.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: тен

Guest

тен

Извинявам се предварително,ако има токава тема, но нямам време да търся. Та въпроса ми следния скоро ще ходя на море и искам бързо да почернея, но не знам как.
    ПП. Попринцип не изгарям искам с нещо да се мажа за да хвана по- бързо тен.
    Предварително благодаря.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Иди на солариум.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    нямах това предвид искам като отида на морето да се мажа с нещо за по- бърз тен

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    avto bronzant - vyv vsi4ki magazini s plajni masla gi ima
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София

Re: тен

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Извинявам се предварително,ако има токава тема, но нямам време да търся. Та въпроса ми следния скоро ще ходя на море и искам бързо да почернея, но не знам как.
    Предварително благодаря.
    Щом не изгаряш, вземи си тогава плажно ОЛИО.Обикновено са със слънцезащитен фактор 2 или 3 и целта име точно такава - по бързо почерняване

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Предварително благодаря.
    Щом не изгаряш, вземи си тогава плажно ОЛИО.Обикновено са със слънцезащитен фактор 2 или 3 и целта име точно такава - по бързо почерняване
    Мила,това,че не изгаря,неозначава че кожата не се нужсе от защита.Плажните масла,освен че предпазват,взамисимост от фактора,но и съдържат ценни вещества,които овлажняват кожата. А до авторкат,няма ка да почернеш по-бързо.Въпроса опира изцяло до кожата ти. аз съм по същия начин.Въпреки,че съм 3 седмици на море,почернявам ,колкото за една.Отдавна съм се примирила с това.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Предварително благодаря.
    Мила,това,че не изгаря,неозначава че кожата не се нужсе от защита.Плажните масла,освен че предпазват,взамисимост от фактора,но и съдържат ценни вещества,които овлажняват кожата. А до авторкат,няма ка да почернеш по-бързо.Въпроса опира изцяло до кожата ти. аз съм по същия начин.Въпреки,че съм 3 седмици на море,почернявам ,колкото за една.Отдавна съм се примирила с това.
    Виж сега - колкото е по висок SPF толкова по трудно потъмнява кожата.Факт е че светлата кожа се нуждае от повече защита, по уязвима е към UV лъчите, които причиняват точно това изгаряне!За това хората със по светла кожа използват продукти с по висок SPF.
    При по тъмните хора или при вече придобилите тен защитата на кожата е по засилена, за това 2 или 3 фактор е напълно достатъчно.Кво мислиш че като е 2ри фактор не защитава?!?!?!Това че масово хората се мажат с 20, 30 та и на горе дори не означава че ниските фактори не предпазват.
    + това ПЛАЖНОТО ОЛИО е точно за тази цел - ЗА ПО БЪРЗО ПОТЪМНЯВАНЕ НА КОЖАТА. И знаеш ли на какво се дължи?!?!?! - На това че образува тънък лъскав слой, който привлича слънчевите лъчи.
    Май доста хора не са наясно със действието на слънцето върху кожата и с това каква защита й е нужна на кожата, за това после се оплакват че тена им се бели или че седят по цял месец на морето, а не се връщат с хубав тен

Фен
    Град
    България
    Вземи си плайно масло с по-малък фактор птотив изгарянията или си вземе плажно мляко за тен!Но определено не се излагай пряко на слънце без олио(мляко), защото , въпреки , че не изгаряш не можеш да си 100%защитена от това!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Или просто да иде на солариум а ?
    След като иска тен.. кво значение има къде го е получила...
    - Всички авто-части на едно място!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си