.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Този който ме обича,или този който обичам?

4udq se-kakvo bihte napravili ako znaete,4e nqkoi vi obi4a do takava stepen,4e bi napravil si4ko za vas a vie obi4ate drug,koito e "malko" po-golqm ot vas i si ima priqtelka Az sum v takova polojenie i naistina adski mnogo go obi4am,vupreki,4e ne moga da sum s nego.Predi imahme zimano-davano s nego ,no ne be6e ni6to seriozno. [-o< Vijdam go dosta 4esto s priqtelkata mu i kogato i toi me vidi naro4no q pregru6ta i celuva za da mi stane kofti li4i si,4e mi pravi na puk naistina molq vi kajete na moe mqsto kakvo bihte napravili

Мега фен
    Град
    София
    Най-добре остани сама.Или пък ако решиш дай шанс на момчето,което те обича,но каэа че не го харесваш...ще го нараниш най-вероятно.
    [size=7][b][u]fosse cos

bojeeee popadnala si na nai-golemiq magnit za idioti(moq milost).Okolo men vinagi se poly4avat takiva triugulnici!Ima6 izbor mejdy 2 varianta.Ili izbira6 da si ostane6 sama s me4tata za mom4eto,koeto haresva6...ili da bude6 s tozi kum kogoto ne izpitva6 ni6to.Oba4e tyka nikoi ne moje da ti kaje kak da postupi6.Tova si zavisi samo ot teb Yspeh

Guest
    bori se za mom4eto koeto haresva6 ako i to te haresva

Az bih izbrala momcheto koeto me obicha...
    tozi koito obichash e po dobre da go zabravish ili pyk go nakarai da revnuva..pravi tova koeto tooi pravi..pregryshtai si momcheto i go celyvai pred tozi koito obichash \/
    Ako te haresva moje da my stane kofti i da ostavi priqtelkata si i da e sus teb..
    No v tozi slychai shte naranish momcheto koeto te obicha..
    yf neznam mnogo e obyrkano...

Град
    In Your Memories
    хм.. ако харесваш момчето, което те обича, като човек... дай му шанс , може пък ти да го обикнеш .. не се знае ...ако нищо не стане кажи му истината и тва е , мъжете предпочитат да им кажеш , вместо да криеш(знам го от личен опит)

ако не го харесваш.. по добре остани сама или си потърси друг
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Град
    na onq svqt
    yf i az bqh v sa6toto polojenie predi nqkolko meseca i izobrah mom4eto koeto ne obi4a6e [i o6te me obi4a] ne izpitvah kam nego po4ti nikakvi 4yvstva no se privarzhai go obiknah ot vse sarce i o6te sme zaedno ve4e 7mi mesec.tai 4e dai my 6ans nikoi ne moge da ti kaje kakvo 6te stane.tak i ako naistina ne izpitva6 ni6to nqma da ti tolkova trydno da go ostavi6.nz taka si mislq ,yspeh
    [ знам че правя правописни грешки ]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nata6ka
    yf i az bqh v sa6toto polojenie predi nqkolko meseca i izobrah mom4eto koeto ne obi4a6e [i o6te me obi4a] ne izpitvah kam nego po4ti nikakvi 4yvstva no se privarzhai go obiknah ot vse sarce i o6te sme zaedno ve4e 7mi mesec.tai 4e dai my 6ans nikoi ne moge da ti kaje kakvo 6te stane.tak i ako naistina ne izpitva6 ni6to nqma da ti tolkova trydno da go ostavi6.nz taka si mislq ,yspeh
    ami i az bqh sa6tata sityaciq no izbrah mom4eto koeto az haresvah, za6toto i toi ima6e simpatiii kam ni6to 4e si ima6e priqtelka sled vreme skasaha i nie vse o6te sme zaedno

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Сложна дилема.Има два варианта
    1.Ако избереш този,когото харесваш,ще нараниш себе си и ще те боли
    2.Ако избереш този,който те обича,рискуваш да го нараниш.Но ако все пак не ти е безразличен,по-добре не го наранявай,а се опитай да го обикнеш.Забрави за човека,когото харесваш,след като си има приятелка пък и изобщо не се знае какво ще се получи.Изясни си чувствата към двамата и прецени кой е по-ценен за теб.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest

Re: Този който ме обича,или този който обичам?

Цитирай Първоначално написано от -=SonIchka=-
    4udq se-kakvo bihte napravili ako znaete,4e nqkoi vi obi4a do takava stepen,4e bi napravil si4ko za vas a vie obi4ate drug,koito e "malko" po-golqm ot vas i si ima priqtelka Az sum v takova polojenie i naistina adski mnogo go obi4am,vupreki,4e ne moga da sum s nego.Predi imahme zimano-davano s nego ,no ne be6e ni6to seriozno. [-o< Vijdam go dosta 4esto s priqtelkata mu i kogato i toi me vidi naro4no q pregru6ta i celuva za da mi stane kofti li4i si,4e mi pravi na puk naistina molq vi kajete na moe mqsto kakvo bihte napravili

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дай шанс на този, който те обича. Може да излезе нещо много хубаво от връзката ви и той да ти помогне да си избиеш другия от главата. Рискувай!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Бих избрала или да търся 3-ти или да съм с момчето, което ме обича! Може би лесно ще се влюбя в момче, което е лудо влюбено в мене и се опитва да ме направи щастлива...
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен Аватара на sasha_90
    1.Харесва ми да ме обичат и защитават,но не мога да бъда с човек,когото не обичам.Все едно си играя с чувствата му-така не обичам.->отпада като вариант
    2.Ако съм влюбена,в човек,имащ си приятелка.....ако нямам шанс......ще се опитам да го забравя.
    3.Ще потърся друг или ще остана сама(докато се появи друг)
    Съвет:Остани временно сама.

Guest
    Когато не можеш да решиш кое да вземеш - вземи всичко.

Най-добре не се занимавай с нито един от двамата.
    Ако тръгнеш с момчето, което те обича, а ти него не- нараняваш чувтвата му.
    Ако се забъркаш с другия- пак лошо.
    Най-добрия вариант е да се отдалечиш от тях и да намериш момче, с което чувствата са взаимни.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Най-добре не се занимавай с нито един от двамата.
    Ако тръгнеш с момчето, което те обича, а ти него не- нараняваш чувтвата му.
    Ако се забъркаш с другия- пак лошо.
    Най-добрия вариант е да се отдалечиш от тях и да намериш момче, с което чувствата са взаимни.
    А ако тръгне и с двамата и тогава реши не е ли по-добре? така ще ги тества.

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    ми доколкото разбрах онова момче не те харесва и иска да те дразни..смисал там с приятелката си и тн..добре..от това следва че нямате абсолютно никакъф шанс..!!дотука ясно...ми сега не е ясно ти харесваш ли онова момче което е влюбено в теб!??!на този въпрос си отговори първо и тогава мисли..имам и др опция да останеш сама..!!да търсиш др истинска любов..ти си прецени..просто давам опции!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    и с двамата бямаш бъдеще..нито ще си добре с някой,който не харесаш/обичаш...а не мисля,че живеейки с мечтите за някой ,който няма да е твой ще си щастлива...!

Guest
    Хей,сладурано ! Дай шанс на момчето ,което умира за теб. Аз също обичах един , състуденти са с моя приятел ,но не знаех. Та сегашния ми приятел ,много ме харесваше сваляше ме почти 1 година , постоянно ме търсеше. И си помислих,що да не му дам шанс? Какво губя.? Нищоо и тръгнахме. От начало ме дразнеше че ме целува по косата, само,че сегааааа обожавам и страшно го обичам сега. За това дай шанс на момчето , прави компромиси на това,което не харесваш

BaRbIe$

dai 6ans na mom4eto det te obi4a,ni6to ne gubi6 da ima i varqnt v koito moje6 da go narani6, no liubovta dosta puti naranqva....

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Мила трябва да го забравиш.. той се държи гадно с теб.. въбщеее.. забрави го колкото и да ти е трудно!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    gabrovo

:)

Po dobre toq deto te obi4a moje puk da e svesten drugiq o4evidno ne go interesuva6 ili se naduva prosto taka 4e ne ti trqbva
    LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?

Еми да знам ако наистина ми беше толкова лесно да съм с другия нямаше да ви пиша и нямаше да се чудя,но наистина голям проблем ми е нещо ме отблъсква да съм с този който ме обича нямам си никаква представа-зашо,но е факт може би,защото адски много ама наистина много обичам другия а пък може би е нещо,което не мога да си обясня- не зная То си личи че на другия не му е безразлично може да няма истински чуства,но до колкото се подразбира от действията му наистина не му е "се-тая" МНОГО Е ОБЪРКАНО

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами бъди с този,който те обича,ей така просто,за да не си сама.Или ако не го обичаш,по-добре не се захващай с него.Ама да чакаш другия и да се самосъжаляваш,пак не става.Него можеш да го обичаш просто платонически и да си мечтаеш за него.Но това е подло спрямо другия.Забрави ги и двамата и си намери трети.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на koalka
    Не бих искала да бъда с момче, което ме обича, а аз него-не.А това другото бих го забравила.Явно той не иска да е с мен, щом е с друга, явно не го интересувам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си