- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое е най-ценното за Вас?
sadeiki po givota si kak bigte podredili ne6tata koito sa nai cenni za vas?
най - важното е - Аз.
Ми мила-най-важното в какъв смисъл...???
най-важното като цел в живота...?
най-важното от материална гледна точка...?
най-важният човек до теб ли...?
за мен най-важното като цел е да успея в живота! най-важното от материална гледна точка е телефонът или компа щото без тях затъвам от скука!! най-важното като човек е Ивичка-без нея не мога
и без гого не мога ама пак по-се търпи
![]()
Само за мен ли е най-важно семейството![]()
Най - ценното в живота е ... самия животВсмисъл такъв ако няма живот, няма и да имаме неща които да са ни ценни
Нз
След тва може би най - ценното е водата, щото без нея чивешката раса няма да я има
И тука вечи мога да кажа че след живота и водата, най - ценното са приятелите и семейството \
/
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Child_In_Time![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Гласувам "за"! Наскоро ми се наложи да оценя стойността на живота. Той е най-важното. Иначе след гореизреденото най-важни за мен са компютърът ми и книгите.Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
И за мен е най-важно.Първоначално написано от I'm crazy
![]()
Най важни за мен са родителите ми, близките ми, приятелят ми, здравето и не на последно място парите.
пръженият боб и домашната сливовица!
Животът ми.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Хех за семейство не мога да твърдя, нямам такова..не, че нямам родители, но не ги приемам като такива..не са ме заслужили! Приятели...е това е може би семейството ми...да, то е най-ценното, любовта...адреналина - без него не мога, по-добре да пукна, вместо да живея в пълна скука и еднообразие
... Музиката ммм моят свят... моята нереална реалност
![]()
Парите...нямам финансови проблеми...въпреки, че предпочитам да пъда бедничка, но с истинско семейство, но или едното или другото...никой не пита какво избираш
това е от мен.
![]()
Hip-Hop & RNB Rulzzz!! G3t th3 fuck N1gg@@ :P