- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета , как бихте реагирали ако...
Хм , четох темата на един колега и се сетих да питам момичетата :
Как бихте реагирали ако сте с приятеля си и члена му се надърви ?
Много ми е интересно да разбера , на мен ми се е случвало , ама приятелката ми нищо не каза , даже не сам сигурен че е забелязала
There is no good either bad, only thinking makes it so.
haha bih se napravila 4e ne zabelqzvam
mnogo zavisi ot kvo si se nadurvil da ti kaja ...
abe kvo tolkova, spored men e normalno. ako 1 momi4e te privli4a.....i dori kato se pribliji do tebe da stava taka.
btw: sega se oformi tendenciqta mom4etata da ne mogat da go vdigat a ti se oplakva6...... dneska nz dali gleda novinite ama kazaha 4e 30% ...... ne mogat...... taka 4e kvo se oplakva6, radvai se 4e ne si edin ot tqh
Първоначално написано от ™G-Baby™
ХАХА на мен се случи такова нещо наскоро, обаче за пръв път попаднах в такава ситуация и нищо не направих. В смисъл той ме попита дали искам френска , а аз отказах и така. После сичко ОК.
Аз пък го вдигам и когато се преобличам.
Това е нещо напълно нормално, следователно реагирам по нормален начинАко сме навън, не казвам нищо... Ако сме сами, още по-добре
![]()
Тъкмо щях да пиша в темата, и прочетох този пост..Първоначално написано от Анонимко
И наистина различните ситуации предполагат различна реакция, и за това ще помоля авторката на темата да поясни малко, защото така не мога да дам компетентно мнение.
А на мен ми е неприятна, като си сменям бельото или си го докосна по погрешка и почти винаги го надървям. Така не можех да изляза от съблекалнята един път, като мерих костюм за новата ми работа.
Shte se oblija predizvikatelno :P
не съм момиче ама не би ли трябвало да се радва че и с най-малкото докосване възбужда приятеля си![]()
Еееебааасииии тъпия въпрос![]()
![]()
![]()
На колко години си?
Let The BEAT Control Your Body
хващам го и.... и го отдървям\
/
между другото случвало ми се е и то не веднъж и 2 пъти, даже си спомням на една спирка му стана на моя и му бръкнах в гащите.. добре че нямаше много хора де..![]()
чувстваш ли се забавен!?
Light The Universe
6te go gledam(priqtelq) i 6te se pravq 4e ne zabelqzvam,osven ako sam ne poiska ne6to
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Това е нещо напълно нормално.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз и приятелят ми ,като му стане и аз не се правя,че не забелязвам ,защото все пак това значи че го привличам ,че му харесвам,че ме желае. Мисля,че ще е кофти да се правя ,че не забелязвам,а и ме кефи да му става и да се правя на секси кукличка
normalno ea i e qko da znaesh 4e go karash da se . . .
![]()
За приятеля няма проблеми. По-интересно е ако с момчето не ходите, той си има приятелка (и е верен) и му стане. На мен ми се случи наскоро. Беше много забавна ситуация, която доведе до друга .. още по-забавна ситуация.
Хех, интересен въпрос...малко особен и елементарен...зависи от ситуацията..Ако ми е гадже *както ми се е случвало неведнъж* няма да се правя, че не забелязвам. Е, признавам първия път се направих на разсеяна...Вече като тръгнахме наистиан сериозно..как да кажа, обсъждам го с пратниора си. Най-често го целувам страстно...
![]()
Hip-Hop & RNB Rulzzz!! G3t th3 fuck N1gg@@ :P
Как ще се правя, че не забелязвам? Зависи от доста неща, но 100% ще посегна към него.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
napylno normalno...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Mи тва е нормално..кво толкуз?сигурна съм че на всички момчета им се случва..ако ми е гадже бих го задоволила ..но ако ми е приятел..мхм..не съм сигурна че ще се праа на разсеяна..може би ще го задоволя и негоПървоначално написано от eikichi
![]()
Ще ми стане приятно,защото това показва че го привличам и че ме желае,но не знам как ще реагирам.На момента ще му го мисля![]()
Трябва да си тъпелив.Любовта не винаги е идеална.Тя си е просто любов...