.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Moderated:тои ме иска пак обратно, казах че не мога да му..

Здравейте. Ще Ви помоля за съветче, значи ето го моето положение: гаджето ми(ходехме от 8месеца) искаше почивка от тази връзка понеже не е бил досега с някой повече от месец...дадох му желаната почивка...а той какво...сутринта ми заявява, че е с друга просто ей така за разнообразие и това от 3дни, но го е било страх да ми каже. Та иска ме пак обратно, казах че не мога да му простя...просто ми е мн гадно цял ден плача и едно извинявай няма да върне доверието и сълзите ми. Обичам го въпреки всичко, казах ситуацията и на някой приятели..сички са единодушни да го зарежа, защото ако ме обича истински е нямало да го направи, което си е напълно така. Вие сте [-o<

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Според мен си тръгнала с ПлЕйБой.. така де.. щом иска почивка и веднага се хваща с друга.. и е имал връзки за не повече от 1 месец.. незнам.. по-скоро не му пука за теб.. Хубаво ще да е да поговорите сериозно и да си изясните всичко.. Питай го за чувствата му към теб... за това защо е тръгнал с друга ведната и т.н. .. Успех
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    Отрича като му кажа, че не му пука за мен. Иска още 1 шанс и казва, че няма да се повтори, нз дали да вярвам, винаги е бил истински, но сега просто съм объркана. А за тфа момиче уж тя го целунала и от там не могъл да я отреже. Питам го "как можа, с каква съвест", но единствения отговор е "ама нали бяхме скъсали?"

Не се връщай при него! Почивка в една връзка няма, както и ходене с други "просто така". Просто не те обича.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Дай му шанс, какво толкова...
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Не се занимавай повече с него.Ясно е ,че вече няма чувства към теб и ако тръгнете отново ще те разиграва.

DeviL_AsS Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 12:39 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Не се занимавай повече с него.Ясно е ,че вече няма чувства към теб и ако тръгнете отново ще те разиграва.
    и аз съм на същото мнение, зарежи го !!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=KnkcFxpDifk Величиетои моралният напредък на 1 нация могат да се оценят по отношението й към животните- Махатма Ганди

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    По-добре го забрави.Щом при една евентуална почивка,той веднага тръгва с друга,значи не държи достатъчно на теб.Явно си му "омръзнала" и е решил да се разнообрази.Но това любов ли е?Пък и ти страдаш толкова много за него.Ако отново сте заедно и той пак постъпи така,пак ще страдаш,ще те боли,по-добре го остави.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си