.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Guest
    всичко по един аборт струва 200 лв,не можа ли отнякъде да намериш парите.Приятелчетата от твоята компания,които са ти причинили "това" да бяха дали по 20лв всеки и щеше да събереш парите.Как си прекарала тези 4 месеца без дори да се опиташ да разбереш кой е бащата.Аз щях да се побъркам от притеснение.
    ПП:тази история не ми изглежда мнота правдоподобна защото не ми го побира акълът да има човек с твоета положение и нищо да не е направил по въпроса,но ако вс което си написала е вярно искрено ти съчувствам и един съвет-ГОВОРИ С РОДИТЕЛИТЕ ТИ.

Aко се роди момче го кръсти на мен - Ахмед да му носи късмет

Еми аз ако бях на теб щях да кажа на наще и да си родя детето без да ми пука за чуждото мнение и се ше се намери някоя баба (тфоя де на него ше му е прабаба) да го гледа докато учеш ваще ше помагат ако разбереш и кои е таткото още по добре

Ти нормална ли си ве?Да правиш секс на 14,прекалено е рано.
    виждаш ли какви са последствията ?
    Въобще не си мисли че ще те изкарвам миличка,мило зайче.
    Ти си виновна.
    И си приемала алкохол,правила си секс...
    Въобще сети ли се да го правите поне с презерватив?
    Ами явно не-щом си в 4-ти месец.
    По-добре кажи на родителите си.
    Така или иначе по-късно ще разберат,кажи.

Твърдо съм притеснена за теб,твоето здраве и здравето на бебето.
    Щом като си толкова млада и правиш такива постъпки без да мислиш,какво ли ще бъда,когато пораснеш?...
    Само се замисли...

Guest
    А пък според мен темата е ебавка, до сега да е отговорила.

Град
    OUT OF SPACE
    bahti temata 6to ne izmisli ne6to po originalno

Re: няма да кажа на нашите,но като разберат какво ще правя

Trqbva6e da reagira6 po-byrzo.Sega govori s va6te za6toto po-kasno 6te e po-lo6o! Uspeh!
    Na kogo da se molq az veche ne znaq, da spechelq surceto ti silno jelaq!

И кво стана?Отдавна не е писала авторката.

Супер фен Аватара на _donna_
    сигурно техните са я убили.

Супер фен
    Миличка няма какво да направиш вече. Има три варианта
    1.)да им кажеш ти - те ще разберат
    2.)да изчакаш да ти се подуе още коремът-те ще берат
    3.)да питаш лекар дали случайно може да направиш аборт но се иска разрешение от вашите - т.е. те ще разберат

Приятен избор!

hjkfghf
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Защо не си абортирала ДОСЕГА.ГЛУПАЧКА!Ади ще го родиш,ще го оставиш в някое сиропиталище и след година няма да си спомняш за това.Но за бъдещето ти дете шанс за по-добър живат НЯМА,минимален е сираци да бъдат осиновени или да станат нормални хора.От малко детето ти ще бъде захвърлено,никога няма да разбере какво е да бъдеш обичан и какво е при най-малкият проблем да се сгушиш при мама и татко,ще отрасне пребивано и изнасилвано.ТИ ОТНЕ ШАНСЪТ НА ЕДНО НЕВИННО МАЛКО СЪЩЕСТВО ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВО."ПОЗДРАВЛЕНИЯ"
    Абе вие да не сте луди.Горкото момиче се чуди какво да прави а вие само я обиждате.Ако е искала някой да се държ така е щяла да каже на родителите си.Тя е писала тука само по една причина иска съвет и утеха.
    А колкото да теб- най-добре и за двама ви(теб и бебето) е да кажеш на майка си.А това за аборта,недавай и дума да става.
    И кажи на онзи идиот от купона че като знае да прави деца трябва и да знае как да си ги гледа.Недей да оставяш бебето.
    Надявам се родителите ти да интелигентни хора и да не ги е грижа за хорското мнение!

Като разберат,че 14годишната им дъщеря е бременна,да се усмихнат?Това ли значи да са интелигентни

Че трябва да каже на техните е ясно,но аз имам 1 въпрос,родителите ти като те възпитаваха не те ли учиха какво е презерватив или противозачатъчни или тебе те беше страх да попиташ
    Айде и успех от мене.....
    The Future Belongs To Those Who Believe In The Beauty Of Their Dreams!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Като разберат,че 14годишната им дъщеря е бременна,да се усмихнат?Това ли значи да са интелигентни
    Не,имам предвид да не се интересуват от хорското мнение,и за хорския срам а да помислят за дъщеря си.
    Когато съм се родила-нашите са били на по 16 години.И въпреки че тяхните родители са ги подкрепили,майка ми ме е зарязала на грижите на баща ми.
    Знам че ти си по-малка ,но не прави тази грешка и дори и вашите да не приемат новината,винаги ще се намерят хора,които ще те подкрепят.
    Така или иначе бебето ще се роди със или без одобрението на родителите ти.
    Късмет дано да е живо и здраво!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Само не разбрах поне знае ли кой е бащата

Град
    Асеновград, България
    А защо авторката не написа нищо до сега?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

hjkfghf
    Guest
    Еми май не знае кой е бащата.Ама тя поне това да знаеше.
    А авторка защо не вземе поне да каже как са се развили нещата.

Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    Ти нормална ли си ве?Да правиш секс на 14,прекалено е рано.
    виждаш ли какви са последствията ?
    Въобще не си мисли че ще те изкарвам миличка,мило зайче.
    Ти си виновна.
    И си приемала алкохол,правила си секс...
    Аз познавам хора, които са го правили на 13.А пък рекордната възраст за човек да има дете е 12.

Наистина много гадно се е получило.Сега няма кво да му мислиш, казваш на ваще и след няколко месеца си майка...

А наистина кво стана изобщо?Доста време мина...

Guest
    abe ne znam kvo da ti kaja az mnogo smatno si spomnqm moq parvi pat no posle momi4eto ne mi se obadi da mi kaje ne6to takova.zatva sam mnogo 6tastliv 4e vapreki 4e bqh malko firkan si slojih prezervativ4e,6toto az sam samo na 16 i na6te 6tqka da me izritat a za momi4eto.......neznam. mi ne moga da ti kaja ni6to drugo osven ne go ubivai ostavi go da si jivee vse pak nie sme sazdadeni za da sazdadem nov jivot taka 4e kaji na maika si i 6te ti stiskam palci. are uspeh i umnata za napred.

Guest
    Какво си чакала толкова време та не си казала? Още веднага е трябвало да направиш аборт и да не се занимаваш с това.Но сега НЕ ПРАВИ АБОРТ-освен ако родителите ти не те посъветват,но ще е опасно да го направиш.По-добре си роди детето без значение от хорското мнение.Горе имаше писано,че е добре да го родиш другаде и майка ти да каже, че е нейно и така става.Но така си си провалила наистина живота.Ако криеш от родителите си е още по-зле,но ти си виновна.
    Споко няма да те убият, като им кажеш.

Guest
    Еми защо не си внимавала.
    Сега вече е късно и по-добре направи най-разумното нещо-кажи на вашите,те така или иначе ще разберат.Друг вариант вече нямаш!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Защо не си абортирала ДОСЕГА.ГЛУПАЧКА!Ади ще го родиш,ще го оставиш в някое сиропиталище и след година няма да си спомняш за това.Но за бъдещето ти дете шанс за по-добър живат НЯМА,минимален е сираци да бъдат осиновени или да станат нормални хора.От малко детето ти ще бъде захвърлено,никога няма да разбере какво е да бъдеш обичан и какво е при най-малкият проблем да се сгушиш при мама и татко,ще отрасне пребивано и изнасилвано.ТИ ОТНЕ ШАНСЪТ НА ЕДНО НЕВИННО МАЛКО СЪЩЕСТВО ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВО."ПОЗДРАВЛЕНИЯ"
    Ако беше казала на вашите естествено , че ще ти се карат и то не малко , но поне досега да ти бяха помогнали и да не мислиш за това.. но вече...4 месец.. късно е и то доста.. Едва ли организма ти ше издържи да износиш дете и то на 14..... ноо..случило се е няма връщане назад.. Успех , миличка и дано има шанс да направиш аборт..

Град
    някъде там..
    abe momiche horata ti davat tolkova varianti i se opitvat da ti pomognat a ti daje ne ni kaza kakvo e stanalo kakvo si napravila kazala li si na vashte ...
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

А,какви 4 месеца тя когато писа каза че е влезнала в 4тия,това значи че е вече поне в 5тия месец.И айде пиши де,всички се интересуваме от завършека на историята ти!
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Земи се самоубий и света ще се отърве от един малоумен малък дрисльо!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си