.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Това, че са заедно много време, ако 3 месеца може да се нарече много, не означава много. Един човек може да е с друг просто по навик или за да не е сам.
    Със сигурност е много гадно да се използват тези определения, но не може да се отрече, че има и много, които си го заслужават.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Ruse;]
    така хора .. стига нападахте момичето.. и аз съм момче .. но ... има такива момчета които са точно така както ги описва тя .. поне при мен от мойта компания сме 7 8 момчета на по 17 18 ... сичките са някфи лигльовци дет търсят да зарибят нещо и след седмица я зарязват или пък я държат там докато не я на***т и я зарязват.. само аз и един фр не сме така .. но има и мн други де .. ама ся да защитя малко и момчетата.. има такива момичета, които са същите .. лигли ... и кви ли не ... подчертавам НЯКОИ ... не всички .. защото има и много сериозни момичета... айде това беше от мен ..
    Цитирай Първоначално написано от eikichi
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Е да, все мъжете са виновни )
    така е човек , все ние сме виновни... Как да не нарека някое момиче "кучка" като ми казва че ме харесва, излиза с мен целуваме се и на следвашия ден си харесала друг , а след седмица има трето момче...

Re: Бая впечатление ми направи..

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Значи, напоследък, много 'влюбени' двойки вземат да се разделят..
    Ето например едно момче и момиче от моя клас - ходеха 8 месеца и пича я зарязал по куп причина, и в заключението си й казал "ЛУ-ДО" ..

Друг пич ходеШе с една мацка близо година и 4 месеца.
    И той я заряза по куп (що-годе основателни) причина и й казал "Ти за мен си една нещастница"...

Моя приятека направи 8 месеца с едно момче и кво стана, оня й заявил, че ще ходи на морето без нея, защото за нея нямало място в колата и тя прекъсна всякакви отношения с него.

Една друга приятелка прекара 10 месеца от живота си с нейния приятел, той се върна от морето ( ) и тя го заряза (Що ли )

Един стар познат ми разправя, че ходел с някаква мацка около 3 месеца и нещо и я зарязал, защото.. цитирам "Деба русата скокомърла" ...

АААААААААААААаааааабеееее еееееееееееееееееееееееее
    Кво им става на тия момчета, бе?! Къв е тоя речник, кво е тва чудо.
    Може ли такова нещо?!?! Да прекараш толкова много време с един човек, и накрая да го обиждаш както ти падне.......'

Ся.. разбирам крафа, офца нещо такова да кажат.. ама нещастница.. ее ми малко прекаляват...
    sha me izvinish no ne izcqlo si prava....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^^
    Мое да се обосновеш, нали?
    Малоумен ли си?

Град
    Свищов
    Хм... с убиждане на бивши/настоящи гаджета определено не се гради реноме ^^
    Мъжете са по-агресивни по начало. Може да са го казали в изблик на ярост, примерно ако тя е изневерила или е изръсила некоя глупост (бил съм свидетел на такава ситуация.. тя каже нещо адски тъпо и той почне и се кара кфа е проста ^^ (тя наистина беше малко чалната..)) .. А и варианта с начина, по който мъжете и жените възприемат една раздяла е също правдоподобен. Когато последното ми гадже ми направи мръсно аз бях по-скоро ядосан и вбесен от постъпката й, от колкото тъжен и депресиран..
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Ахахахахах нека бе, неа лошо :> то неа лошо ... кой крив, кой прав ... се 200 :Р нали и 2мата почват на чисто А ако мислите,че сме гадняри ... кфо ш' каете за ;

ъъ нзн за кфо съм с тебе, обичам те, ма не искам сЯ да съм с тебе... кукукук ....

си и хич да не ти пука , глей на теб да ти е добре !

-
    Guest
    абе то момичето, черинка, си ви каза какво е било , вие търсите изневери и тн..стига сте търсели оправдания... не можете ли просто да си признаете, че сред момчетата има отвратителни типове (както и сред момичетата има кучки,но в темата не се коментира това) ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си