.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    bremenost?
    Guest

Moderated: Дали съм бременна?

Zna4i ot blizo godina napulnqh no ot 4 5 meseca drasti4noi nadebelqh glavno v korema vodq polov jivot.... ponqkoga e bez kaput no nikoga ne svarshva v men de... predi kolko 1 mesec ipolovina si napravih test otricatelen beshe.... idva mi vseki mesec no mama iskam ytre da si naprqvq test ???? molq vi daite mi suvet

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    някъде там
    Направи си теста и за свое успокоение! В крайна сметка и в двата случая няма да можеш да го скриеш.
    Иначе щом си имала цикъл Не трябва да се притесняваш.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Може да е цветна,ама то щеше да е много слабо течението
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

lolitka_
    Guest
    da i az tama mislq no mama e bila do 5tiq mesec v cvetna bremenost... no imam i dr poblem okito mislq 4e opravdqva korema mi... ne hoda 4esto do toaletna.. po golqma nujda,.... hodq prez den no po suvsem mani4ko... ako izob6to hodq

lolo``
    Guest
    ne cikala si mi e suvsem normalen kakto e bil vinagi.....

Guest
    Dokolkoto znam, shtom ti idva normalen cikyl, kakto vseki dr mesec, nqma pritesneniq za bremennost. Vse pak pri cvetnata bremennost te4enieto e mn po-oskydno i dokolkoto sym zapoznata po-bledorozovo. A kolkoto do poduvaneto na korema, moje da se dylji da mn neshta- napr. stomashno-4revni razstroistva, pri polojenie i 4e ne hodish redovno po golqma nujda. Nai-donre naistina si npravi test, za da uspokoish sebe si i maika si, a sled tova poseti li4niq lekar, iskaiki si napralvenie za gastrolog ili nz to4no kak se kazvashe toq lekar za stomaha. Tezi problemi s otdelitelnata sistema sa seriozni i tr da se lekuvat. Starai se da se hrnish pravilno, i da piesh pove4e te4nosti(voda, ne gazirano). Tova e ot men- kysmet

Напълняването ти може да е резултат от редица неща ... Неправилно хранене, ниска спортна активност, стрес и още доста други. Направи си тест, но също се консултирай и с лекар, понеже е възможно да имаш друг сериозен проблем като се има предвид бързото ти напълняване и проблема с отделителната система. Така че, отиди на лекар. Те са за това - да помагат! Успех!

Цитирай Първоначално написано от lolitka_
    da i az tama mislq no mama e bila do 5tiq mesec v cvetna bremenost... no imam i dr poblem okito mislq 4e opravdqva korema mi... ne hoda 4esto do toaletna.. po golqma nujda,.... hodq prez den no po suvsem mani4ko... ako izob6to hodq

ами доколкото знам..цветната бременност се предава по наследственост.....не искам да те филмирам допълнително...за тфа си направи тест!
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Град
    Sliven
    Test4e skapa--->tam e istinata

Guest
    blagodarq vi... napravih si test oticatelen e blagodarq vi i da 6te otida na lekar za napulnqvaneto

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    blagodarq vi... napravih si test oticatelen e blagodarq vi i da 6te otida na lekar za napulnqvaneto
    С това считам темата за приключена, ето защо я заключвам.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си