.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    Ви пуснат до по късно...? - Така, и така, с приятели съм, трябва да си се видим подобаващо, ала-бала... ;p

Ви пуснат на купон...? - Е че това е най-лесното, защото ходя на такива само у приятели, другото е педалщина ;p

Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...?

E ся гепвам грима

Може би да си направите пирсинг или татуировка...?

Ми нямам такива желания
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Arrow Ви пуснат до по късно...?izlizam si prosto dori ne im kazvam koga izlizam prebiram se kogato iskam moje i s dni da ne se pribniram ako hoda v nqkoi dryg grad
    Arrow Ви пуснат на купон...?kazvam im dai maiko ai dai pove4e pari 4e 6te hoda na kupon i mi trqqt
    A Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...?mi mom4e sym ne se grimiram
    Може би дa направите пирсинг или татуировка...? emi tatos nqmam o6te 6tot nqmam tolkova pari 6tot kato si praq 6te e golqm i mi trqqt dosta pari4ki a za pearcing prsoto kazah si praq pearcing na vejdata i maika koza kot iska6 prava ma nqma da ti dam pari i az kazah 4e imam i tq dobre pravi si
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Re: Как обеждавате родителите си да...

Цитирай Първоначално написано от -=SonIchka=-
    Ви пуснат до по късно...? Чао, излизам еди къде си, ще се забавя.
    Ви пуснат на купон...? Отивам на парти при Иван, там ще са ... (изреждам някои имена на приятели, които познават), ще се върна в ..не знам си колко часа.
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? Не се гримирам, следоватетелно не ми правят проблеми.
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...? Майка ми е супер либерална на тази тема, даже ми каза веднъж, ако искам да дойде с мене ако реша да се дупча, баща ми обаче е абсолютно против. Тату не бих си направила.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    1. нямам вечерен час
    2. не се налага да им казвам къде отивам, дали ще е на купон или някъде другаде е все тая
    3. абсурд да ми се бъркат какво правя с външния си вид
    4. не ми правят проблеми за това
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest

Ви пуснат до по късно...?
    Ви пуснат на купон...?
    1."Татко, може ли да остана до по-късно доло -пред блока"
    Когато е много изморен,не ми дава,но аз нямам проблеми с това..

2."Може ли да ида?"
    Реакцията винаги е: "Кой ще е там?" и "Кой ще те изпрати?"
    След това ме пускат

3.Татко се цупеше отначало,но не защото съм ходела с грим,а защото не съм знаела как да го слагам(беше си само извинение).Научих се и нямам проблеми.

4.Разрешено ми е да си правя колкото си искам дупки по ушите(аз и там искам),но след като навърша 16(бащата не знае за това). За тату не може и дума да става.

Повече от фен Аватара на nellllly
    Мамо, тате ЧА0!
    (те ми имат доверие)
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Град
    I'd tell you but I have to kill you

Ви пуснат до по късно...? - Никога не са ми забранявали да стоя до късно.
    Ви пуснат на купон...? - Казвам,че излизам с фр. (не,че ходя често на купони де...)
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? - Това си е моя работа.
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...? - Въобще не ги питам.Само за парите и казвам,че ще си купя нещо.
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Град
    my own imagination

Ви пуснат до по късно...? айде де моооооля,ставам толкова досадна,че те накрая се съгласяват.
    Ви пуснат на купон...? обяснявам за почти еднополовата компания,кой ще е там,може леко да поизлъжа,но в краен случай.обещавам да не се напивам и напушвам и да се прибера навреме.
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...?тва не ми е проблем,защото не съм от много гримиращите се...
    за татуировка още не ми е влязла толкова мухата,ама за пиърсинг са навити,но само на ушите.
    dare to be different!..

Ви пуснат до по късно...? ЩЕ са обадя де
    Ви пуснат на купон...? ше бъдем молко хора и ще е наблизо
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? ха че аз няа нужда да ги моля
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...? ама мъничка ще е ...ето тук

Guest

- ем, обикновено не е кой знае какво, стига да съм предупредила няколко часа по-рано. обаче ако е след като градския спре маман държи да ме вземе с колата. не че се оплаквам, де друго си е да имам транспорт.
    Ви пуснат на купон...?
    - обикн не ходя по купони, но на приятелски събирания ходя без проблем, стига да се прибера преди 10 и д азнае все пак къде съм
    - гримирам се от много време, това никога не е било проблем. то маман всъщност ме научи на много от нещата, които знам, особено опушен грим или как да поставям очна линия в "египетски" стил.
    - ем, аз на този етап не искам..но ида исках сигурно тук убеждаването нямаше да помогне...майка ми изпитва ужас от пиърси, някаква фобия.

Родителите ми са много либерални и като изключим татуировката,с всичко друго няма да имам проблеми.
    <3 ^^

Супер фен
    НЕ мога.

Само за грима ,ама и без тфа аз не носля много
    Колкото и да се обяснявам няма да ме пуснат до по-късно , апък на купон да не говорим
    А ако кажа чао и излезна и не се прибера навреме,започват да звънят телефоните

Ви пуснат до по късно...?"Стоя до колкото си искам,а ако намеря за добре-ще им се обадя да им кажа!
    Ви пуснат на купон...?"Аз не ходя по купони"
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...?"Не трябва да искам разрешение,за да се гримирам"
    "Татуировка няма да си правя никога,а за пиерсинг-може би,но лесно ще ги убедя!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Ви пуснат до по късно...? 'Абе, мама, тука леко се заебахме на майната си...ще закъснея малко, защото всъщност не знам къде съм...благодаря за разбирането...ама, ебаси, аз ли контролирам автобусите?!откъде ще се знае, че автобуса ще спука гума, а?!не съм врачка...ти си виновна..." и нея почва да я гризе ненужно чувство за вина и тъй!

Ви пуснат на купон...? "мамо...ще спя в приятелка...ще празнуваме рожденния й ден...не бе спокс, техните са там!да бе, щи звъннат!" и в повечето случаи, се случва, че техните на въпросната дружка са там, казват, че всичкое ок, и тъй...

Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? тях никой не ги пита!

Може би да си направите пирсинг или татуировка...? тук вече е по-сложно...казвам "шсе дупча!"...те "няма да се дупчиш!"
    ...аз:"Айде бе...само гледай!" на другия ден бях с пиърсинг!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен Аватара на FelisDirus

Ви пуснат на купон...?
    спряла съм да ги убеждавам и просто им съобщавам - ще се прибера късно; отивам на парти; ще се дупча/рисувам и т.н.
    Собственост на Canis_Dirus

1.Аз ще остана до по късно...
    2.Ще ходя на купон ...няма да се забавя кой знае колко мн...
    3. НЕ оби4ам ГРИМ...
    4. имам си 2 таман...и 2те са подарък от БАЩА ми..
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Мега фен
    Град
    Канзас ;)

Ви пуснат до по късно...?mi kazvam im napravo i se molq naum
    Ви пуснат на купон...?ako im kaja kade to4no sam-np
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...?ne im pre4i
    ne sam go probvala o6te
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Ви пуснат на купон...?
    Божеее много е лесно Това за купона,казвам,4е го прави една моя приятелка и после ако майка ми не я познава я каня в нас...да се запознаят накрая ме пуска Това за до по късното пребиране...казвам им къде съм и си взимам GSM-a ...за грима майка ми сама разбира,4е съм тиин и ми дава да слагам,независимо къде съм Даже понякога сама ми купува разни глупости за разкрасяване За татуто и пиърса...майка ми не беше съгласна да слагам пиарс...оба4е баща ми ми даде и сложих,майка ми нямаше думата А за тату не искам да слагам така,4е не ме грее

Голям фен Аватара на CaSsIe

Ви пуснат до по късно...? "az ostavam do po kysno posle 6e me izpratqt"
    Ви пуснат на купон...?"areee be pusnete me!nqma da se napiq obe6tavam!"
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? pf na tfa pyk nikfo vnimanie ne obry6tat ako 6te da sym s edin ton grim
    az iskam pirsing i ne mi davat ama az nqq gi pitam

Ви пуснат до по късно... "Може ли тази вечер да се прибера по късно от миналите пъти, щото ми писна вuнаги аз да се тръгвам първа."

Ви пуснат на купон...?"Ще се събираме у една моя приятелка, нали ще ме пусните, ако се наложи ще преcпя у тях."

Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...?"Hе са ми праили проблем за тва че излизам гримирана"

Може би да си направите пирсинг или татуировка...?"Oще нямам намерения да се дупча или татуирам."

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...

Ами мене и без това си ме пускат до късно.. но ако искам да остана още.. просто им казвам, ако ми се обадят де
    Ами не ходя по купони, а на дискотеки.. но ако го броиш за едно... пускат си ме без проблем.. просто ме питат с кой ще съм и да има някой над 18 с нас.. ама винаги си има.. щото сме си компания , а за час.. те питат.. ама като не знам дали ще ми е забавно или ще ми писне на 1-вия час..
    А с грим си ходя почти винаги.. и никога не са ми правили проблеми..
    А преди исках да си дупча езика.. и добре, че не го направих.. въпреки, че още имам някаква тръпка... и татус исках.. ама не истински, а временен.. и татус не си направих.. и благодаря на майка ми, че не ми даде..

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    не обичам да се шлая мн по тъмното
    за купони съм нямала проблеми, баща ми наскоро дори ми вика,че съм хоила със сестра ми на диско
    не си слагам грим , освен спирала и молив, е понякога и некфи сенки де , но рядко.
    май не искам пиърс , освен един на веждата,но мисля ,че няма да имам проблем , а за татуса. оххх мечтая си да си направя два ,но ще изчакам още малко

скъпи гошо (това е плюшеното ми магари ) излизам да мърсувам някаде ще ми липсваш

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от dunapren
    скъпи гошо (това е плюшеното ми магари ) излизам да мърсувам някаде ще ми липсваш
    hahaaa =D>

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp

Ви пуснат до по късно...? питам ги, те си преценяват дали ще дадат или не
    Ви пуснат на купон...? не им казвам , а ако ще е до по-къснички казвам че ще съм в фр
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? не ми правят проблем
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...? преди да си го направя, им мънках два три месеца и се сагласиха... дори отидох с маика ми в студиото
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си