imam si priqtel v 4ujbina,zamina predi 1mesec.prez tova vreme otrqzah dosta mom4eta -bqh re6ila da si 4akam moq,no se slu4i.otidoh na diskoteka i GO vidqh.mnogo krasiv,pokani me na tanc posle otidohme na kafe i taka mi zavurtq glavata tova se slu4i minala srqda.sled tova si izlizahme vseki den,pi6eh rqdko na priqtelq mi v 4ujbina a v glavata mi be6e samo noviq 4arovnik.neznam kak me zavladq-dosta drugi krasavci sum othvurgala no v nego ima ne6to.dori spahme edva na 3-ta sre6ta(drug e problema 4e svar6va barzo,no se nadqvam da re6im tova)i vsi4ko ok,no az utre patuvam za garciq za 2sedmici malko na po4ivka.hi4 ne mi se hodi kato znam 4e 6te propusna i rd-to mu v4era puk mi zvanna onzi ot 4ujbina i mi kaza 4e e napusnal rabota i si idva pri men 4e ne moje bez men.be6e tolkova mil 4e me razplaka.toi si idva sled 5dni az 6te sum o6te v garciq.i kato si doide me e strah da ne nau4at edin za drug.nz kakvo da pravq-ne moga da zareja nito ediniq nito drugiq.noviqt me podludqva,a za stariq umiram.HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLP