.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Samota

Guest

Samota

zna4i problema mi e sledniq.doide lqtoto,a vmesto da si izkarvam super qko,se 4uvstvam mn samoten.nai dobrite mi priqteli ili sa v 4ujbina ili izvan grada i kfo sa okaza,4e az ostanax sam u golemiq grad.i gadje nqmam,ta na4i epten nqma ko da pravq.po princip mn obi4am da xoda po barove,kafeta i tn,ama sam ne e got.po princip imam mn poznati i si4kite sa mn to4ni,ama taka sa slu4i tva lqto,4e si4kite iz4eznaxa.az sam ob6titelen,ama za da se zapoznaq s novi hora,trqa da ida nqkade,a sam xi4 ne e got HELP!!!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Ми хващай си багажа и отивай някъде при роднини в някой друг град...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Оф и аз съм тей
    но поне имам сестра

Какво като си сам?Голяма работа.Щом неможеш да се виждаш с твойте хора , запознай се с нови...излизай на различни места и ще намериш сродна душа. Споко

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Предполагам, че имаш роднини в друг град.. замини там и ше се запознаеш с нови хора, а може би там вече си имаш компания и тъкмо да ги видиш..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    miii za sajalenie nqmam.imam v edno zabutano selo,kadet nema 4ovek pod 70 godini.ima variant da ida pri nqkoi ot priqtelite,ma tva 6a stane 4ak prez avgust.taka 4e sam si zakotven u grado.ima edni pi4ove det ostanaxa,te sa to4ni,ama ne gi poznavam mn.q daite savet4e kak da sa priob6ta kam kompaniikata im(pone za lqtoto)

и аз съм така.. но не може все някои да няма а ако няма.. запознаи се

ПОзнато
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Мега фен
    Град
    София
    Е с кво да ти помогнем?Эамини и ти някъде-при роднини или при някой приятел...!Пък и не може някой поэнат да не ти е останал в града...?Эвънкаш на всички подред
    [size=7][b][u]fosse cos

zdr. i az donqkade sam v tvoeto polojenie.zimata imah gadje i kato izlizah s nego i s priqteli mi be6e mn gotino.mnogo pati s gadjeto si govorehme kak 6te hodim na more i takiva raboti i nqmahme tarpenie da doide lqtoto. e sega e lqto no mi e vse edno poneje ve4e nqmam gadje i8 priqtelite mi ne sa vsi4ki tuk.

е няа как да няа с кои да излезнеш.. излез.. разкарвайте се.. запознаай се с който ти падне.. ей така айляк :P без задръжки btw от къде си :P
    ~!1912!~

Град
    Лапландия!?
    И аз съм така но неска примерно се запознах с едно момче и супер си допаднахме като характер и интереси и така колкото повече нови познати толкова по-яко и ти направи така излез някъде и се запознаи с някои/я

mi ko ti kaaa sabirai bagaja otivai na moreto pri sharanite
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си