.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Хм...има много филми с такава история,като твоята. Обичай този,който те обича,а не този който те привлича Ако дадеш шанс на момчето,което милее за теб за него това ще е знак,че и той не ти е безразличен но като се опознаете няма как да не забележи вниманието ти към втория тогава ще го нараниш А дали си сигурна,че обичаш другия или е просто привличане Хубаво си помисли какво ще правиш,защото рядко се случва да имаш човек до себе си,който да даде живота си за теб
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Дам и за съжаление става все по-объркано и по объркано

Град
    PleVen
    Цитирай Първоначално написано от eikichi
    хм.. ако харесваш момчето, което те обича, като човек... дай му шанс , може пък ти да го обикнеш .. не се знае ...ако нищо не стане кажи му истината и тва е , мъжете предпочитат да им кажеш , вместо да криеш(знам го от личен опит)

ако не го харесваш.. по добре остани сама или си потърси друг

Guest
    Според мен трябва да исбереш мом4ето, което те оби4а. Може да не е наий-добрия вариант, но поне пробвай. А през това време сигурно мом4ето, което ти харесваш ще се освободи. Ако слу4айно си изпитала нещо към мом4ето, което те оби4а остани при него, но ако не му обясни как стоят нещата и ако може се върни при мом4ето, което ти оби4аш.

уффф ами минала съм през такова чудо и направих огромна грешка щото реших да пробвам с момчето което ме обичаше и тейкато виждах че не мога така реших че ще е по добре да го зарежа и само го нараних а с другото момче то само си играеше с мене и в крайна сметка останах сама и съжалявам че така гадно постъпих с другото момче...тейче по добре остани сама за малко за да се изясниш сама за себе си какво и с кого искаш....
    НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
    НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
    НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!

Razbira se nai dobroto za teb e da zabravi6 tova mom4e koeto te kara da stra6a6,no tova ne e lesno i predpolagam 4e v te4enie na vremto toi kato produlji da ne naranqva 6te go zabravi6.Tova oba4e ne ozna4ava 4e zaduljitelno trqbva da trugne6 s drugoto mom4e,no vse pak ako ima6 4uvstva kum nego dpri i malki trqbva da go napravi6.Horata sa kazali ako ne moje6 da ima6 tova koeto obi4a6,nau4i se da obi4a6 tova koeto ima6.Taka 4e napravi izvodite sama za sebe si,znam 4e e trudno da zabravi6 nqkoi koito haresva6 mnogo,no sled kato toi te naranqva....puk i 6tom ima mom4e koeto naistina te haresva....Aide uspeh

охх...не знам вече....стана 1 година от както го обичам и накрая провалих всичко адски тъпо същество съм....на един купон го викнах с мен...бяхме заедно...но той беше на работа на другия ден и си тръгна след като ме викаше да ходя у тях...като си тръгваше ме помоли да не правя гллупости след като си тръгне...всичко ок до сега...ама на другия ден проведохме един разговор...дали сме заедно или не и така на татака-тоест стигнахме до извода,че тряя да изчакаме малко и тогава да действаме...обаче мене нещо ми прищрака спрях да го търса,натълпих му едно друго момиче в главата и сега....май хлътвам по един друг

Ами когато питаш кой да избера би трябвало да имаш избор - Ти нямаш.Избора опира до това дали да тръгнеш с момчето, което те обича или да останеш сама.Няма смисал да даваш напразни надежди на момчето след като нямаш чувства,а другия щом си има приятелка не го закачай.

nали това казвам...имах шанс и то огромен но на края ми писна и го заебах сега сум с друг

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Аз на твое място бих дала шанс на момчето, което ме обича. Не се знае какво може да се получи, рискувай! С другото момче, на този етап явно нищо не можеш да имаш има си приятелка

Нито единия,нито другия!!
    just a kid۵

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Най-добре не се занимавай с нито един от двамата.
    Ако тръгнеш с момчето, което те обича, а ти него не- нараняваш чувтвата му.
    Ако се забъркаш с другия- пак лошо.
    Най-добрия вариант е да се отдалечиш от тях и да намериш момче, с което чувствата са взаимни.
    А ако тръгне и с двамата и тогава реши не е ли по-добре? така ще ги тества.
    И в същото време ще ги мами.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами аз щях да съм с този, който ме обича...
    The reasons of love... <3

dam blagodarq vi za vsichki mneniq,no nali vi kazah,che veche wsichko prikliuchi

Моят съвет е ако наистина обичаш това момче да останеш за момента сама ,защото ако тръгнеш с другия първо ще лъжеш него и второ ти няма да се чувстваш добре !тожа за ревноста е пълна глупост ,напротив момчето което ти обичаш ще види че уж обичането ти е измислица и ти вече си открила другия.Но все пак и сама си помисли какво искаш и как да постъпиш.И аз обичам и мен наскоро разбрах ,че има човек който ме обича ,но сама взех решението си че докато не се почувствам готова да не правя нищо с никой ,и да ти кажа така ми е най-добре!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен
    Ами по написаното си личи че тоя който ти обичаш ... не иска да е с теб и няма смисъл да страдаш за такъв човек.А онзи който те обича ... дали да бъдеш с него?Ами да,ама само ако имаш чувства и ти към него ...

Просто забрави и двамата.....

Град
    в нас
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Най-добре остани сама.Или пък ако решиш дай шанс на момчето,което те обича,но каэа че не го харесваш...ще го нараниш най-вероятно.
    +1
    NO COMMENT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си