- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените гледат ли в чатала на мъжете?
Жените гледат ли в чатала на мъжете, както ние мъжете гледаме към деколтето?
Mm.. az gledam.. ma to e razlichno kogato e nadyrven i kogato e taka.. am pak zqpam nahalno..
Предполага се,че да,това е естествено,но не е фикс идея.
On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...
Може да му е дълъг члена и пак чаталът да не е издут, за голям чатал трябват големи топки, а членът може и малък да е.![]()
Мм понякогаИ към дупето
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Aз понякога погледждам но го правя несъзнателно![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
mda az gledamama samo kogato e nadyrven
ми май да![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
омфг , те наистина гледат![]()
Аз гледам кам деколтето на момичетата , ама само когато те не ме виждат![]()
А с приятелката ми..
There is no good either bad, only thinking makes it so.
А уж тялото не било важно, а душата... тъпи путки![]()
Ti gledash kym dekolteto dokato tq zqpa u chalataПървоначално написано от eikichi
Tqloto e vajno.. Vynshnia vid e vajen.. no haraktera e mnogo po vajen.. dushata kakto kazvash ti..А уж тялото не било важно, а душата... тъпи путки Brick wall
Ем поглеждам,ама не много.Когато ми се отдаде възможностНа моя много му го гледам
![]()
А на другите примерно когато съм в тролея и съм седнала,а някой като застане точно пред мен прав,няма как да не се погледне
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Тук поне си признават. А за пича, който каза, че бройка и мъже и жени - ти си лут, братле! Би си! Живка Гичева е супер гадже за тебе!
о аз редовно оглеждам както чатала така дупето на някой красавец които минава покрай мен . не виждам нещо ненормално в това !
abe nz za men ama edna fr be6e zarezala gadjeto si ( silno kazano,gadje za 3 dni) 6toto mu bil maluk
leleee kato mi kaza sam padanala se smeem.....bahti pri4inata da zareje6 nekoi..... a daje ne go e vijdala a nanipala prosto.....
slu4valo li vi se e?
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ne,i nqma da mi se slu4i,za6toto ne sum tapa ku4ka. po temata-razbira se,4e gledam. daje ponqkoga prekalenoПървоначално написано от BeBsItO
![]()
Най-редовно![]()
Let The BEAT Control Your Body
ako 4atala e nadarven-da..ina4e ne go zabelqzvam...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
O, da opredeleno gledam.Osobeno ako sam s edna fr,a ako vidim nqkoi da si go bara kakav smqh pada prosto ne e istina.A btw prekaleno 4esto mi se slu4va da vijdam takiva mom4eta i sega e momenta na vaprosa: Awe mom4eta kvo go pipate tolkowa we nikoi nqma da vi go vzeme
![]()
Е ако съм в широки панталони как ще видиш?Първоначално написано от VerryBerry
rqdko... pove4e gledam dupity![]()
You're messin' with my head, but I want you bad, be my boyfriend
Зависи колко съм загоряла. Аз лично не гледам това, защото пенисът в панталон не е възбуждащ и привлекателен. Привлекателен е единствено ако го желая, а аз не пожелавам истински мъже на улицата.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ахам..Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Много цхесто поглеждам към четала на едно момче но не защото го искам ами просто ей така и дупетата мн често оглеждам![]()
\
/
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш