.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    хахо хихи
    Guest

въпрос за тичането..

ами аз до сега не съм тичала, а искам да се стегна малко, пък и да сваля някое килце.. проблема е че имам диабет и не знам кога точно и колко да тичам.. някой някакъв съвет може ли да ми даде ? предпочитам сутрин рано да тичам, но на гладно може да ми падне кръвната захар, а пък ако закуся ще ми е тежко (пък и рано сутрин не ми се яде). общо взето давайте някаки идеи и съветчета мерси предварително.

emi az si ti4am sytrin kum 6.Bez da qm.No pri polojenie,4e ima6 diabet nz.Za da si nai-spokoina po-dobre probvai da ti4a6 sledobqd.Hem 6te si obqdvala,hem nqma da ti e tejko

аха аха точно по обед-хем тъкмо си се надула от обилния обяд, хем е горещо просто на втората обиколка ще си оплезила език до земята и ще се вайкаш как си могла да се натъпчиш така тъй чее по-добре вечер към 8-9. Тогава си е мн прохладничко и перфектно за излизане

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от The invisible break
    аха аха точно по обед-хем тъкмо си се надула от обилния обяд, хем е горещо просто на втората обиколка ще си оплезила език до земята и ще се вайкаш как си могла да се натъпчиш така тъй чее по-добре вечер към 8-9. Тогава си е мн прохладничко и перфектно за излизане
    ахахахахахах в 8ч вечерта е хладно!??!??!?!

в 9ч вечерта е хладно?!?!!?!?!

След 22ч!
    Дори тогава е топло, но не чак толкова, колкото в 8ч.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    някъде съм чела, че трябва да са минали поне 4 часа от последното хранене и чак тогава може да се тича
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    The invisible break написа:

След 22ч!
    абе то в 10 часа егати и тичането ще удари то тогава е такава тъмница, че момичето на всяка втора стъпка ще се спъва я в някой клон я в някоя плочка

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от The invisible break
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    The invisible break написа:

След 22ч!
    абе то в 10 часа егати и тичането ще удари то тогава е такава тъмница, че момичето на всяка втора стъпка ще се спъва я в някой клон я в някоя плочка
    Ами, попринцип, около игрищата вечерно време има адски много лампи и е светло..
    не разбирам кое е смешното в случая..

Фен
    Град
    България
    Добрее,,че си взела решението , че искаш да се постегнеш, но положението , в което се намираш и малко-по деликатно от обникновено! Това , че имаш диабет леко узложнява въпроса с тичането.Това не е шега рабора , то вярно , че се бяга и за здраве , но по-добре е да се косултираш за всеки случй, за да си исгурна, с лекар!А за тичането привечер, ще е добре, щом рано сутрин не можеш!И задължително трябава да имаш вода в ръка!!!!

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Po dobre sutrin tichai predi da zakusvash

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си