- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как обеждавате родителите си да...
Мисля че имаш от кой да вземеш пример. Малко ли са нашарените във Враца...и не само с 1-2. Нямаме ли си студио там?Първоначално написано от _Becko_
![]()
Пък и не е задължително да е в студио..Едно момче от Дружба(Бог да го прости) преди ги правеше без пари...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
И сега има. А да не говорим преди с old school tattoo дето...ако някой ги види се ще се чупи от смях. Ама така беше предиВ междучасия и свободни си съученика ти прави татус с правената си машинка. В час по чертане вадиш туша и си татуираш бедрото
Ви пуснат до по късно...?Казвах им, че няма защо да се притесняват, че съм със сигурни хора и дъра-бъра.
Ви пуснат на купон...?Че не ми се седи у дома, че и аз имам право да се забавлявам.
Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen...?
Ахаха, за това не помня да са ми правили големи проблеми.
Може би да си направите пирсинг или татуировка...?Не питам. Пробиха ми пъпа, нашите разбраха няколко дни по - късно.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Аз нямам проблем с тях по тези въпроси.. Зависи на колко год. си мила.. Мен ме пускат навсякъде стига да знаят кога ще се прибера и къде ще е купона все пак.. За грима пък никога не са ми правили проблеми.. А за това.. да се прибирам по-късно.. ами то пак си зависи от годините!Първоначално написано от -=SonIchka=-
До сега не са ми давали пиърсинг обаче.. просто не искат и тва е..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ви пуснат до по късно...?емии.. казвам къде съм, с кого съм и защо искам да остана по-късно от обичайното..
Ви пуснат на купон...?винаги ме пускат на купони, но не винаги ми дават да остана за цяла нощ..
Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen...?
никога не са ми правили проблеми за грим или маникюр..
![]()
![]()
Може би да си направите пирсинг или татуировка...?имам по една обичка на ухото от 5 годишна, после в 7 клас си продупчих още 2 дупки на лявото ухо, а тая година си дупчих нослето..
Татус не искам :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Пиърсинг или тату никога не би ми разрешила да си направя ,а за всичко друго просто и казвам,че ще го направя и обикновено няма кой знае какви проблеми.![]()
Ви пуснат до по късно...? Няма защо да ги обеждавам пускат ме
Ви пуснат на купон...? пускат ме винаги няма какво да ги обеждавам
Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen...? немога да си представя да ми правят проблем за това
![]()
Може би да си направите пирсинг или татуировка...? дават мипросто аз не съм се решила още :]
Ви пуснат до по късно...? Ми...казвам , че излизам и че има кой да ме изпрати после до нас и да си спинкат спокойно
Ви пуснат на купон...? просто ги уведомявам
Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen...? от доста отдавно ходя с грим и на никой не му прави впечатление ,затова не се налага да ги убеждавам
Може би да си направите пирсинг или татуировка...? имам си ги и двете и не ми отне много време да ги убедя.За пиърсинга казах , че ще ми е подарък за рождения ден от едни приятели , а подарък не се отказва както знаем,даже мама дойде с мен в студиото (тук е момента да спонема колко готина майка имам).А за татуса просто казах ,че го искам и че се нуждая от подобна промяна и та така .... вече 3 месеца му се радвам
![]()
Еми да късметлийка си ама на колко години си???Първоначално написано от Identity
Айде бе хора казвайте на колко сте и тва си има зна1ение моля Ви!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ви пуснат до по късно...? "Мам,аз ше помогна да изчистим и ше спя там , стаа ли?"
Ви пуснат на купон...? "Мам , Пешо прави парти по някъв повод,мисля да мина го поздравя,стаа ли? Да бе , само 1 бира ше пия.."
Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen
...? Ъм , сори не съм фен на Азис...
Може би да си направите пирсинг или татуировка... Ми наще за временна нямат проблем , аз попринцип много не харесвам пиърсинг и постоянните татуировки..
PS: Bold text amagad
1.ima mn hora o6te nikoi ne se e pribral (iztarkanu e ama pri na6te deistva)Първоначално написано от -=SonIchka=-
2.molqqqqqqqq (dr na4in ne se se6tam)
3.nqqm nujda da gi obejdavam te mi davat
4.em 4estnu kazano mi davat i dvete i pari mi daat ama znqt 4e nqq da ida da si napravq nitu ednoto 6tot me e strah ot iglinqq bazik)
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
za grim ne sa mi pravili problemi .. az ne 4e polzvamot vreme na vreme nai mn spirala da si sloja i moliv :P a za drugoto .... mmmmm ne mi se e slu4valo
![]()
osobeno s maika mi .... tqq kato kaje neshto e rosto kamuk ... a tati v pove4eto slu4ai mi dava
![]()
![]()
1-ve4e ne se nalaga da gi ubejdavam/te si znaqt 4e 6te se pribera kasno/Първоначално написано от -=SonIchka=-
2-nqma kakvo da gi ubejdavam/az izlizam i ako 6te hodq na kupon otivam/
3-mi az ne polzvam mnogo grim ama vse pak polzvam de ama te ni6to ne mi kazvat
4-za sega ne mislq da si pravq tai 4e...
Ви пуснат до по късно...? - излизам, чао!
Ви пуснат на купон...? - излизам, не ме чакайте, ще се прибера утре, чао!
...? - за това пък защо да питам?!?!
Може би да си направите пирсинг или татуировка...? - все още събирам кинти за татус.. не съм говорила с наще за това, а и не мисля да ги питам.. ще им я покажа, като си я направя..
..е все пак съм почти на 19 и не ми трябват разрешения за каквото и да било![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ви пуснат до по късно...? СЕга живея с приятеля си,но когато си бях с няще "ще закаснея не ме чакайте"
Ви пуснат на купон...? "Отивам на купон с еди каде си не се притеснявайте"
...? "микога несъм ги питала дали може да се гримирам "
Може би да си направите пирсинг или татуировка...?" и за това не ги питах "
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
все още не искам татус а пиърсинг имамПървоначално написано от -=SonIchka=-
по-късно:маме остави ми ключ,ще закъснея
купон:на купон съм маме,може и да не си дойда,ще се чуем по-късно![]()
грим: като мине майка ми през мАгазин,ако ми хареса някое червило,сенки ми копува![]()
тату,пир.:маме отивам да си разкрася тялото![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
тц-тц.. ама вие това ли правите днешната младеж на тия купони?!Първоначално написано от didivid
![]()
а къде отиде душата на компанията, съпровождащ си на китара някои от първите парчета на Сигнал и Щурците..![]()
умряха с Тато...Първоначално написано от machoka
Не ги убеьдавам .. просто си ги слушам ..както се казва те маика те баща
![]()
Амииии преди ме пускаха до късно(бях на 13), защото си бях спечелила доверието им и един ден лефтнах и отидох в друг град(само за 1 ден де) заради момче, а те ми забраняваха тогава даже да си имам гадже иииии........вече не ме пускат до много късно(скоро навършвам 17), по принцип само брат ми ми прави проблеми, прави с ена интересен, а майка "Моля ти се недей, моля те прибери се раничко и недей с момченца да седиш""Да, да, разбира се, добре мамо,спокойно мамо!" мама:"Ама...ама...!" аз:"Чао!"