.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93

Hybrid View

Ви пуснат до по късно...?Не ги питам..прибирам се,когато реша,но понякога ме питат кога ще се прибирам и аз им казвам:Не ме чакайте
    Ви пуснат на купон...?Отивам на купон,ще съм с приятели..няма да има мечки,за да ме глътнат..хах..те знаят,че мога да се пазя
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...?-За тва пък изобщо не питам
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...?-Питах ги само,когато бях на 13 и исках да си пробия веждата.Тогаво бях на 2 седмици изпитателен срок,в който не трябваше да ги обиждам,трябваше да си чистя стаята,да се прибирам в 23 ч. и да бъда послушна За следващите ми пиърсинги не ги питам,само им ги показвам :P Те ме гледат,после мамето вика,тате се хили и аз се изпарявам

Walk go home boy...

Re: Как обеждавате родителите си да...

Цитирай Първоначално написано от -=SonIchka=-
    Ви пуснат до по късно...?
    Ви пуснат на купон...?
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...?
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...?
    Айде беее плз млз [-o< Сега компанията искат още да постоят и трябва да се прибирам самичка в тъмното " " , а ако остана ще ме изпратят после онея пичове от съседния блок
    Добре де става въпрос за рд на мн добър приятел, поканил ме е човека как няма да отида, наблизо е, познавам всички, най-добрите ми фр ще са там, в добри ръце съм.. и т.н. И го обсъждат половин час и ме пускат (повечето пъти).
    Ами като бях на 12 хич не ми даваха(и нормално, какво тъпо хлапе бях да се цапам като маймунче), но сега усвоих техниката на гримирането и не ми държат сметка. Даже мамчето ми купува разни сладурски работи като ми хареса и от каталози ми поръчва Баща ми все още не му е приятно да ме гледа с грим, но не може да ми забрани.
    Тук вече нямам никаъв шанс...А така искам да си пробия пъпчето Но съм се зарекла като попорасна още малко да го направя без да ги питам. А за татусите-това си е гнусно, кожата не е тениска, която можеш да захвърлиш, когато ти омръзне.

Авторката на темата искаше да си пишем и годините, сиг и трябва база за сравнение...На 14 съм
    "Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....

Цитирай Първоначално написано от dunapren
    скъпи гошо (това е плюшеното ми магари ) излизам да мърсувам някаде ще ми липсваш
    И успяваш ли да го убедиш?
    "Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....

Ви пуснат на купон...?
    "Мамоо ще се прибера малко по-късно,с Дими съм-спокоино, ще кара леко,става лиии?? (и ако тя е в настроение се съгласява)
    Просто казвам каде,тя ми казва час да се прибера и всичко е уредено
    Никога нищо не ми е казвала за грима,даже тя ми купува понякога,само бащата се цупеше нещо,ама кои го пита пък него
    Маика ми има татуировка и когато си я направи и казах,че и аз ще си направа,отговора беше: "като навършиш пълнолетие си направи,няма проблем,но мисля,че сега не ти е времето за това,пък и да знаеш,че писва"
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Ви пуснат на купон...?
    1.Ще седа до еди колко си може ли? (ако искаш после ще минеш да ме вземеш, аз като приключа ще ти звънна)
    2.Миии еди къде си заради еди кво си нали може?( 99% може)
    3.Никога не съм ги питала.Даже се съветвам с мама понякога
    4.Миии Баща ми е много против,но го навих за временна.А ако поискам да си направя ще го направя и при свършен факт нищо не може да направи
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Супер фен Аватара на rakiQ

Ви пуснат на купон...?
    не съм се замисляла.........ноо ме пуска
    не с егримирам много ,мразя мн гримирани момичета
    дава ми и двете работи

Град
    Русе

Ви пуснат на купон...?
    Майка ми дава пиърсинг,грим но татуйровка и до късно не!
    Да ви кажа ли,бих жертвала всичко за татуйровка!
    Прибират ме в 8-10 КАТО ПО ЧАСОВНИК
    Аз съм човек,не аларма
    Мн ме дразнят,все едно съм бебче,приятелката ми спи в нас когато ми е скучно,а АЗ НЕ МОГА ДА СТОЯ ДО 9 ПЪК КАМО ЛИ ДА ПРАВЯ ПИЖАМЕНО ПАРТИ С НЯКОЙ

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ви пуснат до по късно...? -ще се прибера по-късничко тади вечер и ще държа мобилния включен.
    Ви пуснат на купон...? Просто казвам кога,къде и с кого ще е купона и това е.Има малко лекции да внимавам какво правя и това е...
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? -Никога не сиа ми правили проблеми за подобни неща. Гримът е основно за да се подчертае естествената красота,а не да се правиш на клоун...
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...?-За татус са малко по-резервирани.Пиърсинг зависи къде...за пъпа за сега съм си издействала позволението им...но абе честно казано не си падам особено по тези неща.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    Ви пуснат до по късно...? - излизам, чао!
    Ви пуснат на купон...? - излизам, не ме чакайте, ще се прибера утре, чао!
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? - за това пък защо да питам?!?!
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...? - все още събирам кинти за татус.. не съм говорила с наще за това, а и не мисля да ги питам.. ще им я покажа, като си я направя..

..е все пак съм почти на 19 и не ми трябват разрешения за каквото и да било
    ABSOLUTELY the same

Guest

Ви пуснат до по късно...?Ще стоя до колкото си искам, елате и насила ме извлечете!
    Ви пуснат на купон...?Не питам, а отивам.
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...?Защо да не се влача?Кфото си искам ш' праа
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...?Е аз пиърсинга си го напрайх без наще да знаят...после им го показах...те вече са вдигнали ръце от мен

xaxa mi az postigam vsi4ko ili s dokazvane 4e sym prava ili s periodi4no mrynkane po-dadeniq vypros... nakraq prosto im pisva

Аз не питам,ами направо им заявявам "ще се прибера късно"(макар че това рядко го правя защото "вечерният час" ми е 12 и не ми и трябва повече) или "довечера съм на купон/дискотека/рожден ден.." . За пиерсинг или татуировка ще са против,но ако искам да си правя няма да ги питам.За грим никога не са ми правили проблем

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Абе,важното е да се разбираш с родителите си и да им казваш винаги къде си с кой си и кога ще се прибереш,почнеш ли да казваш нищо няма да имаш проблеми.Аз вече не питам наще а направо им казвам,нямат причина да не ме пускат
    И аз така,ама ако все пак не ме пускат казвам "Мамо,знаеш ,че вече съм голяма и пак ще го направя.Ако не спреш да ме уграничаваш просто ще спра да ти казвам и така няма да можеш да ме предпазиш с твоя многомилионно годишен опит,така че решавай как да е за напред.
    Тя си ми вярва.Имам достатъчно добро възпитание и...пистолет...

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Супер фен Аватара на i'm so excited!

Ви пуснат до по късно...? "-излизам.
    - ще закъсняваш ли?
    - да"

Ви пуснат на купон...? "-излизам.
    -ще закъсняваш ли?
    - да, не ме чакайте."

Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? тва няма да го коментирам.
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...?"-ще си направя татус.
    -къде?
    -еди къде си , еди какво си.
    -якоооо!"
    алелуя.

Град
    Ямбол

Ви пуснат до по късно...? - Цялата компания ще сме!
    Ви пуснат на купон...? - Е какво толкова?
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? - Не се гримирам.
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...? - Нямам желание.

Нямам никакъв проблем в това отношение. Никога не съм имала вечерен час, но и винаги съм се прибирала в прилично време. С купоните също не съм имала проблем, пускали са ме винаги стига да знаят къде съм и как ще се прибера, а откакто съм с приятеля ми вече не се притесняват. За това как се гримирам също не ми се бъркат. А татуировка и пирсинг, не искам да си правя.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ами на мен ми позволяват само без да прая простотий
    Бъди себе си..

Град
    ibIzAaAa

Ви пуснат до по късно...? Нямам огромно желание да обикалям улиците като шантава до мн късно!
    Ви пуснат на купон...? Кой казва,че те трябва да знаят,че съм на купон?!
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? Кво ги е*е тях дали съм с грим и колко е той...
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...? За това малко трудно ще се уговорим,ама много искам да си продупча езика... Ще трябва да се примирят хаха :)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си