- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- mn sam pritesnena!!!!!
Hodih na dermatolog poneje imam akne.Predpisa mi edna te4nost,s koqto da se maja.V neq ima spirt.Kaza mi da se maja sled tova s nqkakvo krem4e po izbor i az po4nah sas Skinoren.I sega kato se gledam sam se za4ervila.Ne me syrbi,ne me boli...ami zasegnatite mesta prosto sa za4erveni.Kato se izsushavat papkite taka li stava?Predpolgam spirta e zatova.A za tozi krem Skinoren vidqh temata,koqto e pusnata i gledah i v drugi saitove.Mnogo go hvalqt,4e pomaga sled vreme i zatova reshih da go probvam.I za nego sashto razbrah 4e izsushava papkite.I spored vas zatova li sym se za4ervila?I kakvo mislite?Dali e dobre da se maja s tozi spirt i sled tova da slagam ot tova krem4e?
Не знам не ви ли писна да пускате абсолютно елементарни и тъпи теми!!!!!!!
Ами предположи,бе!Щом дерматолог ти го е предписал...е сякаш много трудно да решиш дали да се мажеш или не!!!
А и тука едва ли има някой,който може да ти каже нещо по-добро от него!!
Аман вече.....
moje kojata ti da ne ponasq spirt az su6to se za4ervqvam kat se maja s n6 s spirt po liceto toi izsu6ava
My народ is very древен
My народ is very твърд
I am българче forever
чак до finish of the world!
Първоначално написано от lips of an angel
Vyzmojno e,no veche probvah hilqdi neshta i nikakav rezultat.Prosto sym ot4aqna i neznam kakvo da pravq
![]()
Това е от Скинорена!!!Поэнавам много хора,на които е повлиял по същия начин.
[size=7][b][u]fosse cos
I tova e losho?Първоначално написано от Presley`n`Sum
Smisyl ne mi ponasq na kojata li?
Ti ne 4ete6 li oputvaneto kum skinorena? Tam pi6e, 4e na nqkoi kojata ne ponasq krema i moje da dovede do za4ervqvane. Sus sigurnost za4ervqvaneto e ot skinorena.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Ami mersi za otgovorite.
Prochela sam opytvaneto mnogo pyti.Pishe 4e v na4aloto moje da ima za4ervqvane,koeto shte iz4ezne po natatyk.Oba4e mai na men naistina ne mi ponasq i shte se naloji da go spra.
alergiq e, mila, alergiika - alergi4na si kym nqkoi ot systavkite, no ob6to vzeto ne prekalqvai s mazaneto i sys spirt(neznam salicilov li sa ti predpisali, no i nqma zna4enie) - vmesto da ti pomogne, moje da ima anti-effect, kamo li ako si s po-4uvstvitelna koja :P :P :P :P :P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
zaaaaashto puk da ne moje i kvo i e bezmisleno na temata tvoq otogovor e bezmislenПървоначално написано от Анонимко