da napravi podobno neshto ,no opredeleno ne samo sys dumi...
    Bravo za entusiazma ti , no mai samo s nego shte si ostanesh .

Много си найвна,миличка!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

да,виждала съм-като малка в детските филмчета и аз се кефех на тая врътка.Какви ли не неадекватЩини има -що пък и това да не стане
    щом има такива които вярват....; ) сменете дилърО като за начало
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Тц-тц-тц...
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Мега фен Аватара на quench

Re: Искам да накарам молив да полети

Цитирай Първоначално написано от начинаеща_вещица
    По разни филми съм гледала дори някакви обикновени хора казват някакви думи и се съсредоточават и издигат някакъв предмет във въздуха...та искам да попитам някой чувал ли е нещо такова,някакви думи ми трябват! Вие вярвате ли че това е възможно,много искам да мога да го направя!
    хахахахахаха
    хахахахахахахахахахахахах а

нееее...

хахахахахахаха

вижте ся, уважаеми съфорумници, левитирането на предмети не може да бъде направено от Сабрина малката вещица - дори да имеш нещо като магия - защото маговете твърдят, че магията се крепи на променена гледна точка за света, в разбиране на генеалогият му, а нашето момиче няма как да постигне тези неща психически

не можеш да застанеш пред молива и да кажеш "ух, чеее - ми аз вярвам, щу ни става?"

и пак казвам - няма мистични сили, не ги търсете, а си гледайте уроцитя

ако пък толкова ви интересува, прочетете това-онова, но не някоя книга като тая на Светлина и сие а някой учен-кулутролог, който изследва магията като обичай
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Повече от фен Аватара на nellllly
    всичко което трябва е да кажеш вълшебните думички "АБРА КАДАБРА" и работата е готова, сега при мене всичко лети и се обръща, голяма забава... ама после не знам как да ги свалиш пак
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Manic_Panic_
    Guest

Цитирай Първоначално написано от quench

вижте ся, уважаеми съфорумници, левитирането на предмети не може да бъде направено от Сабрина малката вещица - дори да имеш нещо като магия - защото маговете твърдят, че магията се крепи на променена гледна точка за света, в разбиране на генеалогият му, а нашето момиче няма как да постигне тези неща психически
    Нека го наречем ТЕЛЕКИНЕЗА... та това е възможно... напълно възможно, както и левитацията (спомената от куенч с неточното й значение). Левитацията изглежда дори по-невъзможна и измислица, но не е така. Това става чрез състоянието на ума, което се тренира с години. Започва се с медитация, която е всейзвесна на всеки, но за опулзотворяванетойса нужни месеци за достигането на истинкия й ефект. Това са неща свържани с енергията и дебрите на нашият ум. Ако има найстина зайнтересовани хора от това е много хубаво, азлично го практикувам като хоби от 3 години и половина и не съм стигала етапа на телекинезата... но за всичко си има време. Ако човек увладее дори 15% от възможностите на мозъка си, нищо нямаше да е същото.

Мега фен Аватара на quench
    има някои 0,000000001%, които имаш още да у-владяваш, а те са свързани с the perfection, което обществото изисква от теб - например, правилното писане

иначе браво на теб, затова, че се дърбиш далеч от дрогите (надявам се) и други подобни, но...освен дисциплина за запазване на стабилно мислене в условията на критична ситуация, едва ли ще постигнеш друго

и да си качваш краката на врата
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    София
    Това е абсолютно въэможно!Има мноого хора,които го могат !Трябва ти ужасно силна концентрация,която се постига поетапно.Има специални книги эа това ,вэеми и прочети.но не е никак лесно и е доста уморително.Не е нещо тоолкова нетипично,но не всеки може да го направи.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от начинаеща_вещица
    Ах скъпа, това да си вещица е дарба!!! Ти, като една простосмъртна, не можеш да придобиеш подобни възможности
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Това е абсолютно въэможно!Има мноого хора,които го могат !
    ; ) като например...
    ми така де,...интересно ми е

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Това е абсолютно въэможно!Има мноого хора,които го могат !
    ; ) като например...
    ми така де,...интересно ми е
    O_o?...и познаваш ли ги; P
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Мега фен Аватара на machoka
    Аз пък съм виждал летящи понита, държащи се като разлигавени олигофренчета

Питай shadow4e. Тя ги разбира тея работи.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

Цитирай Първоначално написано от Manic_Panic_
    Цитирай Първоначално написано от quench

Нека го наречем ТЕЛЕКИНЕЗА... та това е възможно... напълно възможно, както и левитацията (спомената от куенч с неточното й значение). Левитацията изглежда дори по-невъзможна и измислица, но не е така. Това става чрез състоянието на ума, което се тренира с години. Започва се с медитация, която е всейзвесна на всеки, но за опулзотворяванетойса нужни месеци за достигането на истинкия й ефект. Това са неща свържани с енергията и дебрите на нашият ум. Ако има найстина зайнтересовани хора от това е много хубаво, азлично го практикувам като хоби от 3 години и половина и не съм стигала етапа на телекинезата... но за всичко си има време. Ако човек увладее дори 15% от възможностите на мозъка си, нищо нямаше да е същото.
    И аз се канех да го поправя за това. Но макар левитацията да е известна повече като издигане на хора във въздуха без видима опора, думата може да се ползва и за предмети.
    Грешката е направена в "Хари Потър", понеже там левитация наричат местенето на предмети с мисълта, което всъщност е телекинеза.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Абе домързя ме да прочета всичките ви коментари...не можехте ли просто да кажете на детето заклинанието
    ---> Унгардиум левиоза!!!
    и молива хвръква
    Да живее Хари Потър
    хъхъ..

Guest
    ^Уийнгаърдиум Леви-ОУссссаааа!ако тря да сме точни
    ДА ЖИВЕЕ ХП!!!

Повече от фен
    Град
    south_park
    Да,и искате а ми кажете че един човек с оскъдния си мозък,който в днешно време даже и не развиваме,ще преодолее законите на физиката.

езичници

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    Да,и искате а ми кажете че един човек с оскъдния си мозък,който в днешно време даже и не развиваме,ще преодолее законите на физиката.

езичници
    Гледай по-ведро на живота.Момичето иска молива да хвръкне-какво лошо има
    Ако го пусне през прозореца наистина ще полети
    хъхъ..

Guest
    mysteriouspeople . com/Nina_Kulagina . htm

youtube . com/watch?v=aa1_EEShWWU

Не ги кара да летят но ги мести
    Нарича се "телекинеза" или "психокинеза" (както предпочитате) и няма нищо общо с разни огнени кълба и летене с метли
    Основната разлика е че действително е възможно да се постигне

Guest
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    Всъщност телекинезата не пренебрагва законите на физиката...

Guest
    Аз тука имам един вълшебен молив дето ако го потъркаш и ще ти хвръкне към устата

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    сложи магнит на мястото на графита
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

ВИждала съм на живо, как хора местят предмети от разстояние, но как го правят не знам, а и не питам щото знам, че за такива неща не се пита!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си