.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

как да възвърна отново лЮбовта ни :?:

ми пак съм аз ... значи ся запонах се с едно момиче обичахме се но ... ся я питам : "обичаш ли ме все още" и тя ми отвръща : "ми нз" какъв отговор само ..направо ми РАЗБИ СЪРЦЕТО
    е ся толкова имаче : "обичам те ... " но ся кфо ... хмм ..
    ВъПрОсА ми е прост но със сложен отговор : как да разпаля отново лЮбовра м/у нас
    ПЛС отг бе хора и вери 10х
    I LOVE YOU KESSI
    (skype ime : me4o_rs)

П.П. от различни градове сме и... малко ни е кофти ам ко да се праи
    I LOVE YOU KESSI
    (skype ime : me4o_rs)

You're screwed dude...
    'Амииии..не знам' = 'Амиии не,ама не искам да ти го кажа направо'
    Кофти тръпка...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Мега фен
    Град
    София
    Съмнявам се някой да ти отговори,аэ поне не мога...!Теэи неща или стават или не,дет се вика химия !
    [size=7][b][u]fosse cos

poprikazvai s neq...izlezte,izqsnete se..obesni i che mnogo q obichash i che ne iskash da q zagybish..pitai q zashto veche ne izpitva sashtite chyvstva kato predi.... moje da e oburkana... aide YsPeh i dano se opravite

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Първо кажете по на колко години сте. Ако сте над 18, може да спретнете едно моренце за внасяне на тръпка във връзката ви.
    Ако сте по-малки, се разберете да си гостувате- все пак ваканция сте. \/
    Аз лично чакам да минат кандидатстудентските изпити, че да се помъкнем с милото в съботите и неделите нанякъде. \/

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Веднъж тръгне ли си любовта е много трудно да я върнеш отново.
    Още повече, че вие сте от различни градове, което прави нещата още по-трудни.
    Ако наистина я обичаш, бори се за нея и да но всичко се оправи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Съмнявам се някой да ти отговори,аэ поне не мога...!Теэи неща или стават или не,дет се вика химия !
    да съгласен съм до някоя степен..!!до по голяма степен..ддз нещо което загубиш не можеш да го върнеш а дори и да си го върнеш то няма да е същото

П.П.....НЕ ГЪБЕТЕ ТОВА ЗА КОЕТО СТЕ СЕ БОРИЛИ МНОГО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ..НЕ БДЕТЕ ЛЕКОМИСЛЕНИ..НИКОГА НЯМА ТЕ ОСТАВА(ТЯ СИ ЗН КОЯ)!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Мега фен Аватара на sasha_90
    Казваш,че незнаела дали те обича.-->Чувствата и може да са на изчезване.
    Трудно могат да се възвърнат.

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от Bacard1
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    да съгласен съм до някоя степен..!!до по голяма степен..ддз нещо което загубиш не можеш да го върнеш а дори и да си го върнеш то няма да е същото

П.П.....НЕ ГЪБЕТЕ ТОВА ЗА КОЕТО СТЕ СЕ БОРИЛИ МНОГО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ..НЕ БДЕТЕ ЛЕКОМИСЛЕНИ..НИКОГА НЯМА ТЕ ОСТАВА(ТЯ СИ ЗН КОЯ)!!
    съгласна съм ..никога няма да е същото ако не те обича вече всичко е загубено....
    П.С. Обичам те

Guest
    Щом мацката не знае дали те обича , тогава я найраааааааааааай да го разбере бе пич. Разсмивай я, прегръщай я ,много . Целувай я, постоянно комплимети , носи и мноо цветя.
    Моят приятел дойде в училище и влезе в класната ми стая и ми подари огромен букет цветя , дори учителя ми по Математика ,каза,че такъв букет и подарил само за сватбата си ... бях най щастливата. Това като пример , ние момичетата обичаме да ни изненадват , да ни доказват любовта пред всички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си