Цитирай Първоначално написано от -=SonIchka=-
Ви пуснат до по късно...?
Ви пуснат на купон...?
Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...?
Може би да си направите пирсинг или татуировка...?
Айде беее плз млз [-o< Сега компанията искат още да постоят и трябва да се прибирам самичка в тъмното " " , а ако остана ще ме изпратят после онея пичове от съседния блок
Добре де става въпрос за рд на мн добър приятел, поканил ме е човека как няма да отида, наблизо е, познавам всички, най-добрите ми фр ще са там, в добри ръце съм.. и т.н. И го обсъждат половин час и ме пускат (повечето пъти).
Ами като бях на 12 хич не ми даваха(и нормално, какво тъпо хлапе бях да се цапам като маймунче), но сега усвоих техниката на гримирането и не ми държат сметка. Даже мамчето ми купува разни сладурски работи като ми хареса и от каталози ми поръчва Баща ми все още не му е приятно да ме гледа с грим, но не може да ми забрани.
Тук вече нямам никаъв шанс...А така искам да си пробия пъпчето Но съм се зарекла като попорасна още малко да го направя без да ги питам. А за татусите-това си е гнусно, кожата не е тениска, която можеш да захвърлиш, когато ти омръзне.

Авторката на темата искаше да си пишем и годините, сиг и трябва база за сравнение...На 14 съм