- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако имате проблем - потърсете помощ
Ако имате проблем - потърсете помощ. Но не в някой форум, където хората си пишат квото им скимне, ами при психолог, психоаналитик или при психиатър. Тук пубери дават съвети на пубери. И едните знаят толкова колкото другите - декиш никакъв.
Тоя форем имало ли го е преди 2001 година? Кога е създаден? Ако е от 2002, 2003, 2004, 2005 не го признавам! Този форум имало ли го е преди 2001 година?
????????????
Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!
http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif
То кой луд да влиза?![]()
Първоначално написано от sasha_90
[size=7][b][u]fosse cos
Аз, Дукова ви казвам, че сте непоносимо жалки.
Първоначално написано от Аз, от Гара Елин пелин
![]()
![]()
![]()
Има една група - ю ту![]()
![]()
![]()
Кефиш мъ шти звънна !!!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ха, ти си ми под нивото. Аз те съжалявам. Аз си се смятам за хубава.Първоначално написано от thefreak
Тц тц.. къв е проблема?! Тук ако някай има проблеми ги споделя и ние помагаме с каквото можем. Най-вече помагаме като изкажем личния си опит в проблема на другия.. и му помагаме да го преудолее.. Тва лошо ли е??! Защото според мен няма нищо лошо в това да си помагаме.. ?!
Иначе кво.. за всяко едно малко въпросче трябва да ходим при психоаналитик ли?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аве яяя.. как така ше му казваш, че си му над нивото?! Я остави момчето!Първоначално написано от Анонимко
Жалки сме били.. като не ти харесва форума защо си тук?! Нали пишеш в него.. значи и ти си жалка !
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Tи си всичко за което съм мечтал. Пиши ми на скайпа- typshop
знам, че ще ти е приятно да ти разкажа за странностите на модела ми на поведение и след това да излсушам психоанализа ти... моля, те пиши!