.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ЗЛА !

fate_
    Guest

ЗЛА !

ХАААА!! Така ли ! Като се държа гадно с него е най-милото същество на света... Това ли искате,вие, момчета ?! Ами хубаво - вече ще съм гадна. Когато съм лоша винаги ми обръщат внимание... от днес на мен ще ми се моли, не аз на него... а после се оплаквате.. нямате право!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.

Re: ЗЛА !

Цитирай Първоначално написано от fate_
    ХАААА!! Така ли ! Като се държа гадно с него е най-милото същество на света... Това ли искате,вие, момчета ?! Ами хубаво - вече ще съм гадна. Когато съм лоша винаги ми обръщат внимание... от днес на мен ще ми се моли, не аз на него... а после се оплаквате.. нямате право!

Мене ако питаш вие правите така. Когато се държиме гадно тогава ни обръщате внимание

MoDeRaToRi KaDe STe???
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Re: ЗЛА !

Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Цитирай Първоначално написано от fate_

Мене ако питаш вие правите така. Когато се държиме гадно тогава ни обръщате внимание
    Кво се прайш на интересен, пък ти..

Guest
    Th3MaN, цял месец търпя какви ли не изпълнения , държи се с мен както му хареса и като реших да съм зла - коренно различно отношение !!! толкова компромиси направих, че не е истина!
    жените били такива и онакива, мрънкали, капризнечели - ако не си поискам добро отношение, ще се отнася с мен като с *** ... сега ще съм гадна, досега му вървях по свирката... нема вече - дечурлига !

fate_
    Guest
    A_JoLiE, наистина малко афектирана е темата, ама не мисля, че пък няма логика.. не е ли истина, че хората искат да се държат с тях гадно, за да ти тръгнат по гъза ?!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    На някой май му трябват 2-3 шамара. Ако не друго поне ще млъкне.
    - Всички авто-части на едно място!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си