- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как обеждавате родителите си да...
Ви пуснат до по късно...? - Така, и така, с приятели съм, трябва да си се видим подобаващо, ала-бала... ;p
Ви пуснат на купон...? - Е че това е най-лесното, защото ходя на такива само у приятели, другото е педалщина ;p
Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen...?
E ся гепвам грима
Може би да си направите пирсинг или татуировка...?
Ми нямам такива желания![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Arrow Ви пуснат до по късно...?izlizam si prosto dori ne im kazvam koga izlizam prebiram se kogato iskam moje i s dni da ne se pribniram ako hoda v nqkoi dryg grad
Arrow Ви пуснат на купон...?kazvam im dai maiko ai dai pove4e pari 4e 6te hoda na kupon i mi trqqt
A Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen...?mi mom4e sym ne se grimiram
Може би дa направите пирсинг или татуировка...? emi tatos nqmam o6te 6tot nqmam tolkova pari 6tot kato si praq 6te e golqm i mi trqqt dosta pari4ki a za pearcing prsoto kazah si praq pearcing na vejdata i maika koza kot iska6 prava ma nqma da ti dam pari i az kazah 4e imam i tq dobre pravi si![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Първоначално написано от -=SonIchka=-
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
1.нямам вечерен час
2.не се налага да им казвам къде отивам, дали ще е на купон или някъде другаде е все тая
3.абсурд да ми се бъркат какво правя с външния си вид
![]()
4.не ми правят проблеми за това
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
1."Татко, може ли да остана до по-късно доло -пред блока"Първоначално написано от -=SonIchka=-
Когато е много изморен,не ми дава,но аз нямам проблеми с това..
2."Може ли да ида?"
Реакцията винаги е: "Кой ще е там?" и "Кой ще те изпрати?"
След това ме пускат
3.Татко се цупеше отначало,но не защото съм ходела с грим,а защото не съм знаела как да го слагам(беше си само извинение).Научих се и нямам проблеми.
4.Разрешено ми е да си правя колкото си искам дупки по ушите(аз и там искам),но след като навърша 16(бащата не знае за това). За тату не може и дума да става.
Мамо, тате ЧА0!
(те ми имат доверие)
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Ви пуснат до по късно...? - Никога не са ми забранявали да стоя до късно.
Ви пуснат на купон...? - Казвам,че излизам с фр. (не,че ходя често на купони де...)
Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen...? - Това си е моя работа.
Може би да си направите пирсинг или татуировка...? - Въобще не ги питам.Само за парите и казвам,че ще си купя нещо.
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
за татуировка още не ми е влязла толкова мухата,ама за пиърсинг са навити,но само на ушите.Първоначално написано от -=SonIchka=-
![]()
dare to be different!..
Ви пуснат до по късно...? ЩЕ са обадя де![]()
Ви пуснат на купон...? ше бъдем молко хора и ще е наблизо![]()
Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen...? ха че аз няа нужда да ги моля
![]()
Може би да си направите пирсинг или татуировка...? ама мъничка ще е ...ето тук![]()
Ви пуснат до по късно...?
- ем, обикновено не е кой знае какво, стига да съм предупредила няколко часа по-рано. обаче ако е след като градския спре маман държи да ме вземе с колата. не че се оплаквам, дедруго си е да имам транспорт.
Ви пуснат на купон...?
- обикн не ходя по купони, но на приятелски събирания ходя без проблем, стига да се прибера преди 10 и д азнае все пак къде съм
Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen
...?
- гримирам се от много време, това никога не е било проблем. то маман всъщност ме научи на много от нещата, които знам, особено опушен грим или как да поставям очна линия в "египетски" стил.
Може би да си направите пирсинг или татуировка...?
- ем, аз на този етап не искам..но ида исках сигурно тук убеждаването нямаше да помогне...майка ми изпитва ужас от пиърси, някаква фобия.
Родителите ми са много либерални и като изключим татуировката,с всичко друго няма да имам проблеми.
<3 ^^
НЕ мога.
Само за грима ,ама и без тфа аз не носля много![]()
Колкото и да се обяснявам няма да ме пуснат до по-късно , апък на купон да не говорим![]()
А ако кажа чао и излезна и не се прибера навреме,започват да звънят телефоните![]()
"Татуировка няма да си правя никога,а за пиерсинг-може би,но лесно ще ги убедя!Първоначално написано от -=SonIchka=-
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ви пуснат до по късно...? 'Абе, мама, тука леко се заебахме на майната си...ще закъснея малко, защото всъщност не знам къде съм...благодаря за разбирането...ама, ебаси, аз ли контролирам автобусите?!откъде ще се знае, че автобуса ще спука гума, а?!не съм врачка...ти си виновна..." и нея почва да я гризе ненужно чувство за вина и тъй!
Ви пуснат на купон...? "мамо...ще спя в приятелка...ще празнуваме рожденния й ден...не бе спокс, техните са там!да бе, щи звъннат!" и в повечето случаи, се случва, че техните на въпросната дружка са там, казват, че всичкое ок, и тъй...
Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen
...? тях никой не ги пита!
Може би да си направите пирсинг или татуировка...? тук вече е по-сложно...казвам "шсе дупча!"...те "няма да се дупчиш!"
...аз:"Айде бе...само гледай!" на другия ден бях с пиърсинг!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
спряла съм да ги убеждавам и просто им съобщавам - ще се прибера късно; отивам на парти; ще се дупча/рисувам и т.н.Първоначално написано от -=SonIchka=-
Собственост на Canis_Dirus
1.Аз ще остана до по късно...
2.Ще ходя на купон ...няма да се забавя кой знае колко мн...
3. НЕ оби4ам ГРИМ...
4. имам си 2 таман...и 2те са подарък от БАЩА ми..
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
ne sam go probvala o6teПървоначално написано от -=SonIchka=-
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Божеее много е лесноПървоначално написано от -=SonIchka=-
Това за купона,казвам,4е го прави една моя приятелка и после ако майка ми не я познава я каня в нас...да се запознаят
накрая ме пуска
Това за до по късното пребиране...казвам им къде съм и си взимам GSM-a ...за грима майка ми сама разбира,4е съм тиин и ми дава да слагам,независимо къде съм
Даже понякога сама ми купува разни глупости за разкрасяване
За татуто и пиърса...майка ми не беше съгласна да слагам пиарс...оба4е баща ми ми даде и сложих,майка ми нямаше думата
А за тату не искам да слагам така,4е не ме грее
![]()
![]()
az iskam pirsing i ne mi davat ama az nqq gi pitamПървоначално написано от -=SonIchka=-
![]()
![]()
Ви пуснат до по късно... "Може ли тази вечер да се прибера по късно от миналите пъти, щото ми писна вuнаги аз да се тръгвам първа."
Ви пуснат на купон...?"Ще се събираме у една моя приятелка, нали ще ме пусните, ако се наложи ще преcпя у тях."
Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen...?"Hе са ми праили проблем за тва че излизам гримирана"
Може би да си направите пирсинг или татуировка...?"Oще нямам намерения да се дупча или татуирам."
Ами мене и без това си ме пускат до късно.. но ако искам да остана още.. просто им казвам, ако ми се обадят де
![]()
Ами не ходя по купони, а на дискотеки.. но ако го броиш за едно... пускат си ме без проблем.. просто ме питат с кой ще съм и да има някой над 18 с нас.. ама винаги си има.. щото сме си компания
, а за час.. те питат.. ама като не знам дали ще ми е забавно или ще ми писне на 1-вия час..
![]()
А с грим си ходя почти винаги.. и никога не са ми правили проблеми..
А преди исках да си дупча езика.. и добре, че не го направих.. въпреки, че още имам някаква тръпка... и татус исках.. ама не истински, а временен.. и татус не си направих.. и благодаря на майка ми, че не ми даде..
![]()
не обичам да се шлая мн по тъмното
![]()
за купони съм нямала проблеми, баща ми наскоро дори ми вика,че съм хоила със сестра ми на диско
![]()
не си слагам грим , освен спирала и молив, е понякога и некфи сенки де
, но рядко.
май не искам пиърс , освен един на веждата,но мисля ,че няма да имам проблем , а за татуса. оххх
мечтая си да си направя два ,но ще изчакам още малко
![]()
![]()
скъпи гошо (това е плюшеното ми магари) излизам да мърсувам някаде ще ми липсваш
![]()
hahaaaПървоначално написано от dunapren
=D>
![]()
Първоначално написано от -=SonIchka=-
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!