.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    xax ;]]]] tv1rdo osven ako ne mu e stanalo iiiiiii se zabelqzva ;]; xaxa
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Цитирай Първоначално написано от nellllly
    да, гледаме.
    докато те ни гледат гърдите, ние им гледаме м/у краката (така балансираме и и двата пола се правят на приятно рзсени...)
    абослютно! няма кво да си кривим душата .. аз лично поглеждам и към дупето
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Ми нз за жените ма аз гледам чатала Ама то е като бройкане.. като мине мацка оглеждам дупето, циците... като мине пич оглеждам дупето, чатала...
    +1

Guest
    мъжките дупета са по яки от женските бтв

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мъжките дупета са по яки от женските бтв
    saglasna sam az 4esto moga da se zagledam v nqkoe majko dupe, a ako se otplesna i v 4atala de...

Град
    Свищов
    А когато сте на плажа... май май поглеждате по на честичко
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от fNatiC
    А когато сте на плажа... май май поглеждате по на честичко
    Еее само ние ли ?

4estno kazano nikoga ne sym gledam v 4atala na mom4etata a v o4ite mn ne me interesuva kakvo ima na dolniq etaj

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Мм понякога И към дупето
    хаха и аз така
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Ами поглеждам от време на време към чатала иначе по-честичко към дупето... :P
    НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
    НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
    НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!

Да !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    nqkade tam
    Az kat gledam nqkoq macka v dekolteto mi stava i togava tq ma gleda v 4atala

Da jivee avtobusniq transport

мда, глеам ;D ама поече глеам дупиту :P се пак сичко си има значение.. малко или мноо
    ~!1912!~

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Az kat gledam nqkoq macka v dekolteto mi stava i togava tq ma gleda v 4atala

Hahahah и аз тъй

vikitooo000
    Guest
    Az puk 1voto ne6to,koeto gledam sa rucete.......Kogato vidq nqkoi poddurjan sladur... s qki ruce...i stegnato teloslojenie.....nqma kak daje da ne se oburna sled nego
    otnosno 4atala.....dam....i nego gledam....vsu6tnost tr da mi napravi vpe4atlenie 4e e golqm,za da pogledna...

ponqkoga pove4e gledam dupety

az ne go namiram za nujno cqlata fizika govori za razmera a i predpo4itam da ostavq tova na fantaziqta ili na rucete si!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

ООо, момиче, грешиш дълбоко. Нито височината, нито ръцете, нито носа говорят за големината на пениса.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Чи те от там не дигат поглед
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    ООо, момиче, грешиш дълбоко. Нито височината, нито ръцете, нито носа говорят за големината на пениса.
    O gospodi vuob6te nqmah tova predvid, ne se vpe4atlqvam ot nomera na obuvkite ili vsi4kite mu tam izmi6liotini, prosto dostata4no dobre poznavam 4ove6koto tqlo za da znam 4e prirodata ne suzdava ne6tata slu4aino, vsqko ne6to e takova 4e da si e na mqstoto i da se 4uvstva dobre tam, za tova moje6 i da predpoloji6 kakuv e razmera po fizi4eskite danni, no cqlostno a ne po nosa gaza ili kakvoto i da e!I vse pak- oko da vidi ruka da pipne!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Добре, де, обясни...ако става въпрос за масивен мъж-голям пенис, това е пълна глупост, даже в доста случаи е обратното.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Добре, де, обясни...ако става въпрос за масивен мъж-голям пенис, това е пълна глупост, даже в доста случаи е обратното.
    razmerite 4esto se kompensirat i vse pak otnovo priema6 dumite mi mn bukvalno!A ina4e ima mn tipove muje koito mogat da predlojat "ibahti jivotnoto" primer: silno okosmen muj s matova koja, tumni o4i, nisuk rust i cqlostno slaba fizika; sravnitelno visok s bqla koja i po4ti cqlostna lipsa na okosmenie, s izdadeni zadni 4asti i lek korem no ne debel, po 4esto imat problemi s kojata na liceto i po4ti vinagi ne6to geisko v durjanieto... i tn. tova imam predvid

Затова поисках обяснение. Мерси за което, интересно звучи.

Голям фен
    Що за въпрос?Все пак и аз съм човек,много ясно,че да!Дори в 90% от случаите го правя.Просто не знам защо,но погледът ми отива на там,всякаш някой ми заповядва да го направя Ама си е супер,така да заглеждаш.Няма само момчетата да ни заглеждат!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    По принцип не се заглеждам, но... вчера един го гледах над 40 пъти... беше с дънки по тялото..., а издутина нямаше. Събирах се с компанията на приятеля ми и нямаше с кого да споделя да погледне и да види дали аз не виждам или грешката е при момчето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си