- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Този който ме обича,или този който обичам?
4udq se-kakvo bihte napravili ako znaete,4e nqkoi vi obi4a do takava stepen,4e bi napravil si4ko za vas a vie obi4ate drug,koito e "malko" po-golqm ot vas i si ima priqtelka
Az sum v takova polojenie i naistina adski mnogo go obi4am,vupreki,4e ne moga da sum s nego.Predi imahme zimano-davano s nego ,no ne be6e ni6to seriozno. [-o< Vijdam go dosta 4esto s priqtelkata mu i kogato i toi me vidi naro4no q pregru6ta i celuva za da mi stane kofti
li4i si,4e mi pravi na puk naistina molq vi kajete na moe mqsto kakvo bihte napravili
![]()
![]()
Най-добре остани сама.Или пък ако решиш дай шанс на момчето,което те обича,но каэа че не го харесваш...ще го нараниш най-вероятно.
[size=7][b][u]fosse cos
bojeeee popadnala si na nai-golemiq magnit za idioti(moq milost).Okolo men vinagi se poly4avat takiva triugulnici!Ima6 izbor mejdy 2 varianta.Ili izbira6 da si ostane6 sama s me4tata za mom4eto,koeto haresva6...ili da bude6 s tozi kum kogoto ne izpitva6 ni6to.Oba4e tyka nikoi ne moje da ti kaje kak da postupi6.Tova si zavisi samo ot tebYspeh
bori se za mom4eto koeto haresva6 ako i to te haresva
Az bih izbrala momcheto koeto me obicha...
tozi koito obichash e po dobre da go zabravish ili pyk go nakarai da revnuva..pravi tova koeto tooi pravi..pregryshtai si momcheto i go celyvai pred tozi koito obichash\
/
Ako te haresva moje da my stane kofti i da ostavi priqtelkata si i da e sus teb..
No v tozi slychai shte naranish momcheto koeto te obicha..
yf neznam mnogo e obyrkano...![]()
хм.. ако харесваш момчето, което те обича, като човек... дай му шанс , може пък ти да го обикнеш .. не се знае ...ако нищо не стане кажи му истината и тва е , мъжете предпочитат да им кажеш , вместо да криеш(знам го от личен опит)
ако не го харесваш.. по добре остани сама или си потърси друг![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
yf i az bqh v sa6toto polojenie predi nqkolko meseca i izobrah mom4eto koeto ne obi4a6e [i o6te me obi4a] ne izpitvah kam nego po4ti nikakvi 4yvstva no se privarzhai go obiknah ot vse sarce i o6te sme zaedno ve4e 7mi mesec.tai 4e dai my 6ans nikoi ne moge da ti kaje kakvo 6te stane.tak i ako naistina ne izpitva6 ni6to nqma da ti tolkova trydno da go ostavi6.nz taka si mislq ,yspeh
[ знам че правя правописни грешки ]
ami i az bqh sa6tata sityaciq no izbrah mom4eto koeto az haresvah, za6toto i toi ima6e simpatiii kam ni6to 4e si ima6e priqtelka sled vreme skasaha i nie vse o6te sme zaednoПървоначално написано от nata6ka
Сложна дилема.Има два варианта
1.Ако избереш този,когото харесваш,ще нараниш себе си и ще те боли
2.Ако избереш този,който те обича,рискуваш да го нараниш.Но ако все пак не ти е безразличен,по-добре не го наранявай,а се опитай да го обикнеш.Забрави за човека,когото харесваш,след като си има приятелка пък и изобщо не се знае какво ще се получи.Изясни си чувствата към двамата и прецени кой е по-ценен за теб.УСПЕХ!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Първоначално написано от -=SonIchka=-
![]()
Дай шанс на този, който те обича. Може да излезе нещо много хубаво от връзката ви и той да ти помогне да си избиеш другия от главата. Рискувай!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Бих избрала или да търся 3-ти или да съм с момчето, което ме обича! Може би лесно ще се влюбя в момче, което е лудо влюбено в мене и се опитва да ме направи щастлива...
Let The BEAT Control Your Body
1.Харесва ми да ме обичат и защитават,но не мога да бъда с човек,когото не обичам.Все едно си играя с чувствата му-така не обичам.->отпада като вариант
2.Ако съм влюбена,в човек,имащ си приятелка.....ако нямам шанс......ще се опитам да го забравя.
3.Ще потърся друг или ще остана сама(докато се появи друг)
Съвет:Остани временно сама.
Когато не можеш да решиш кое да вземеш - вземи всичко.![]()
Най-добре не се занимавай с нито един от двамата.
Ако тръгнеш с момчето, което те обича, а ти него не- нараняваш чувтвата му.
Ако се забъркаш с другия- пак лошо.
Най-добрия вариант е да се отдалечиш от тях и да намериш момче, с което чувствата са взаимни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А ако тръгне и с двамата и тогава реши не е ли по-добре? така ще ги тества.Първоначално написано от Aleandra
ми доколкото разбрах онова момче не те харесва и иска да те дразни..смисал там с приятелката си и тн..добре..от това следва че нямате абсолютно никакъф шанс..!!дотука ясно...ми сега не е ясно ти харесваш ли онова момче което е влюбено в теб!??!на този въпрос си отговори първо и тогава мисли..имам и др опция да останеш сама..!!да търсиш др истинска любов..ти си прецени..просто давам опции!!!
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
и с двамата бямаш бъдеще..нито ще си добре с някой,който не харесаш/обичаш...а не мисля,че живеейки с мечтите за някой ,който няма да е твой ще си щастлива...!
Хей,сладурано ! Дай шанс на момчето ,което умира за теб. Аз също обичах един , състуденти са с моя приятел ,но не знаех. Та сегашния ми приятел ,много ме харесваше сваляше ме почти 1 година , постоянно ме търсеше. И си помислих,що да не му дам шанс? Какво губя.? Нищоо и тръгнахме. От начало ме дразнеше че ме целува по косата, само,че сегааааа обожавами страшно го обичам сега. За това дай шанс на момчето , прави компромиси на това,което не харесваш
![]()
BaRbIe$
dai 6ans na mom4eto det te obi4a,ni6to ne gubi6 da ima i varqnt v koito moje6 da go narani6, no liubovta dosta puti naranqva....
Мила трябва да го забравиш.. той се държи гадно с теб.. въбщеее.. забрави го колкото и да ти е трудно!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Po dobre toq deto te obi4a moje puk da e svesten drugiq o4evidno ne go interesuva6 ili se naduva prosto taka 4e ne ti trqbva
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
Еми да знам ако наистина ми беше толкова лесно да съм с другия нямаше да ви пиша и нямаше да се чудя,но наистина голям проблем ми е нещо ме отблъсква да съм с този който ме обича нямам си никаква представа-зашо,но е факт може би,защото адски много ама наистина много обичам другия а пък може би е нещо,което не мога да си обясня- не знаяТо си личи че на другия не му е безразлично може да няма истински чуства,но до колкото се подразбира от действията му наистина не му е "се-тая"
МНОГО Е ОБЪРКАНО
![]()
Ами бъди с този,който те обича,ей така просто,за да не си сама.Или ако не го обичаш,по-добре не се захващай с него.Ама да чакаш другия и да се самосъжаляваш,пак не става.Него можеш да го обичаш просто платонически и да си мечтаеш за него.Но това е подло спрямо другия.Забрави ги и двамата и си намери трети.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Не бих искала да бъда с момче, което ме обича, а аз него-не.А това другото бих го забравила.Явно той не иска да е с мен, щом е с друга, явно не го интересувам.