.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75
    ivaneta^14
    Guest

няма да кажа на нашите,но като разберат какво ще правя

На 14 съм.На един купон (в началото на месец април) се понапихме с компанията и се случиха някои неща...Правихме секс и т.н.Две-три седмици след това като започна все да ми се гади и да съм отпаднала,предположих че съм бременна,купих си 2 различни теста и те го потвърдиха.Реших,че ще абортирам бебето спонтанно или нещо такова,все пак съм на 14 и едва ли органисмът ми ще го задържи.Но не стана така и сега започва четвъртия месец,а аз още не съм казала на нашите,но скоро ще започне да си личи.Вече имам по-странна форма на корема и е въпрос на време нашите да забележат,че нещо не е наред.Ако им кажа ще ме убият!Забравете ги тия,че обичали дъщеря си и искали най-доброто за нея - ще ме убият или ще ме изгонят от вкъщи - познавам ги добре - това ще направят.Какво да правя?
    И не искам малоумни коментари като "Ами така като правиш секс на 14" или "Ами ще си носиш последствията" - Добро утро,само идиот не би се сетил.

EsCaPeR.
    Guest
    Въпреки, че админите/модовете не ме харесват много тук
    ще си позволя да те посъветвам следното:

Говори с вашите - каквото и да ти коства това
    по-лошо няма да стане.... След това иди и кажи
    на младия (и неразсъдлив господин) за случилото се..

Смешно е, при условие че нещата вече са в последната си
    фаза да се премълчава...

Но вината си е изцяло твоя, миличка, нямаш право да се
    сърдиш на абсолютно никого.

Успех... и пак ти казвам - най-добре е да кажеш на вашите!

Отиваш и абортираш.БЪРЗО ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО ВЕЧЕ!НЕДЕИ ДА СЪСИПВАШ ЖИВОТА СИ ТАКА.НАПРАВИ АБОРТ!!!

Guest
    да бе, глупости... аборт в 4-тия месец е ЗАБРАНЕНО да се прави, никой лекар не би се съгласил да го направи, къде беше преди месец- два??
    сега ще си го поносиш още 5 месеца и ке го родиш, а 4естита ти рожба!

unknown;)
    Guest
    И без това под 18 е забранено да се прави аборт без съгласие от родителите. Или им кажи или изчакай да си проличи... При всички случай ще разберат...

unknown;)
    Guest
    И без това под 18 е забранено да се прави аборт без съгласие от родителите. Или им кажи или изчакай да си проличи... При всички случай ще разберат...

Град
    Пловдив

Re: няма да кажа на нашите,но като разберат какво ще правя

Цитирай Първоначално написано от ivaneta^14
    На 14 съм.На един купон (в началото на месец април) се понапихме с компанията и се случиха някои неща...Правихме секс и т.н.Две-три седмици след това като започна все да ми се гади и да съм отпаднала,предположих че съм бременна,купих си 2 различни теста и те го потвърдиха.Реших,че ще абортирам бебето спонтанно или нещо такова,все пак съм на 14 и едва ли органисмът ми ще го задържи.Но не стана така и сега започва четвъртия месец,а аз още не съм казала на нашите,но скоро ще започне да си личи.Вече имам по-странна форма на корема и е въпрос на време нашите да забележат,че нещо не е наред.Ако им кажа ще ме убият!Забравете ги тия,че обичали дъщеря си и искали най-доброто за нея - ще ме убият или ще ме изгонят от вкъщи - познавам ги добре - това ще направят.Какво да правя?
    И не искам малоумни коментари като "Ами така като правиш секс на 14" или "Ами ще си носиш последствията" - Добро утро,само идиот не би се сетил.
    ПИЩИМИ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЯ АКО ТРЯБВА СЕ РЕГИСТРИРАЙ МИСЛЯ, ЧЕ ИМАМ РЕШЕНИЯ.... НЕ СЕ БАЗИКАМ НАПЪЛНО СЪМ СЕРИОЗЕН!!!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Banned
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Отиваш и абортираш.БЪРЗО ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО ВЕЧЕ!НЕДЕИ ДА СЪСИПВАШ ЖИВОТА СИ ТАКА.НАПРАВИ АБОРТ!!!
    awe tq e v 4tiq mesec ve4e,abort se pravi do 3-q nai-kysno.ve4e e prekaleno kysno za tezi merki.nadali na 14 ima kyde da se pokrie6 za sledva6tite 5 meseca,taka 4e po-dobre kaji na va6te.dori da ti vdignat nevijdan skandal,pone nqma da te e strah,4e moje da razberat ot nqkyde drugade i da te izgonqt ot ky6tata.uspeh i se u4i ot gre6kite si!

Цитирай Първоначално написано от plah4eto_
    awe tq e v 4tiq mesec ve4e,abort se pravi do 3-q nai-kysno.ve4e e prekaleno kysno za tezi merki.nadali na 14 ima kyde da se pokrie6 za sledva6tite 5 meseca,taka 4e po-dobre kaji na va6te.dori da ti vdignat nevijdan skandal,pone nqma da te e strah,4e moje da razberat ot nqkyde drugade i da te izgonqt ot ky6tata.uspeh i se u4i ot gre6kite si!
    Prosto ne znam kakvo e da si bremenna i mojebi ne znam i kak da te posuvetvam, no tova da nosi6 edno malko sa6testvo vav sebe si, da use6ta6 kak rita, tva e naistina bojestvena trupka spored men. Tva 6te e edno ot nai hubavite 4ustva, no vse pak na 14 ne mislq 4e 4ovek e gotov za tazi stupka. Kaji na va6te 4e si bremenna i govorete kato golemi hora, a ne kato deca. Aide kasmet.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Opitai se da pometne6 NA tvoita vazrast e dosta veroqtno da stane taka 4e....ako ne ti e jal za deteto....

Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Цитирай Първоначално написано от plah4eto_
    Prosto ne znam kakvo e da si bremenna i mojebi ne znam i kak da te posuvetvam, no tova da nosi6 edno malko sa6testvo vav sebe si, da use6ta6 kak rita, tva e naistina bojestvena trupka spored men. Tva 6te e edno ot nai hubavite 4ustva, no vse pak na 14 ne mislq 4e 4ovek e gotov za tazi stupka. Kaji na va6te 4e si bremenna i govorete kato golemi hora, a ne kato deca. Aide kasmet.
    HAhahah Zemi pomisli malko realno tq e na 14 oshte si e dete i nevqrvam tehnite da q razberat se pak i za sex e oshte malka (za roditelite si).Spored men napravo shte gi vryli u duhovata muzika nema da znaat kade se namirat i shte ima qko karanica moje bi i nqkoi shamar no da se nadqvame da se ne sluchva ami da proqvqt razbirane (koeto nemi se vqrva poradi edna edinstvena prichina che si provqla celiq JIVOT).A inache da rodish na 14 si e napylno normalno no obache pri mangalite SUCKS no te go pravqt ot edna edinstvena cel lakomiq za poveche pari i ee nee samo zaradi tva ama ako po4na da gi izrejdam nqma da mi stigne denq
    QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.

ZAMINI PRI NQKOQ PRIQTELKA V DRYG GRAD I SI RODI BEBETO TAM POSLE GO DAI ZA OSINOVQVANE...DRYGO NE MI IDVA NA UM...ZA ABORT E KYSNO...

; ) да ти дам някой друг телефон,ако желаеш.Незаконно било-много ви разбират главиците още-кинти да имаш само,ама това не знам как ще стане без ваще.
    няма измама ако не те хванат.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Добро утро,само идиот не би се сетил.
    Хаха! Сама си го каза. Но по темата - каквито и да са родителите ти, не може да не им кажеш. А колкото по-рано толкова по-добре. Освен това, не можеш да правиш аборт в 8-мия или 9-тия месец и въпреки, че съм против абортите, май вече е време да правиш, ако ще правиш.

До сега трябваше вече да си абортирала ! а не да се чудиш к'во да правиш?

Мега фен
    Град
    София
    Кажи на родителите си.Може би ти е мноого трудно и те е страх,но трябва.Това е най-доброто эа теб.Недей да ходиш по доктори,эащото те нямат право да ти направят абрт...ти си малолетна,эадължително тррябва раэрешението на родителите ти!А ако евентуално някой ``доктор`` се навие,то ще е некъв касапин,дето може да ти направи някоя беля эа цял живот....!Кажи на родителите ти,те ще ти помогнат 100%!!!И другият път мисли.......
    [size=7][b][u]fosse cos

anastacia89-гост
    Guest
    Според мен аборт в 4 месец си е много жестоко.Защото не знам,но някъде четох,че аборт след 4-месец,означава,че на това дете все едно му чупиш ръчички и крачета.Незнам доколко е истина това.Дори и майка ми,която е медицинско лице ми каза,че аборт след мисля че беше 3 месец не трябва да се прави.И ми спомена за това нещо,за чупенето на ръчички и крачета.За някои може и да се стори много жестоко това чупене,но е така.Не искам да те стряскам или нещо такова,но ако правиш аборт си закъсняла.Но искам още нещо да кажа ти си решаваш,но според мен не е правилно да оставиш детето на държавата.Защото някога ще го потърсиш и то няма и да те погледне.А и между другото ако направиш аборт може повече да нямаш деца.

mila trbva6e da napravi6 abort do tretiq mesec,a 6tom ve4e vliza6 v 4etvartiq.....!!!
    LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!

Много гадна ситуация!Аз те съветвам ако ще правиш аборт,да го направиш сега,защото после може да е късно,но първо кажи на вашите-неотложно е!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Ne razbrahte li 4e abort nqma da sep ravi kaji na va6tite i potursete zaedno re6enieto no ne krii ot tqh..

За аборт вече е късно. Не ти остава нищо друго, освен да кажеш на родителите си. Колкото и да не ти се вярва съм сигурна, че те няма да те изоставят. Ще са много ядосани, ще ти повикат и т.н., но няма да те оставят да се оправяш сама.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    1во,че за аборт е вече късно и 2ро по-важнотона тази възраст да се прави аборт е страшно рисковано.Има голяма вероятност повече да не можеш да имаш деца.Така че най-добре кажи на ваще и решавайте заедно.Това е от мен.

П.С.Много си загазила

Guest
    Аборта за момичето под18 е разрешен до 5тият месец по закон.По-добре кажи на вашите и го направи-защото те така или иначе ще разберат след няколко месеца, но това ще имаш и дете за което да мислиш.

Супер фен
    Град
    Мбабане

честито, вече знаеш какво си

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    ZAMINI PRI NQKOQ PRIQTELKA V DRYG GRAD I SI RODI BEBETO TAM POSLE GO DAI ZA OSINOVQVANE...DRYGO NE MI IDVA NA UM...ZA ABORT E KYSNO...
    Ти такова нещо имаш ли изобщо?!
    Как ме дразнят такива глупави същества като теб...

Трябва да говориш с вашите!
    Те са единствените, които могат да ти помогнат.
    Дано да не е станало прекалено късно вече.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си