- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Зачервяване и сърбеж по пениса..........
Днес ми се появиха гъбички по главата на пениса, придружени със зачервяване и сърбеж. Какво да правя (без доктор, за сега
)
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
??????????????
Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!
http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif
Първоначално написано от 4о4о
Mii si huq ko da praish
NIZORAL крем.
евтино е, без рецепта, има ефектще мажеш всеки ден и след 1 седмица ще си готов.. ама мажи после поне още една седмица
Преди няколко години пра - пра - БАБА ми имаше същия проблем и почина ... Съжалявам.
Incomplete..........
Няма не искам лекар, отивай веднага.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Лекар колкото се може по-скоро!Ти,какво,стерилен ли искаш да останеш ? Иначе съм чувала воден разтвор на хлебна сода за облекчаване на сърбежа,но не лекува!
И Низорала не се прилага току-така,може и по-страшно да стане от него!
On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...
Днес ходих при личния лекар за направление към уролог, обаче ми каза, 4е не с1м за там. Каза ми да си правя промивки с смрадлика и утре да ходя да ми прават изследвания - кръв, урина, кардиолог ... е ше виим ко ще стане [-o<
Неподходящ размер на снимка в подпис!
кво значи без доктор!? искаш да останеш без патка ли!?!? доктор ми, др решение няма. ние нито сме специалисти, нито знаем кво ти има, нито можем да ти помогнем през нета!!!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Първоначално написано от 4о4о
otreji si go![]()
![]()
![]()