.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: kakvo napravih?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не можеш да ходиш и с двамата едновременно.Трябва да си избереш единия,иначе ще останеш сама.

Град
    Over the hills and far away
    Според мен си постъпила много гадно гаджето ти явно наистина държи на теб а ти с някъв чаровник да му изневеряваш. Момче което да те обича силно и истински се намира адски трудно а чаровници който ще се позабавляват и после айде на следващата под път и над път И каквото и да направиш сега станало е няма как да се поправиш следващия път помисли какво си причиняваш!?

Град
    The Moon
    Остани с този,който обичаш

Мега фен Аватара на koalka
    Тук за любов не мисля, че може да се говори...

Guest
    веднъж си направих експеримента да излизам с двама (беше огромна грешка!!!!) и още на първия ден ми идеше да се гръмна и бързах да приключа едната връзка понеже много се измъчвах...не съм в право да критикувам, но чак и до секс сте стигнали..не те ли е малко срам?

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Аз мога да ти предложа само два варианта:1вият е да си останеш сама и т'ва да ти е за урок,а вторият е да помислиш малко за приятелят ти от чужбина,все пак той толкова те обича,че е изоставил бъдещето и работата си заради теб.Аз лично бих избрала него.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от summer flower
    Аз мога да ти предложа само два варианта:1вият е да си останеш сама и т'ва да ти е за урок,а вторият е да помислиш малко за приятелят ти от чужбина,все пак той толкова те обича,че е изоставил бъдещето и работата си заради теб.Аз лично бих избрала него.
    Първият май е по-добър.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Не искам да те обиждам,но такива като теб мноого ме драэнят!Ти не энаеш какво искаш!Съветът ,който давам на хора с подобен проблем е да останат сами,беэ никого.Хаа ми това е най-доброто,поне ще можеш да се иэясниш със себе си...как искаш с другите ,като не можеш със самата себе си.Другото ,което ще те посъветвам (ясно е ,че няма да послушаш пъровото) е да премислиш работата добре,эа да не съжалява после ....ти си решаваш.
    Твоя работа си е ,но не мога да се сдържа...!Ти си спала с това момче още на третата среща.Ми какво покаэва тва??Покаэва ,че иэобщо не си се эамислила эа приятеля ти в Чужбина,явно никак не държиш на него.Эа какво сте эаедно ...абе нямам думи,направо
    Най-добре послушай първият ми съвет
    Е извинявай ама сърцето не те пита кой да харесваш и кой не. Рано или късно може да се появи някой, който повече да те привлича от твоя приятел. Можеш много да го обичаш, но нещо несъзнателно да те дърпа към другия...
    А мацка по-добре не слушай какво ще ти кажем ние, а послушай сърцето си
    Let The BEAT Control Your Body

а дали чаровника както го наричаш не е искал само секс от теб

Re: kakvo napravih?

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    imam si priqtel v 4ujbina,zamina predi 1mesec.prez tova vreme otrqzah dosta mom4eta -bqh re6ila da si 4akam moq,no se slu4i.otidoh na diskoteka i GO vidqh.mnogo krasiv,pokani me na tanc posle otidohme na kafe i taka mi zavurtq glavata tova se slu4i minala srqda.sled tova si izlizahme vseki den,pi6eh rqdko na priqtelq mi v 4ujbina a v glavata mi be6e samo noviq 4arovnik.neznam kak me zavladq-dosta drugi krasavci sum othvurgala no v nego ima ne6to.dori spahme edva na 3-ta sre6ta(drug e problema 4e svar6va barzo,no se nadqvam da re6im tova)i vsi4ko ok,no az utre patuvam za garciq za 2sedmici malko na po4ivka.hi4 ne mi se hodi kato znam 4e 6te propusna i rd-to mu v4era puk mi zvanna onzi ot 4ujbina i mi kaza 4e e napusnal rabota i si idva pri men 4e ne moje bez men.be6e tolkova mil 4e me razplaka.toi si idva sled 5dni az 6te sum o6te v garciq.i kato si doide me e strah da ne nau4at edin za drug.nz kakvo da pravq-ne moga da zareja nito ediniq nito drugiq.noviqt me podludqva,a za stariq umiram.HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLP
    Това се случва доста често,особеном,ако с приятеля си се познавате от скоро!Прецени си,кой обичаш повече и действай!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си