- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бая впечатление ми направи..
Това, че са заедно много време, ако 3 месеца може да се нарече много, не означава много. Един човек може да е с друг просто по навик или за да не е сам.
Със сигурност е много гадно да се използват тези определения, но не може да се отрече, че има и много, които си го заслужават.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
така хора .. стига нападахте момичето.. и аз съм момче .. но ... има такива момчета които са точно така както ги описва тя .. поне при мен от мойта компания сме 7 8 момчета на по 17 18 ... сичките са някфи лигльовци дет търсят да зарибят нещо и след седмица я зарязват или пък я държат там докато не я на***т и я зарязват.. само аз и един фр не сме така .. но има и мн други де .. ама ся да защитя малко и момчетата.. има такива момичета, които са същите .. лигли ... и кви ли не ... подчертавам НЯКОИ ... не всички .. защото има и много сериозни момичета... айде това беше от мен ..Първоначално написано от eikichi
sha me izvinish no ne izcqlo si prava....Първоначално написано от cherinka
Неподходящ размер на снимка в подпис!
^^
Мое да се обосновеш, нали?
Малоумен ли си?
Хм... с убиждане на бивши/настоящи гаджета определено не се гради реноме ^^
Мъжете са по-агресивни по начало. Може да са го казали в изблик на ярост, примерно ако тя е изневерила или е изръсила некоя глупост (бил съм свидетел на такава ситуация.. тя каже нещо адски тъпо и той почне и се кара кфа е проста ^^ (тя наистина беше малко чалната..)) .. А и варианта с начина, по който мъжете и жените възприемат една раздяла е също правдоподобен. Когато последното ми гадже ми направи мръсно аз бях по-скоро ядосан и вбесен от постъпката й, от колкото тъжен и депресиран..
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
Ахахахахах нека бе, неа лошо :> то неа лошо ... кой крив, кой прав ... се 200 :Р нали и 2мата почват на чистоА ако мислите,че сме гадняри ... кфо ш' каете за ;
ъъ нзн за кфо съм с тебе, обичам те, ма не искам сЯ да съм с тебе... кукукук ....
си и хич да не ти пука , глей на теб да ти е добре !
абе то момичето, черинка, си ви каза какво е било , вие търсите изневери и тн..стига сте търсели оправдания... не можете ли просто да си признаете, че сред момчетата има отвратителни типове (както и сред момичетата има кучки,но в темата не се коментира това) ?!