- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените гледат ли в чатала на мъжете?
xax ;]]]] tv1rdoosven ako ne mu e stanalo iiiiiii se zabelqzva ;]; xaxa
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
абослютно! няма кво да си кривим душата .. аз лично поглеждам и към дупетоПървоначално написано от nellllly
![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
+1Първоначално написано от Sam90
мъжките дупета са по яки от женските бтв![]()
saglasna samПървоначално написано от Анонимко
az 4esto moga da se zagledam v nqkoe majko dupe, a ako se otplesna i v 4atala de...
![]()
А когато сте на плажа... май май поглеждате по на честичко![]()
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
Първоначално написано от fNatiC
Еее само ние ли ?
![]()
4estno kazano nikoga ne sym gledam v 4atala na mom4etata a v o4ite mn ne me interesuva kakvo ima na dolniq etaj![]()
Ами поглеждам от време на време към чатала иначе по-честичко към дупето...:P
НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!
Az kat gledam nqkoq macka v dekolteto mi stava i togava tq ma gleda v 4atala![]()
![]()
![]()
![]()
Da jivee avtobusniq transport
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мда, глеам ;D ама поече глеам дупиту :P се пак сичко си има значение.. малко или мноо![]()
~!1912!~
Първоначално написано от bloodranger
Hahahah и аз тъй![]()
![]()
![]()
Az puk 1voto ne6to,koeto gledam sa rucete.......Kogato vidq nqkoi poddurjan sladur... s qki ruce...i stegnato teloslojenie.....nqma kak daje da ne se oburna sled nego![]()
otnosno 4atala.....dam....i nego gledam....vsu6tnost tr da mi napravi vpe4atlenie 4e e golqm,za da pogledna...![]()
![]()
![]()
ponqkoga pove4e gledam dupety
![]()
az ne go namiram za nujno cqlata fizika govori za razmera a i predpo4itam da ostavq tova na fantaziqta ili na rucete si!![]()
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
ООо, момиче, грешиш дълбоко. Нито височината, нито ръцете, нито носа говорят за големината на пениса.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Чи те от там не дигат поглед![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
O gospodi vuob6te nqmah tova predvid, ne se vpe4atlqvam ot nomera na obuvkite ili vsi4kite mu tam izmi6liotini, prosto dostata4no dobre poznavam 4ove6koto tqlo za da znam 4e prirodata ne suzdava ne6tata slu4aino, vsqko ne6to e takova 4e da si e na mqstoto i da se 4uvstva dobre tam, za tova moje6 i da predpoloji6 kakuv e razmera po fizi4eskite danni, no cqlostno a ne po nosa gaza ili kakvoto i da e!I vse pak- oko da vidi ruka da pipne!Първоначално написано от `Death`Whore``
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Добре, де, обясни...ако става въпрос за масивен мъж-голям пенис, това е пълна глупост, даже в доста случаи е обратното.![]()
razmerite 4esto se kompensirat i vse pak otnovo priema6 dumite mi mn bukvalno!A ina4e ima mn tipove muje koito mogat da predlojat "ibahti jivotnoto" primer: silno okosmen muj s matova koja, tumni o4i, nisuk rust i cqlostno slaba fizika; sravnitelno visok s bqla koja i po4ti cqlostna lipsa na okosmenie, s izdadeni zadni 4asti i lek korem no ne debel, po 4esto imat problemi s kojata na liceto i po4ti vinagi ne6to geisko v durjanieto... i tn. tova imam predvidПървоначално написано от `Death`Whore``
Затова поисках обяснение.Мерси за което, интересно звучи.
Що за въпрос?Все пак и аз съм човек,много ясно,че да!Дори в 90% от случаите го правя.Просто не знам защо,но погледът ми отива на там,всякаш някой ми заповядва да го направяАма си е супер,така да заглеждаш.Няма само момчетата да ни заглеждат!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
По принцип не се заглеждам, но... вчера един го гледах над 40 пъти... беше с дънки по тялото..., а издутина нямаше. Събирах се с компанията на приятеля ми и нямаше с кого да споделя да погледне и да види дали аз не виждам или грешката е при момчето.