.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    правим секс,,,,, но ,,
    Guest

правим секс,,,,, но ,,

значи искам да попитам винаги ли когато правите секс с приятелките си момчета свършвате..защото нз моя приятел не успява винаги казва 4е се е изморил и просто не може да свърши и аз малко ми става тъпо така ,,, така 4е плс кажете !!! и момичетата разбира се мога да дадат мения,.. мерси

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Къв смисал от секса ако не свършиш ?!
    Та това е целта е.
    Да тренира за да има издръжливост. Чисто физическа издръжливост.
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на sasha_90
    На колко години е?

правим секс,,,,, но ,, e pravite sex oshte i oshte i p oedno vreme stava slaga si gashtite i vi kazva "izmorih se " ?

zashto ti e gadno i ti svurshvahs li i ako ti svrushvash ko ti puka shtom toi iska da spre zna4i nqma prolgem ot negova strana qvno
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Град
    Sofia
    Абе случва ми се и не го мисля за нещо нередно.
    То не само вие жените свършвате бавно. Просто бавно свършвам и не винаги имам сили да продължа, най-малкото се протърквам и почва да ме боли , след продължителен секс, което вече си е мазохизъм, а аз не съм такъв човек.
    Приятелката никога не ми е поставяла този въпрос , защо не свършвам, аз просто и казвам , че не е в нея проблема и тя знае , че винаги получава достатъчна доза хубав секс
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Абе случва ми се и не го мисля за нещо нередно.
    То не само вие жените свършвате бавно. Просто бавно свършвам и не винаги имам сили да продължа, най-малкото се протърквам и почва да ме боли , след продължителен секс, което вече си е мазохизъм, а аз не съм такъв човек.
    Приятелката никога не ми е поставяла този въпрос , защо не свършвам, аз просто и казвам , че не е в нея проблема и тя знае , че винаги получава достатъчна доза хубав секс

ei tva e po dobre ot nego nikoi nemoje da go kaje =D> =D>
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Град
    зад ъгъла
    Има страшно много причини поради които момчето не може да свърше....
    Преумора, притеснение, нежелание , или разконцентриране. Спомням си в началото с приятелката ми когато започнахме да правим секс у тях как подскачах от всеки шум в апартамента,защото си мислех ,че може да се връща баща и...(полицай ) и понякога ми беше много трудно да свърша въпреки ,че ми е адски хубаво с нея, случвало ми се е от преумора също да не мога, ако съм огрижен за някакъв проблем също,а дори ако момчето ти се опитва да подтисне свършването си в началото това причинява забавяне на следващия импулс...така че причини много....не се притеснявай..ще мине малко време и всичко ще си дойде на мястото! \/ Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си