- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените гледат ли в чатала на мъжете?
Личи си..личи сииииииПървоначално написано от Анонимко
по темата: понякога![]()
e zna4i do sega sum jivql v zabluda mislih 4e momi4etata ne se interesuvat ili ako sum pital priqtelki ni6to takova ne sa mi kazvali no ve4e ot 6iroki dunki minavam na tesni pantalonki \/
Ми са.. как да ти го обясняПървоначално написано от sladko_f
Той си е.. кат маркуч, мандахерца са отдолу .. вървиш, стоиш той все на някъде ще кривне ако не е надървен и просто си го наместваш на удобно за теб положение. Ако е надървен и преди тва не е бил изправен примерно нагоре ще ти се надърви към некоя страна и гледаш пак да го барнеш, че да го изправиш нагоре.. и тъй
Тряа се внимаа със сопата, да не се криви много, че после да не бере някой срамове с крив уй хаха
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
aaaa ne az si go namestvam kakto mi e udobno no poneje mi li4i ama baq li4i 6tot az obi4am ot oniq prlepnalite boxerki i slagam 6iro4ki dunki da ne mi li4i 4e edno momi4e mi vika
citiram:
Eeeeeeee eeeц еец сложил си си нещо в гащите !!!
Мхм, гледам. Даже понякога изобщо не се усещам, направо навик ми е станало.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Случва се
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
O_o а бал без белО бал ли е?
не само този въпрос няма смисъл,ами още по-странно е ,че някои се учудват от отговорите; )))
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
az seki pat nadnikvam u dupeto i se izvikvam EHOOO! ama mnogo miri6e![]()
Първоначално написано от fNatiC
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Aз гледам,но не всички..Само този, с когото съм![]()
dam ama mi pravi vpe4atlenie kato e nadurven togava go zabelqzvam ina4e ne sum zqpala 4ak tolkovaПървоначално написано от Nadelina
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
рядко.. по скоро към дупето{{в интерес на истината аз така правя.. и моите фр също}}
![]()
![]()
![]()
Много рядко ми се случва и то е съвсем неволно и без кой знае каква мисъл. Други части от тялото са далеч по-привлекателни (когато става дума за случаен мъж по улиците. На моя си мъж всичко му е привлекателно)
о...аз си гледам, но оплаквания не са постъпили...![]()
![]()
и, честно казано, хич не ме притеснява. така де, щом някой може да им зяпа гърдите, значи и аз мога да гледам каквото си искам, хахаха.
пък и това , че външността нямала значение - айде пораснете. живеем в консуматорско общество - опаковката има огромно значеие. то, идеализма не е хубаво нещо. ще си останете заблудени с него.
Брех че работа било товахах
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
абе в интерес на истината понякога ама рядко се случва, по често се зазяпвам по дупета
![]()
Аз пък имам неква мания да я целувам по гърдите))
Целувка по устните.. после врътлето и винаги накрая гърдите .. грр, добре, че не беше някоя от по-притеснителните, та да се дръпне.. че тогава мнооого кофти ситуация.
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
Тука хем няма цензура, хем се оплаквате, че малки момиченца знаят много за секса.Първоначално написано от fNatiC
![]()
Хм... мисля, че по-дискретно от "гърди' не мога да го кажа... нито съм ползвал "циците" (е в момента няма как да не го спомена) или нещо по-стрийт стайл.. Опитвам се да съм максимално официален.. а това, че малките момиченца знаят много за секса не е наша вина...
да, гледаме.
докато те ни гледат гърдите, ние им гледаме м/у краката (така балансираме и и двата пола се правят на приятно рзсени...)
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/