- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo napravih?
Не можеш да ходиш и с двамата едновременно.Трябва да си избереш единия,иначе ще останеш сама.
Според мен си постъпила много гадно гаджето ти явно наистина държи на теб а ти с някъв чаровник да му изневеряваш. Момче което да те обича силно и истински се намира адски трудно а чаровници който ще се позабавляват и после айде на следващата под път и над път И каквото и да направиш сега станало е няма как да се поправиш следващия път помисли какво си причиняваш!?
Остани с този,който обичаш
веднъж си направих експеримента да излизам с двама (беше огромна грешка!!!!) и още на първия ден ми идеше да се гръмна и бързах да приключа едната връзка понеже много се измъчвах...не съм в право да критикувам, но чак и до секс сте стигнали..не те ли е малко срам?
Аз мога да ти предложа само два варианта:1вият е да си останеш сама и т'ва да ти е за урок,а вторият е да помислиш малко за приятелят ти от чужбина,все пак той толкова те обича,че е изоставил бъдещето и работата си заради теб.Аз лично бих избрала него.
Първият май е по-добър.Първоначално написано от summer flower
[size=7][b][u]fosse cos
Е извинявай ама сърцето не те пита кой да харесваш и кой не. Рано или късно може да се появи някой, който повече да те привлича от твоя приятел. Можеш много да го обичаш, но нещо несъзнателно да те дърпа към другия...Първоначално написано от Presley`n`Sum
А мацка по-добре не слушай какво ще ти кажем ние, а послушай сърцето си![]()
Let The BEAT Control Your Body
а дали чаровника както го наричаш не е искал само секс от теб
Това се случва доста често,особеном,ако с приятеля си се познавате от скоро!Прецени си,кой обичаш повече и действай!Първоначално написано от gazarka
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!